.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Повече от фен Аватара на pepochko
    Цитирай Първоначално написано от theer Виж мнението
    Футбол не съм играл "професионално", в момента се занимавам с кросфит.. Остави ме мен, но "ами да сиг. е така но много често лягането ми не зависи само от мен", с какво толкова се занимаваш, че не зависи от теб? Като вдигнат баща ми по никое време, заради някакви малоумници, това наистина не зависи от него, но не виждам ти с какво може да се занимаваш, че за не зависи от теб... Лека нощ
    не съм запознат с това какво означава кросфит но да те питам нещо : ако приятели ти звъннат и ти кажат ай да гледаме някой мач или яла у еди кой си да си направим купон ти ш ги одрежеш и ще си останеш у вас ли ???

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Въпрос на приоритети. Като искаш да шариш по улиците до посреднощ и после да ставаш за даскало - няма да спиш и ще се наливаш с кофеин. Ако си цениш съня, ще отложиш безсънните нощи за уикенда.

Ти ако сега не умееш да си разпределяш времето с едното тъпо даскало като ангажимент, не те виждам след време.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Проблеми с черния дроб.Ако не спреш да се
    наливаш с кофеин,скоро ще вземеш дори и да трепериш.
    Кофеина влияе зле на нервната система.Направо ще откачиш.Ще станеш
    много раздразнителен.Има един в моя клас дето се налива с 3 чаши кафе и
    то до 4-я час.Ядосва се за нищо-някой го настъпил,някой го бутнал.От време на
    време се не мигаше ,колкото и странно да звучи.Но не е здравословно.
    Ако си цениш здравето-спри с енергийните напитки.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Абе я бягай да спортуваш, ще видиш как ще си заспиваш навреме..
    Определено.
    Иначе аз пия зелен чай почти всеки ден и дава енергия.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от pepochko Виж мнението
    ами програмата ми за делниците е нещо подобно 1. 7:30 - 2:00 съм на дскло 2. До към 3:00 оставам в дскло с фр от класа (отиваме в някое кафе да пием нещо или в някой ресторант да обядваме ) 4. Към 3:30 съм си в къщи почивам си половин час 5. към 4 и нещо сядам да си науча и да си напиша домашните най много до 5 часа 6. след тва преглеждам на бързо компа оговарям са с някой фр и излизаме към 6часа и са пребирам към 8-9 часа . Най късно в 9 заради тъпия вечерен час После вечерям задължителну у нас с наще и след тва или са опъвам на дивана да гл тв или на лаптопа или понякой път излизам с фр да гледаме мачове или нещо подобно ./ Е тва ми е графика почти всеки ден. Ако почна да тренирам нещо ще трябва да зарежа ученето и наще няма да са много доволни апък и сиг може да повтарям 8 клас щото са оказа че в мгто са иска доста учене :Х аз за един час едвам си научавам , защото ся в 8 клас съм с натоварената програма с разказвателни предмети и информационни и информатика
    Ходя 4 пъти на фитнес, 2 пъти на бокс, 1 път на урок по математика и 1 път на урок по английки. поне 3 пъти в седмицата излизам с приятели, а в събота задължително вечерта на аперитив. поддържам успех над 5.00
    искам да кажа - оправи си графика.....

Повече от фен
    Аз начлните класове на гимназията нямах свободна събота от извънкласни подготовки, отделно че си е'бавах майката от учене като цяло, паралелно с това системно злоупотребявах с алкохол и пак намирах време за спорт...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Човеко, явно не си разпределяш добре времето. Затова има риск да повтаряш 8-ми клас, а не че щото не можеш да учиш. Замисли се, че не можеш да се концентрираш от многото кафе и енергийни напитки.
    Я ми кажи, пълничък ли си? Да се усещаш подпухнал и равнодушен към всичко, когато не пиеш кафе?

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Въпрос на приоритети. Като искаш да шариш по улиците до посреднощ и после да ставаш за даскало - няма да спиш и ще се наливаш с кофеин. Ако си цениш съня, ще отложиш безсънните нощи за уикенда.

