.
Затворена тема
Страница 76 от 119 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2974
    Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от mihichkaaa Виж мнението
    http://www.ebay.com/itm/HoLLiSteR-Ab...item337cfe1a01 виждали ли сте подобни якета (като тъмно зеленото с пухчето на качулката) и къде
    Да , в Diamond верига магазините

Харесала съм си 1 ботуши от еко кожа. Ще пропускат ли според вас?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някой да има такива или подобни боти? http://www.sportsdirect.com/kangol-h...s-boots-232278 Искам да знам дали ще издържат през зимата и заслужава ли си да ги взема.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Някой да има такива или подобни боти? http://www.sportsdirect.com/kangol-h...s-boots-232278 Искам да знам дали ще издържат през зимата и заслужава ли си да ги взема.
    Не се отваря линка.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На мен ми го отваря :/ чакай да пробвам така

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пак не става
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    оххх видяло се е, че няма да стане със спортсдиректа, намерих друга снимка

Точно такива нямам, но имам боти на платформа, 10см, от Манго са моите, естествен велур уж, но платформата май е лепена(така ли се казва?). Не са супер качествени, не пропускаха до един период, когато нагазих в един много дълбок сняг с тях и това им беше непропускането :Д Иначе са удобни.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мерси ) Аз съм в търсене на нещо, което ще издържа и на сухо и в сняг, по принцип търся ботуши до коленете или подобни, но тези ми харесаха на вид.

Честно да ти кажа, имала съм всякакви обувки- боти, ботуши, естествена/неестествена кожа/велур, скъпи, евтини и ВСИЧКИ ми пропускат :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз имах едни обувки, водеха се баскетболни. На един лагер на Пампорово в големия сняг предпочетох да нося тях отколкото стандартните ми ботуши. Баскетболните пропускаха по - малко да не кажа никак
    И днес явно ще ми върви на въпроси: Открих домашна версия на любимия ми еластайзър, която включва бадемово масло. Имам едно, което ползвах преди време за да си мажа миглите, срока му е до 11.12.2013. Става ли за работа?
    Другото: харесах си едни дънки, но има размери от сорта на xxs, xxxs,xxxxs. Имам едни легингс, които бяха xxs, но за първи път виждам такава номерация и не знам кое да избера. Става въпрос за едни дънки на Hollister http://images.sportsdirect.com/image...67122792_l.jpg .

Какъв размер носиш принципно за дънки? Ако е XS-ка, примерно, не си купувай XX...S, щото няма да ти станат :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ами по принцип нося 24 и имах някакъв панталон с буквена номерация, но сега не мога да го намеря и не знам, утре ще видя... Интересно ми е какво ще е момичето, което ще носи xxxxs при положение че на мен ми казват, че съм клечка o_0

24? Това по каква номерация?
    Аз съм XS-ка, имам и XXS, така че не ми е толкова трудно да си ги представя, има мноооооооого слаби момичета.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мери се по талията, повечето ми дънки са така.

Цитирай Първоначално написано от obichka Виж мнението
    Харесала съм си 1 ботуши от еко кожа. Ще пропускат ли според вас?
    при лек до нормален дъжд не, но при потоп със сигурност еко кожа е новото име на изкуствената кожа, защото изкуствена не звучи много рекламно по-добре от плат/велур , но ще гледаш да не цапаш много из локвите.
    п.с. за мен пък това 24 е нормалната, с хс , с, м не ги разбирам
    А ти с 24тия номер, намираш ли си лесно дънки?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-07-2012 на 03:30
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Здравейте, някой може ли да ми каже къде във Варна мога да намеря коректора на Артдеко?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    при лек до нормален дъжд не, но при потоп със сигурност еко кожа е новото име на изкуствената кожа, защото изкуствена не звучи много рекламно по-добре от плат/велур , но ще гледаш да не цапаш много из локвите.
    п.с. за мен пък това 24 е нормалната, с хс , с, м не ги разбирам
    А ти с 24тия номер, намираш ли си лесно дънки?
    Намирам си, а и ако са някакви китайски си намирам още повече модели, защото размерите им са умалени.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Аз имах едни обувки, водеха се баскетболни. На един лагер на Пампорово в големия сняг предпочетох да нося тях отколкото стандартните ми ботуши. Баскетболните пропускаха по - малко да не кажа никак
    И днес явно ще ми върви на въпроси: Открих домашна версия на любимия ми еластайзър, която включва бадемово масло. Имам едно, което ползвах преди време за да си мажа миглите, срока му е до 11.12.2013. Става ли за работа?
    Другото: харесах си едни дънки, но има размери от сорта на xxs, xxxs,xxxxs. Имам едни легингс, които бяха xxs, но за първи път виждам такава номерация и не знам кое да избера. Става въпрос за едни дънки на Hollister http://images.sportsdirect.com/image...67122792_l.jpg .
    Аз те съветвам да не си купуваш дънки през сайт, щото не се знае дали ще ти пасне размера. Така веднъж си бях купила дънки размер 8, тоест S и ми седяха като чувал та ги носих на шивач Иначе имам и други, които са XS и пак са ми големи Да не говорим, че стоките в Sportsdirect не са особено качествени или поне аз така си мисля. Супер евтини са, ама не мисля, че са кой знае колко качествени. Ако доставката не е скъпа рискувай, но номерациите понякога не отговорят

Супер фен Аватара на fizzyg
    оххх видяло се е, че няма да стане със спортсдиректа, намерих друга снимка

И аз имам подобни на платформа от 7-8см и на мен са ми удобни Не съм ги пробвала на мокро все още,за да кажа дали пропускат :Д

Аз нося xxs, даже понякога ми е голямо. Зор голям е.
    В sportsdirect не си отговарят номерациите и почти винаги дрехите са по-големи отколкото си ги представяш.

И глупости. От sportsdirect има невероятни попадения, там проблема е единствено, че досега на нито една дреха не съм си уцелила размера и винаги ги нося за смаляване. Но както казах, ако сте със по-стандартни размери сигурно ще ви станат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението

И глупости. От sportsdirect има невероятни попадения, там проблема е единствено, че досега на нито една дреха не съм си уцелила размера и винаги ги нося за смаляване. Но както казах, ако сте със по-стандартни размери сигурно ще ви станат.
    Не, не са глупости Първо това е моето мнение, аз много държа на качеството. Второ купувала съм си достатъчно много неща от там, даже много ми харесваше магазина. Даже си купих яке за 10 паунда и толкова се радвах, че съм намерила супер евтината находка Само дето якето издъхна след няколко изпирания. Изкарах горе долу зимата, не само с него, но накрая вече за нищо си не ставаше и го изхвърлих, да не говорим за много другите неща, които съм си взимала от там и вечно разочарована. Не знам как е от сайта, но в сравнение с другите магазини, където продават марките като Адидас, Найк и тн. този е направо суперевтин. За размера мисля, че си отговарят поне при мен де. Нося по принцип S и дрехите, които ми стават също са S. Също в сайта би трябвало да има някъде някаква таблица или нещо такова, където да пише кой размер на какви сантиметри отговаря.

Голям фен Аватара на cheburashka
    бързичко ми трябва съвет за хубаво червило, защото не ползвам

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    бързичко ми трябва съвет за хубаво червило, защото не ползвам
    За колко пари?

Голям фен Аватара на cheburashka
    ами до 10лв. 15 макс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми