- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
За под очите си харесах този коректор.Някакви отзиви?
![]()
Аз го използвам, що годе харесва ми. Върши работа за под очите, но нямам кой знае колко сенки
Някой ползвал ли е тези сенки http://bg.strawberrynet.com/makeup/m...129154/#DETAIL
Една приятелка ми ги похвали, но искам да чуя и още мнения. Аз по принцип харесвам нещата на МАК))
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е фон дьо тена на Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation ? Някакви мнения за него? Ползвахте ли го вече? Благодаря предварително.
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
А колко струва? :Д 3в1то на макс фактор?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ако е този, който онзи ден мернах, е около 25лв
И какъв трябва да му е ефекта? Да се слива добре с кожата и да стои естествено?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте, преди една седмица си купих Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation. Действително издържа цял ден (поне при мен),а цената му е 24.10. На мен ми хареса и смятам,че е добра покупка. Може би само цветовете са проблем,защото в БГ има само 4 разновидности и едва ли всеки би могъл да намери точния за себе си.
smiley_13 Благодаря ти за информациятаа като го ползваш нужно ли е да си слагаш коректор и/или пудра?
Е ако ти имаш нужда, слагаш? Индивидуално си е.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много тъпо. Не разбирам защо в БГ не вкарват всички нюанси или защо пропускат най-често по-светлите...
Everything changes, but beauty remains ...
Защоту сме черни, кака![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
JoLLiE92 Имах в предвид достатъчно покривен ли е и дали лъщи след като се нанесе![]()
Ами аз затова питах по-горе каква му е идеята, доколкото разбирам да е сливащ се с кожата, заради тея 3 различни неща, а сливащите не са от най-покривните възможни обикновено![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами идеята му е да не се слага коректор,поне това иска да каже рекламата. Осново+коректор+фдт.Но вече не знам дали ще е толкова покривен,колкото го водят.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Оф много мразя като тръгна да си търся фон дьо тен или пудра и най-светлия да ми е с 3-4 нюанса по-тъмен. Догодина, живот и здраве, като отида в чужбина дано да се реши този проблем.
Чудя се каква е разликата в цветните и безцветните пудри? Защото на мен ми трябва само за матиране.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами тези безцветните,на прах,които са,уж трябва да са по-леки,да не се усещат.Но скоро гледах ревю на една такава и казаха,че е изключително тежка(поне за пудра). Според мен по-добър вариянт е цветната пудра,защото има още едно приложение-да се използва самостоятелно.![]()
Аз днес гледах ревю на една пудра, която беше безцветна и принципно беше за мъже. И от ревюто много ми хареса и тъкмо се навих да си я поръчам, че беше и 12$. Марката беше корейска, но тогава видях, че правят износ само за Щатите.
Та затова се чудех има ли смисъл да си сменя цветната с безцветна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en