.
Отговор в тема
Страница 20 от 81 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 2018
    Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Физиката е много гадна, но само първия раздел за електричеството.. После става супер лесна и приятна за учене

Физиката беше гадна тогава, гадна си е и сега...

Естествено, че ако не си помръднат пръста през учебната година няма да им се стори лесен изпита. Поне малко усилие ако положите ще ви върви по вода, както се вика, хаха. Както винаги в Математиката само алгебрата ми се е отдавала и само тя ми се стори лесна в 7 клас, хаха, за геометрията нямам думи. Относно Физиката, точно първия раздел беше лесен (Електричество), оптиката ми беше ужасно сложна и учех целия текст от урока и схванах и изкарах отлична оценка като годишна, не се панирайте, нищо особено не е (повтарям се знам, хаха), просто си учете спокойно, около 2-3 часа на ден ако отделяте за учене, всичко ще ви е точно.
    Само искам да ви кажа да не се подвеждате по бала на училищата или слуха, който има за съответното училище. Насочете съм към език (или някакъв друг предмет) и потърсете помощ от компетентен за избора на училище, така че и бала да ви стига за съответното училище, де, хаха. Не искайте да влезнете в 1 ИЕГ, просто защото е елитна гимназия и бала й е висок, ако не ви се учи испански, защото без желание, нищо не се получава. Същото се отнася и за 1 НЕГ, 1 АЕГ и т.н. (така наречените "елитни" гимназии). Успех при избора си!

Пери, не ОТдава, а Удава

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Пери, не ОТдава, а Удава
    Същото, карай.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Същото, карай.

Някой нагоре беше казал за сборника на Веди по математика. Наистина е много хубав. Вземете си го, много помага. А аз на теста за формулите за съкратено умножение имам 5,25, обаче г-жата ни дава от задачите за състезания, така че съм доволна. А на теста с разлаганията ще видим какво съм направила.

Какъв е този сборник на кое издателство?

Повече от фен Аватара на zlatko98
    По математика на издателство Архимед са най-хубавите сборници - авторите правят изпита

Нали има хуманитарен профил в 18 соу?

Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Нали има хуманитарен профил в 18 соу?
    Не, няма хуманитарен профил в 18то, паралелките са само езикови. http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo..._paralelki.pdf <- тук можеш да ги видиш от 12то до 19то число )

Повече от фен
    Хора трябва да пиша статия за училище, дайте идеи на ква тема да е ?

Голям фен Аватара на Elli *
    Ама каква статия ? Публицистична ли ?

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Ох, аз пък абсолютно НИЩО не разбирам от физиката :с
    Хем учителката не може да преподае урока ...пък и някакви термини О.О ужас просто ...
    + Учебникът е много сложен
    И аз съм така .. общо взето Химия и Физика .. успявам да разбирам с много мъки ;ддд

Иначе ние сме по учебник на Архимед и учебна тетрадка .. доволна съм ама сборника на Веди предпочитам ;дд Иначе и учебна тетрадка номер 1 ( за сегашния материал) е хубава

Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    Иначе ние сме по учебник на Архимед и учебна тетрадка .. доволна съм ама сборника на Веди предпочитам ;дд Иначе и учебна тетрадка номер 1 ( за сегашния материал) е хубава
    Аза говорех за "Книга за ученика 7 клас" и "НВО и прием след 7 клас" - 1ва и втора част, което са тестове.

Ох, аз по физика горе-долу разбирам, ама химията за мен е най-неразбираемият предмет! Учителката ми обяснява урока все едно уча висша математика, тя явно си е втълпила, че сме много много умни и че преди също сме учили химията като отделен предмет, а учебникът е написан по най-абсурдният начин - казват едно, а на примерите отстрани пише абсолютно различно нещо. Просто още от началото видях, че химията не е моят предмет