Ти ако сега не умееш да си разпределяш времето с едното тъпо даскало като ангажимент, не те виждам след време.
    Е, по-добре не мога да го кажа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    на 14 и всяка сутрин пиеш кафе? толкова ли искаш да се направиш на голям ? след време адреналин ще трябва да ти бият сутрин, за да се събудиш. трябвало му енергия, хахаха. ми яж, наспивай се и ще имаш енергия, на 14 си, не на 41....
    мммммда ... понякога се чудя, родители нямате ли бе? Те не ти ли казват, че не е хубаво? Майка ми на 14 не ми даваше да пия кафе, енергийна напитка не съм пила никога.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Ходя 4 пъти на фитнес, 2 пъти на бокс, 1 път на урок по математика и 1 път на урок по английки. поне 3 пъти в седмицата излизам с приятели, а в събота задължително вечерта на аперитив. поддържам успех над 5.00
    искам да кажа - оправи си графика.....
    eм браво на теб аз така не мога

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    мммммда ... понякога се чудя, родители нямате ли бе? Те не ти ли казват, че не е хубаво? Майка ми на 14 не ми даваше да пия кафе, енергийна напитка не съм пила никога.
    имам родители и ми казват че е ужасно вредно но проблема не е в тях проблема е в мен наще не знаят и за енергийните напитки

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Човеко, явно не си разпределяш добре времето. Затова има риск да повтаряш 8-ми клас, а не че щото не можеш да учиш. Замисли се, че не можеш да се концентрираш от многото кафе и енергийни напитки.
    Я ми кажи, пълничък ли си? Да се усещаш подпухнал и равнодушен към всичко, когато не пиеш кафе?

Е, по-добре не мога да го кажа.
    оо вообще не мисля че съм пълничък имам съвсем малко коремче 60кг метър и 68 висок на 14 .! не мисля че съм пълен а и до миналата година спортувах активно (почти) всеки ден ходех на тренировки по футбол и през лятната ваканция на фитнес
    Последно редактирано от pepochko : 11-24-2012 на 09:04

Ааа ии да ви се похваля днеска съм на едно кафе с мляко сутринта и ябълкка със фитнес зърнена закуска ии в дскло вместо енергиина напитка си взех кола

ии в дскло вместо енергиина напитка си взех кола
    ура за здравословното хранене
    п.с. и газирано не пия , още по-малко кола ;д цветът и ме съмнява да е много полезна
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

ура за здравословното хранене
    п.с. и газирано не пия , още по-малко кола ;д цветът и ме съмнява да е много полезна
    e извинявай ама ако и от газирани напитки се ограничаваш :X нз може моето мнение да е грешно ама кво толкова могат да ти направят газираните ш живееш 1-2 години по малко и квво нали ще си живял добре без ограничения и такива глупости кажете ако бъркам аа ии имам предвид малките ограничения иначе наркотици и цигари и аз не одобрявам

Издуват те и имат твърде много захар, най-много колата. Пия единствено газирана вода с уискито, което ще рече - рядко.
    Иначе кафе пия Но не съм на 14. В началото пих 3в1та, после кафе с мляко, със сметана. Сега зависи от ефекта, който търся, но главно чиста къса Лаваца. На Лавацата е грехота да и разваляш вкуса с добавки.
    Доколкото разбирам, ти не пиеш кафе защото го оценяваш и защото ти е вкусно и вероятно дори не правиш разлика между Cafes Richard(ако ти направя такова) и Нова Бразилия. Така ли е?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на scrooper
    Пий черен и зелен чай вместо кафе. Не си и помисяй за тия енергийни булмачи, а ги замени с фрешове. За протокола, кафето е полезно, но с мярка, гледай да не е всеки ден. А енергийните напитки са химия, отрова - такава е и колата. Повярвай ми, струва си да живееш и 1 ден по- дълго на цената на кока колата.
    always late but worth the wait!

^Черният също не е НИКАК полезен, но и аз го пия.
    Сега ми дойде да ти кажа, що не пиеш айрянчета? Те нормализират кръвното по принцип, вероятно ще те освежават. И са полезни, разбира се ако е от истинско мляко. ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

"ябълкка със фитнес зърнена закуска" - вземи си оправи закуската. От къде да ти дойде енергията?

И защо да трябва да орязваш времето за учене,за да можеш да спортуваш?

