- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Ами Макс Фактор имат хубави, Римел също. Даже Римел повече ми харесват.
да ми препоръчате шампоан против косопад и пърхот? мисля да почна да използвам на баща ми head&shoulder-a, но не знам дали не е твърде агресивен, косата ми без това пада на поразия тия месеци.. :/
http://apteka.framar.bg/30020635/%D1...BD-recover-201 Oтзиви за този фон дьо тен ? Mного ли блестящ стои ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Този парфюм продава ли се в България?
![]()
Последно редактирано от strawberry88 : 11-08-2012 на 19:47
Здравейте, момичета. Въпроса ми е следния. Имам кислороден гел за почистване на лице на Орифлейм за проблемна кожа. Проблема е, че на него пише 15+, а аз съм на 14, карам петнайста. Майка ми каза, че това е за да не се използва от много по-малки или такива, които не са още в пубертета. Аз имам горе-долу чиста кожа, но в Т-зоната имам пъпки и е вечно мазна, боря се с пъпките на челото между веждите ми от 1 година сигурно вече. Въпроса е дали ще ми стане нещо, ако го ползвам. И само в Т-зоната ли да го ползвам, за да не ми изсуши кожата, или и там, където е нормална към смесена?
На цялото лице си го ползвай, после просто се мажи с хидратиращ крем, и не, нищо няма да ти стане :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Ами, и аз мисля, че нищо няма да ми стане, но все пак реших да попитам. Искам да питам още нещо. Предложете ми някой хубав молив за очи, който да не се размазва и да не е много скъп.
А, на Голдън Роуз мноооого се размазват!!!
За водната линия или за клепача ти трябва?
Longlasting на Essence, автоматичните.
Как да поставям снимки директно, а не от линк? Пробвах с [img][/img] но нещо не се получава.
Не може да не се получава.
[img]линк[/img].Не трябва да има разстояние никъде, линкът мисля, че трябваше да завършва на jpg, png итн.
Да де, за клепача. Вземи longlasting на Essence, много са хубави. Специално черен нямам, цветен е моят, но и черните би трябвало да са същите :Д
Последно редактирано от PullMeCloser : 11-09-2012 на 16:40
Каква е цената? И предложете хубава очна линия, която да се нанася с черчица лесно, че нямам представа.
Ми...към 3-4 лева май. Със сигурност няма да е повече, но не мога да ти кажа точно.
За очната линия- ако държиш да е гелообразна, Есенс. Една от любимите ми е, много е издръжлива, не мърда колкото и време да я носиш, дори минимално не се променя през деня/вечерта. Има и на Есенс пак, под формата на писалка ,която пък се нанася адски лесно и ако нямаш опит, май това ще ти е най-лесно за нанасяне.
Golden rose, Sephora, Avon.
Преди това слагам база за сенки и нямам проблем с размазването.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пречи ли ако си трия грима с бебешки мокри кърпички /става въпрос за лицето,не около очите/ ?