- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Харесала съм си 1 ботуши от еко кожа. Ще пропускат ли според вас?
Някой да има такива или подобни боти? http://www.sportsdirect.com/kangol-h...s-boots-232278 Искам да знам дали ще издържат през зимата и заслужава ли си да ги взема.
На мен ми го отваря :/ чакай да пробвам така
Пак не става
Everything changes, but beauty remains ...
охххвидяло се е, че няма да стане със спортсдиректа, намерих друга снимка
![]()
Точно такива нямам, но имам боти на платформа, 10см, от Манго са моите, естествен велур уж, но платформата май е лепена(така ли се казва?). Не са супер качествени, не пропускаха до един период, когато нагазих в един много дълбок сняг с тях и това им беше непропускането :Д Иначе са удобни.
Мерси) Аз съм в търсене на нещо, което ще издържа и на сухо и в сняг, по принцип търся ботуши до коленете или подобни, но тези ми харесаха на вид.
Честно да ти кажа, имала съм всякакви обувки- боти, ботуши, естествена/неестествена кожа/велур, скъпи, евтини и ВСИЧКИ ми пропускат :Д
Аз имах едни обувки, водеха се баскетболни. На един лагер на Пампорово в големия сняг предпочетох да нося тях отколкото стандартните ми ботуши. Баскетболните пропускаха по - малко да не кажа никак
И днес явно ще ми върви на въпроси: Открих домашна версия на любимия ми еластайзър, която включва бадемово масло. Имам едно, което ползвах преди време за да си мажа миглите, срока му е до 11.12.2013. Става ли за работа?
Другото: харесах си едни дънки, но има размери от сорта на xxs, xxxs,xxxxs. Имам едни легингс, които бяха xxs, но за първи път виждам такава номерация и не знам кое да избера. Става въпрос за едни дънки на Hollister http://images.sportsdirect.com/image...67122792_l.jpg .
Какъв размер носиш принципно за дънки? Ако е XS-ка, примерно, не си купувай XX...S, щото няма да ти станат :Д
Ами по принцип нося 24 и имах някакъв панталон с буквена номерация, но сега не мога да го намеря и не знам, утре ще видя... Интересно ми е какво ще е момичето, което ще носи xxxxs при положение че на мен ми казват, че съм клечка o_0
24? Това по каква номерация?
Аз съм XS-ка, имам и XXS, така че не ми е толкова трудно да си ги представя, има мноооооооого слаби момичета.
Мери се по талията, повечето ми дънки са така.
при лек до нормален дъжд не, но при потоп със сигурностеко кожа е новото име на изкуствената кожа, защото изкуствена не звучи много рекламно
по-добре от плат/велур , но ще гледаш да не цапаш много из локвите.
п.с. за мен пък това 24 е нормалната, с хс , с, м не ги разбирам![]()
А ти с 24тия номер, намираш ли си лесно дънки?![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-07-2012 на 03:30
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте, някой може ли да ми каже къде във Варна мога да намеря коректора на Артдеко?
Аз те съветвам да не си купуваш дънки през сайт, щото не се знае дали ще ти пасне размера. Така веднъж си бях купила дънки размер 8, тоест S и ми седяха като чувал та ги носих на шивачИначе имам и други, които са XS и пак са ми големи
Да не говорим, че стоките в Sportsdirect не са особено качествени или поне аз така си мисля. Супер евтини са, ама не мисля, че са кой знае колко качествени. Ако доставката не е скъпа рискувай, но номерациите понякога не отговорят
Аз нося xxs, даже понякога ми е голямо. Зор голям е.
В sportsdirect не си отговарят номерациите и почти винаги дрехите са по-големи отколкото си ги представяш.
И глупости. От sportsdirect има невероятни попадения, там проблема е единствено, че досега на нито една дреха не съм си уцелила размера и винаги ги нося за смаляване. Но както казах, ако сте със по-стандартни размери сигурно ще ви станат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не, не са глупостиПърво това е моето мнение, аз много държа на качеството. Второ купувала съм си достатъчно много неща от там, даже много ми харесваше магазина. Даже си купих яке за 10 паунда и толкова се радвах, че съм намерила супер евтината находка
Само дето якето издъхна след няколко изпирания. Изкарах горе долу зимата, не само с него, но накрая вече за нищо си не ставаше и го изхвърлих, да не говорим за много другите неща, които съм си взимала от там и вечно разочарована. Не знам как е от сайта, но в сравнение с другите магазини, където продават марките като Адидас, Найк и тн. този е направо суперевтин. За размера мисля, че си отговарят поне при мен де. Нося по принцип S и дрехите, които ми стават също са S. Също в сайта би трябвало да има някъде някаква таблица или нещо такова, където да пише кой размер на какви сантиметри отговаря.
бързичко ми трябва съвет за хубаво червило, защото не ползвам![]()