- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Енергийни напитки , кафе .... ?
Въпрос на приоритети. Като искаш да шариш по улиците до посреднощ и после да ставаш за даскало - няма да спиш и ще се наливаш с кофеин. Ако си цениш съня, ще отложиш безсънните нощи за уикенда.
Ти ако сега не умееш да си разпределяш времето с едното тъпо даскало като ангажимент, не те виждам след време.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Проблеми с черния дроб.Ако не спреш да се
наливаш с кофеин,скоро ще вземеш дори и да трепериш.
Кофеина влияе зле на нервната система.Направо ще откачиш.Ще станеш
много раздразнителен.Има един в моя клас дето се налива с 3 чаши кафе и
то до 4-я час.Ядосва се за нищо-някой го настъпил,някой го бутнал.От време на
време се не мигаше,колкото и странно да звучи.Но не е здравословно.
Ако си цениш здравето-спри с енергийните напитки.
Аз начлните класове на гимназията нямах свободна събота от извънкласни подготовки, отделно че си е'бавах майката от учене като цяло, паралелно с това системно злоупотребявах с алкохол и пак намирах време за спорт...
Човеко, явно не си разпределяш добре времето. Затова има риск да повтаряш 8-ми клас, а не че щото не можеш да учиш. Замисли се, че не можеш да се концентрираш от многото кафе и енергийни напитки.![]()
Я ми кажи, пълничък ли си? Да се усещаш подпухнал и равнодушен към всичко, когато не пиеш кафе?
Е, по-добре не мога да го кажа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Последно редактирано от pepochko : 11-24-2012 на 09:04
Ааа ии да ви се похваля днеска съм на едно кафе с мляко сутринта и ябълкка със фитнес зърнена закуска ии в дскло вместо енергиина напитка си взех кола
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
e извинявай ама ако и от газирани напитки се ограничаваш :X нз може моето мнение да е грешно ама кво толкова могат да ти направят газираните ш живееш 1-2 години по малко и квво нали ще си живял добре без ограничения и такива глупости кажете ако бъркам аа ии имам предвид малките ограничения иначе наркотици и цигари и аз не одобрявам![]()
Издуват те и имат твърде много захар, най-много колата. Пия единствено газирана вода с уискито, което ще рече - рядко.
Иначе кафе пияНо не съм на 14. В началото пих 3в1та, после кафе с мляко, със сметана. Сега зависи от ефекта, който търся, но главно чиста къса Лаваца.
На Лавацата е грехота да и разваляш вкуса с добавки.
Доколкото разбирам, ти не пиеш кафе защото го оценяваш и защото ти е вкусно и вероятно дори не правиш разлика между Cafes Richard(ако ти направя такова) и Нова Бразилия.Така ли е?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пий черен и зелен чай вместо кафе. Не си и помисяй за тия енергийни булмачи, а ги замени с фрешове. За протокола, кафето е полезно, но с мярка, гледай да не е всеки ден. А енергийните напитки са химия, отрова - такава е и колата. Повярвай ми, струва си да живееш и 1 ден по- дълго на цената на кока колата.
always late but worth the wait!
^Черният също не е НИКАК полезен, но и аз го пия.
Сега ми дойде да ти кажа, що не пиеш айрянчета? Те нормализират кръвното по принцип, вероятно ще те освежават.И са полезни, разбира се ако е от истинско мляко. ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
"ябълкка със фитнес зърнена закуска" - вземи си оправи закуската. От къде да ти дойде енергията?
И защо да трябва да орязваш времето за учене,за да можеш да спортуваш?
да така е мога да ти намеря разликата само от всички neskafe-та 3в1 2в1 с мляко без![]()
aйрянчета пия само направени от мен в къщи защото в магазините такива гадости имаа от 10 айряна да си купя само 1 хубав ще оцеля
ами дай идея как да си оправя закуската де :/ аа няма как да започна да спортувам и да не трябва да зарежа ученето или приятелите а аз няма да избера да зарежа приятелите такаче остава ученето
Ще ме извиниш, не целя по никакъв начин да те обидя, но мнението ти е на типичен неориентиран хлапак в начална тинейджърска възраст. Кофеинът в енергийните напитки е в пъти по-висок и ги прави много опасни, особено пък за някого на твоята възраст. Газираните и другите подобни гадости с тонове захар също са много вредни, ама то почти всичко купено е пълно със захар.
Ако имаш време да си позволиш да си правиш фреш, давай! Действат наистина 5 пъти по-освежаващо от едно кафе.
Иначе започни да ядеш нещо по-солидно сутрин, сандвичи например.
Аз съм в 12. клас, и повярвай ми натоварването ми е със сигурност по-голямо от твоето, ходела съм на училище след 2-3 часа сън и пак не си позволявам да пия кафе.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Избягвай ги тези енергийни напитки. Направи си "графика" така, че да спиш поне по 7 часа през нощта и ще ти е по-добре.
Ами аз съм си точно такъв хлапакСутрин време за фрешове нямам , но в училище си купувам капита които уж са 100% натурални ама вътре има сумати глупости :/ сандвичи няма да ям за закуска , защото метаболизмът ми не е бърз и със сигурност ще кача килограми
Ии браво на теб аз след 2-3 часа сън на училище няма как да отида апък даже и да отида то къв ш е смисъла
![]()
за да спя поне 7 часа трябва да си легна в 11 :/