.
Затворена тема
Страница 32 от 120 ПървиПърви ... 222829303132333435364282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 2988
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Защо продължаваш да търпиш?
    Защото й харесва драмата

Мина най-сетне... доволна съм. Хапнах, сега ще изкарам кучето, да не вземе да завали като вчера и после ще свърша малко работа

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    вървя по тънък лед
    мноооооооооооооого тънък
    и трябва да се стегна, щото наистина положението е ъндърграунд
    преди няколко дни се замислих и днес май го осъзнах
    заради него е
    няма вече
    обещавам си
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    щото си заслужава за моментите, в които съм щастлива.
    Разбирам те идеално, но всяка жена заслужава да бъде третирана като кралица
    Така че .. не знам.
    Никога не съм разбирала това мислене (включително и в себе си) да си с някого, който те прави нещастен само заради хубавите моменти. Или да си броиш съотношение хубави моменти:лоши моменти. Не трябва да има лоши моменти като за начало. Не и в началото. И най-вече да не стане/става така, че лошите преобладават драстично, но ти си с него и се чудиш как да се донавиеш да продължиш да си с него....
    Някак си.. Оф, разбирам те.

Но заслужаваш да си щастлива. Заслужаваш...Просто не знам какво да кажа.
    Не знам дали го правиш защото обичаш драмата - не вярвам в това,
    не вярвам че знам как по-добре да си живееш живота (вече не :д), но ми е кофти, че се нервираш, наистина.

Бях щастлива. Е, това е силна дума де. Но се бях наспала и ми беше идеално. Докато не влязох в тъпия тъмблр. Трябва да го откажа този сайт. Толкова много негативизъм на едно място .. пфуу. Спрях да следвам 2 блога.
    Разбирам, че и аз пиша лайна, но накуп всичкото изглежда просто зле. :<
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Баси, човек не може да легне да поспи. Егати отвратителния сън. Толкова ми е тегаво и направо място не мога да си намеря сега... Толкова са ми дълги кошмарите, че...
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защото й харесва драмата
    по дяволите, да:Д
    //днес си говорих с една приятелка за моите избори на... ъъъ... мъже(???) и фактът, че като се появи някой по-нормален/сериозен/адекватен го пращам да си върви по пътя. фък ит, ама се нуждая от драмата, много и наистина. ще ми се да го има балансираният вариант, но не ща да ми е цветя и рози. подсъзнанието ми не го иска това. трябва да ми е интересно и трудно и да драпам там, да се боря, да е изстрадано, един вид, за да е по-сладко там, някога. това е играта (и) при мен явно. нм.

иначе съм с главоболие, вероятно заради земетресения пак, но пък съм вдъхновена и уверена, което е хубаво, дам!)

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    по дяволите, да:Д
    //днес си говорих с една приятелка за моите избори на... ъъъ... мъже(???) и фактът, че като се появи някой по-нормален/сериозен/адекватен го пращам да си върви по пътя. фък ит, ама се нуждая от драмата, много и наистина. ще ми се да го има балансираният вариант, но не ща да ми е цветя и рози. подсъзнанието ми не го иска това. трябва да ми е интересно и трудно и да драпам там, да се боря, да е изстрадано, един вид, за да е по-сладко там, някога. това е играта (и) при мен явно. нм.

иначе съм с главоболие, вероятно заради земетресения пак, но пък съм вдъхновена и уверена, което е хубаво, дам!)
    Аз пък толкоз мразя драма да има...
    Едно е да е лудо, да е диво.. ама драма баш.. не!

Хапнах... ще заспя още малко...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на cyclops
    Пропилян ден..цял ден ме боли. И хапчетата не помагат. Ебаси гадното. Като се прибера в България ще отида за n-ти път на лекар и дано най-накрая някой ми помогне!
    Събирам сили да изляза на вечеря с една приятелка сега и дано утре вече всякакви болки отминат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аз пък толкоз мразя драма да има...
    Едно е да е лудо, да е диво.. ама драма баш.. не!

