- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Пантерке гледах, че този фон дьо тен имаше много уроци как да си го прехвърлиш в шише с помпичка.
Иначе явно само аз съм бяла като лист, защото ако си сложа от тези перли на цялото лице ще приличам на препечена филийка. Или може би на Avon са по-светли от на Oriflame?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Оо,не знам.Аз на цялото лице не слагам,а само като руж. Не знам и дали са по-светли от орифлеймските.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз да кажа за перлите на ейвън - озаряващите. Тях ги ползвам всеки ден и стоят наистина много приятно, нежно и естествено. Мама ползва тези за бронзов загар. И те са хубави
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
Някой да е използвал фон дьо тен Kallos?
Най-добрият фондьотен за мен е на орифлейм един мисля,че струваше около 18лв,който е в стъклено шише,с помпа и е голям.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Добре такива не съм виждала ;д Съгласявам се
Но за орифлейм гарантирам, че са по 30 мл, както и почти всеки друг фондьотен. Точно по тоя въпрос спорих с една приятелка наскоро, обяснява ми че афинитон с голямата си капачка и широкото шише бил по-голям от един друг там. Най-стария рекламен трик.
malka_sladkka, ти ако си с мазна коса, купуваш ли си шампоан и маска за суха?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За фон дьо тена на MAC, които е 120 мл четох много хубави мнения и за цената си от 60 лв и съвсем изгодно.
Иначе да, повечето фон дьо тени са по 30 мл.
На BB крема ми пише, че е 50 гр, ама аз пак си мисля, че това излиза 30 мл. Всъщност не съм убедена, но така или иначе едно шишенце (условно казано xD) стига за много време, ако се нанасят нормални количества.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Идеята ми беше, че не може да правиш реклама на даден фдт, щото бил "голям" , след като повечето са по 30мл. Иначе ясно че ако го ползваш нормално, отива с месеци.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз бях гледала airbrush foundation, мноооого много добра идея изглеждаха ...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Може ли снимка,нещо?
Хахах и аз това си мислих.. Обикновено 30мл стигат за 8-10 месеца,а при нередовна употреба и 1 година. Това неща по мои сметки 4 години би ме изкарало,но абсурд,толкова ще ми омръзне,че няма да мога да го гледам,колкото и да съм доволна от него![]()
^ На мен L'oreal True Match, който пак е 30 мл ми стигна за малко повече от година при много редовна употреба, този ще векува. Май е толкова голям, щото нали е и за тяло, не че на тялото бих си сложила де...![]()
На мен ми отиват за 4-5 месеца, аз мажа като ваксаджияЗабелязала съм, че тея с помпичка са много по-икономични, щото си преценяваш колко ти трябва, а с другите винаги изсипваш много.
Някой наскоро беше питал за фдт спрей на Диор мисля? И като го търсех, открих ето тези http://kryolan-bg.com/com/catalogue/...80%D1%8A%D1%88 мисля, че по телевизиите ги правят с такиваСтава много по-бързо и равномерно. Има и в ютуб клипчета разни.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Днес сутринта в продавалник мярнах еърбръш-а на Диор и тогава разбрах кое е
И между другото,жената казва,че бил много покривен,а аз мислих,че щом е еърбръш няма да е кой знае колко покривен.
Само си представям как за 1 секунда сменят цвета и хоооооооооп имаш скулиииА с обикновените ружове и други мааааажеш сто часа ...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чак пък да мажеш сто часа... руж се нанася точно за 30 секунди.
Everything changes, but beauty remains ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ Специалистка!
Everything changes, but beauty remains ...