Издуват те и имат твърде много захар, най-много колата. Пия единствено газирана вода с уискито, което ще рече - рядко.
    Иначе кафе пия Но не съм на 14. В началото пих 3в1та, после кафе с мляко, със сметана. Сега зависи от ефекта, който търся, но главно чиста къса Лаваца. На Лавацата е грехота да и разваляш вкуса с добавки.
    Доколкото разбирам, ти не пиеш кафе защото го оценяваш и защото ти е вкусно и вероятно дори не правиш разлика между Cafes Richard(ако ти направя такова) и Нова Бразилия. Така ли е?
    да така е мога да ти намеря разликата само от всички neskafe-та 3в1 2в1 с мляко без

^Черният също не е НИКАК полезен, но и аз го пия.
    Сега ми дойде да ти кажа, що не пиеш айрянчета? Те нормализират кръвното по принцип, вероятно ще те освежават. И са полезни, разбира се ако е от истинско мляко. ;д
    aйрянчета пия само направени от мен в къщи защото в магазините такива гадости имаа от 10 айряна да си купя само 1 хубав ще оцеля
    Цитирай Първоначално написано от Schtefito Виж мнението
    "ябълкка със фитнес зърнена закуска" - вземи си оправи закуската. От къде да ти дойде енергията?

И защо да трябва да орязваш времето за учене,за да можеш да спортуваш?
    ами дай идея как да си оправя закуската де :/ аа няма как да започна да спортувам и да не трябва да зарежа ученето или приятелите а аз няма да избера да зарежа приятелите такаче остава ученето

Ще ме извиниш, не целя по никакъв начин да те обидя, но мнението ти е на типичен неориентиран хлапак в начална тинейджърска възраст. Кофеинът в енергийните напитки е в пъти по-висок и ги прави много опасни, особено пък за някого на твоята възраст. Газираните и другите подобни гадости с тонове захар също са много вредни, ама то почти всичко купено е пълно със захар.
    Ако имаш време да си позволиш да си правиш фреш, давай! Действат наистина 5 пъти по-освежаващо от едно кафе.

Иначе започни да ядеш нещо по-солидно сутрин, сандвичи например.

Аз съм в 12. клас, и повярвай ми натоварването ми е със сигурност по-голямо от твоето, ходела съм на училище след 2-3 часа сън и пак не си позволявам да пия кафе.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Избягвай ги тези енергийни напитки. Направи си "графика" така, че да спиш поне по 7 часа през нощта и ще ти е по-добре.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Пиенето на кафе и енергийни напитки може ли да доведе до някакъв проблем?
    знам само,че ставаш по-нервен и ускорява пулса... лекарка ми е казала,че не е желателно да се пие кафе и енергийни напитки,заради нервите и е желателно да ги отбягваш
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ще ме извиниш, не целя по никакъв начин да те обидя, но мнението ти е на типичен неориентиран хлапак в начална тинейджърска възраст. Кофеинът в енергийните напитки е в пъти по-висок и ги прави много опасни, особено пък за някого на твоята възраст. Газираните и другите подобни гадости с тонове захар също са много вредни, ама то почти всичко купено е пълно със захар.
    Ако имаш време да си позволиш да си правиш фреш, давай! Действат наистина 5 пъти по-освежаващо от едно кафе.

Иначе започни да ядеш нещо по-солидно сутрин, сандвичи например.

Аз съм в 12. клас, и повярвай ми натоварването ми е със сигурност по-голямо от твоето, ходела съм на училище след 2-3 часа сън и пак не си позволявам да пия кафе.
    Ами аз съм си точно такъв хлапак Сутрин време за фрешове нямам , но в училище си купувам капита които уж са 100% натурални ама вътре има сумати глупости :/ сандвичи няма да ям за закуска , защото метаболизмът ми не е бърз и със сигурност ще кача килограми Ии браво на теб аз след 2-3 часа сън на училище няма как да отида апък даже и да отида то къв ш е смисъла
    Цитирай Първоначално написано от joe_burziq Виж мнението
    Избягвай ги тези енергийни напитки. Направи си "графика" така, че да спиш поне по 7 часа през нощта и ще ти е по-добре.
    за да спя поне 7 часа трябва да си легна в 11 :/

за да спя поне 7 часа трябва да си легна в 11 :/
    Ами ще си легнеш. Ще спреш да се правиш на много голям и да се вайкаш за простотии.

Цитирай Първоначално написано от Schtefito Виж мнението
    Ами ще си легнеш. Ще спреш да се правиш на много голям и да се вайкаш за простотии.
    добре нека те питам същото което питах и theer : ако приятели ти звъннат и ти кажат ай да гледаме някой мач или яла у еди кой си да си направим купон ти ш ги одрежеш и ще си останеш у вас ли ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си