Здравейте. Какво мислите за 91 НЕГ, 73 СОУ, 1 АЕГ, 2 АЕГ, 9 ФЕГ, 164 ГПИЕ и НПМГ? Колебая се къде да кандидатствам. Знам, че е още много рано, но все пакк Мерси предварително за отговорите!
    Последно редактирано от the SUPER gnome : 12-08-2012 на 13:49

Цитирай Първоначално написано от the SUPER gnome Виж мнението
    Здравейте. Какво мислите за 91 НЕГ, 73 СОУ, 1 АЕГ, 2 АЕГ, 9 ФЕГ и НПМГ? Колебая се къде да кандидатствам. Знам, че е още много рано, но все пакк Мерси предварително за отговорите!
    Изброила си все хубави училища, но коренно различни. Нямаш ли няккво предпочитание за езика, за това какъв профил искаш и т.н?

az shte sum 7mi klas sushto ;pp za 4ta godina podred (party) never grow up !!! ;pp

ами аз не стигнах до седми клас ноза сметка на тожа мога да ви каза це ниама смисал застото зивота прееебава вси4ки приатели ниама смисал от сантименталности моиа кур е 21 санта носам беден и тап е всиако зло за доборо нали така ..!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от SpirituP Виж мнението
    az shte sum 7mi klas sushto ;pp za 4ta godina podred (party) never grow up !!! ;pp
    Дано си трол.
    Малко тъпо се намесвам в темата, ама нашата така или иначе замря.
    Това, че се намираш в перманентен умствен застой, не значи, че времето за теб е спряло.

И не се косете за физиката. Не си я слагайте много на сърцето, освен ако не продължавате образованието си в някой техникум, за където ще ви трябва. Аз имах две 3ки, не-знам-си-колко четворки и петици, но си завърших с отличен. Няма нужда да се тормозите, накрая учителите завишават оценките, особено ако имате добро поведение и личи, че полагате усилия и старание.

^ kakvo e trul ?

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Изброила си все хубави училища, но коренно различни. Нямаш ли няккво предпочитание за езика, за това какъв профил искаш и т.н?
    Знам, че са коренно различни . Много се колебая...Не знам немски, френски или испански да избераа..НПМГ също е вариант. Относно езиците мисля, че испанският не е много използван в Европа. Поправете ме ако греша. Това ме спира да кандидатствам в 164. Не знам дали ще има полза. За 91 и 73, кое е по-добро? Същото се отнася и за първа и втора английска. Не знам дали ми се ходи там, защото и без това знам английски. Освен това в Англия е много скъпо, до колкото знам. А за френската съм чувала доста лоши неща..Иначе бих искала там да вляза. За НМПГ почти нищо не знам. Ще се радвам, който знае нещо за някое от тези гимназии да сподели..

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the SUPER gnome Виж мнението
    Знам, че са коренно различни . Много се колебая...Не знам немски, френски или испански да избераа..НПМГ също е вариант. Относно езиците мисля, че испанският не е много използван в Европа. Поправете ме ако греша. Това ме спира да кандидатствам в 164. Не знам дали ще има полза. За 91 и 73, кое е по-добро? Същото се отнася и за първа и втора английска. Не знам дали ми се ходи там, защото и без това знам английски. Освен това в Англия е много скъпо, до колкото знам. А за френската съм чувала доста лоши неща..Иначе бих искала там да вляза. За НМПГ почти нищо не знам. Ще се радвам, който знае нещо за някое от тези гимназии да сподели..
    Сори, че ви се намесвам в темата, 8 клас съм, но предполагам, че мнението ми ще е от полза. Та за 91 и 73 - определено 91 НЕГ е по-добра откъм обучение. Просто нивото на преподаване е с една идея по-високо. Разбира се, и бала е по-висок. За материална база не знам. За първа и втора английска не съм запозната с обучението, някои твърдят, че първа била по-добра. НПМГ е най-добрия вариант ако си се ориентирала към природните науки - химия, биология, география, физика евентуално математика. Аз за първа година уча в НПМГ с профил Биология и мога да кажа само хубави неща - преподавателите са на високо ниво, обучението също. Надявам се да съм помогнала.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си