- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
^^ Lawless или Looper...
чудно...ще се бръсна в 5 часа...нещо ми става напоследък
добро утро :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Mornin'
Бахти гадния сън отново. Втръсна ми вече на шапката от кошмари, честно. Какво стана с добрите стари времена, когато борех дракони и летях?
Продължавам с тенденцията да ставам рано без аларма. :Д Май така е по-добре, не е толкова стресиращо за организма да се стряскаш от гадни мелодии. :Д
И вече една седмица откакто не пия кафе, а ставам в около 6 и половина. :Д
Вече започвам да правя каквото на мен ми е кеф и грам да не ме е*е за другите! Щом собственото ми семейство се настройва против мен, ще си сърбат попарата после. Ще си ми пука за годеника ми и за никой друг! Явно той е единственият, които заслужава добро държание и човещинка от моя страна.
*yawn*
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Спокойно,чакам да се видя с него <3 ииии дам.
Имам малко задачки,не са наложителни,но ще си ги свърша. Хубаво ми е. Нещо май се кани да ме боли гърло,ама една топла напитка сега, парацетамол и витаминки, и ще си се топля. Няма да се разболявам в най-неподходящото време...не че има такова за разболяване,но точно тея дни -NEIN!
maDamn
отново на линия!:Д
станала съм 'баси машината! все така!
мисля до края на деня да си купя и нещо красиво и топличко. мхм.
еваларка си кибича, обаче, много горд картоф!)))
Чувствам се по-добре от снощи.
Намерих си първоизточника на шибаното настроение. И смятам да го премахна в най-скоро време. Нямам излишни нерви за хабене.
Така, малко кафенце и да сядам да чета.
Че е важно да се освободя точно от този изпит.
В смисъл, че това ми е втория по трудност изпит, поне аз така го приемам и искам да го отметна от графата със задълженията си за януари.
А за най-трудния изпит ще чета към края на месеца.
Как можа тоя да ми тресне предварителен изпит на 6 януари? Бахти ужаса..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много интерен ден , а месецът , който предстои , се очертава дори по-интересен
Днес се размазах...първо балетна аеробика, после модерен джаз и за завършек над 2 часа пол денс, което тотално ме разби. Не си усещам повече тялото, а и цялата съм в синки. Мисля да си направя чайче и да си почина, докато го чакам да се прибере. Сигурно утре ще рева от болка![]()
боли ме коремчето и ми е лошо ;s
нямам желание за нищо,освен за ядене ;д
не съм се чувствала толкова без енергийна от много време
спинка ми се.
дано утре не съм така
Много тъп гаден ден, боли ме стомахът, главата... в тоя университет ни ебаха майката-мъката на второкурсниците във ВТУ, НЕ ме кефи. За изпити въобще не мисля да сядам, след като и без това ще местя, най-много да попрочета за предварителните през април. Искам да съм при него вече, майка му стара, от понеделник до другия понеделник ме задържат в шибания ректорат за да гледам филми, абе нямам думи, а искам само да си го гушна и да не го пускам never
Свиха ми джакпота под носа, пропуснала съм прИмоцията на Ева слим и респ. изтървах шансовете за екскурзия до Париж, свърши и нескафе кофикъп, а бях събрала торба празни стикове.. damn! Утре пак ще се става в 06.00.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
УХхух всичко ме боли, но пък си починах, сготвих и го чакам да се прибере всеки момент да хапнем и да гледаме филмче в леглото. Идилия.
страхотно!
страшно мотивирана и продуктивна съм.
доволна съм от себе си:Д
на 10ти ми започва и подготвителният курс за сертификат, нямам търпение, сериозно
прекрасно е.
Хората само си говорят, говорят...
Не четете мненията на някого с внимание. Често хората съвсем други неща искат да кажат. Често има много зад редовете. А понякога няма и всичко е празно и ясно и от това ни боли. Или ни е все тая.
В допълнение към размислите:
Чета си стари разсъждения и си мисля. Ах, как всичко е на теория!
Аз съм емоционално с-во и такова ще си остана.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Малко повече човек за един ден. Бях забравил какво е нещата да се случват рядко![]()
Трябва да ходя да чистя банята ... след експериментите ми с боите цялата е станала розова