Хапнах... ще заспя още малко...
    за туй иде реч. и аз така.
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тая глава ме сцепи днес!
    Ям като невидяла, добре поне, че /засега/ се побирам в новите гащи, дето са и по-малък размер.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Най-накрая си оправих проблема с гледането на HD филми ^_^ Толкова съм щастлив, че ще отида да ям !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на paradosou
    Повече от доволна съм.
    След малко ще си взема горещ душ и се очертава да унищожа течния шоколад докато си доглеждам филма.
    Последно редактирано от paradosou : 12-04-2012 на 18:02

Супер фен Аватара на Irti
    Вчера и днес направих един алкохолен маратон и още малко ме държи. Сега се прибрах най-сетне в нас, че днес бях има няма един час вкъщи. И... вчера

... май се сгаджих, ама нещо не помня много добре, но съдейки по обажданията и нещата, които ми се говорят по тел. Май си имам приятелка..

Град
    пространството на Дисе

Irti, ще умра на някое твое мнение, да знаеш

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Защо тъй?

Гледа ми се някой интересен и поучителен филм. И ми се хапва нещо, но не знам какво..
    Четеше ми се, но сега определено ми се чати и лигави с тоя идиот.. просто е уникален :Д..
    Размишлява ми се над нещо важно и нещо ценностно... Няма с кой обаче.
    Все няма с кой да си говоря сериозно.. :/

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Защо тъй?
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    ... май се сгаджих, ама нещо не помня много добре, но съдейки по обажданията и нещата, които ми се говорят по тел. Май си имам приятелка..
    Ако знаеш колко сладурско звучи отстрани

Не е сладурско, когато по тел. ти кажат "Миличко, благодаря ти за страхотната вечер и се надявам всяка следваща да ни бъда такава. Винаги ще си спомням тези моменти с добро. Утре ще ти чукна да се видим! "

Стига, човече, пияната ми глава говори ебати нереалните глупости, че чак съжалявам.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Докато не влязох в тъпия тъмблр. Трябва да го откажа този сайт. Толкова много негативизъм на едно място .. пфуу. Спрях да следвам 2 блога.
    Разбирам, че и аз пиша лайна, но накуп всичкото изглежда просто зле. :<
    Точно преди 2 дни спрях да следвам повече от 10 блога.
    Омръзна ми от черно-бели депресарски гифчета.
    В моя блог нямам такива картинки, въобще не знам каква наслада са ми носели, след като съм последвала толкова много депресирани хора.
    Днес си добавих няколко "шарени" човечета, които ми веселят страницата и се чувствам доволна и цветна.

Пие ми се вода.
    Винаги когато съм болна изпивам страховити количества.
    Пък и филм ми се гледа...
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не бих могла да се чувствам по-добре, всичкоо е ОК. Малко съм уморена дее заради фитнеса, ама искам малко мускулна маса. Доволна съм от килограмите вече съм с един повече и от 42 вече 43. Още един килограм и стига вече. А и училище, а и тоййй....не искам нищо да се разваля.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    sad,so sad...искам малко любов...имам нужда от малко нежност и милувки,не знам защо,но...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Пф събудих се в 3 и не мога да заспя. Днес ми е последния ден преди отпуската и ми е добре.

Тя ми липсва. Много. Дано довечера да свърша по - бързо. И и стискам палци днес, въпреки че знам, че ще има 6

Събудих се в 5.. направих си кафенце с цигарка , сега стягам "учебниците " и тръгвам за даскало . Усещам , че днес ще е ден изпълнен с много емоции ! :P
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Напоследък не ми е особено добре.. нямам муза да пиша тук. Нямам муза за нищо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на nymphadora
    Забравих,че вчера правехме година и 6 месеца.Не че той се сети,пък и се скарахме..пън.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хубаво ми е. Ама ми се спи.. Уикенда ще е страхотен. С приятелки, музика/храна/спане. И иззлизане с приятел нямам търпение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си