- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Прощавай, но не е редно да проектираш собствените си чувства и мироглед върху остатъка от човечеството.Без Бог няма нужда да сме добри
Иронията е, че това е ОСНОВЕН мотив в Християнството ..........вашата бленувана утопия, в която страданието ще е ръка за ръка със съществуването
Световен мир (като не броя конфликтите, предизвикани на религиозна основа от примитивни 'нацийки'), рязко повишаване на средната продължителност на живота, масово-достъпно образование, безплатна и задължителна(поне в Европейския съюз) здравна помощ, огромен прогрес във Физиката, изгледи за достигане на момент в най-близко бъдеще, когато човек всъщност ще е ... безсмъртен.с днешна дата прогресът, глобално погледнато, прилича повече на един масов гроб, отколкото на пътека към светло бъдеще.
За капак хората МАСОВО помагат и се учат едни от други, следствие разбира се от Интернет, който в следващите десетилетие - две доста вероятно да е с теб като аксесоар, точно както дрехите ти.
http://www.kickstarter.com/ К'во да ти кажа. Т'ва ако ти изглежда зле ...
Не само Библията съм изчел. С почти всяка религия, съществувала на тази планета съм запознат малко или много. Това е и причината да не вярвам.Аз лично обичам да питам, защо вие не вярвате
нямам излишно време да се ровя и да чета повечето глупости, които пишете, за да стигна до смислен въпрос или отговорНямаш грижи. И ние нищо смислено от теб не видяхме - в общи линии старата песен на нов глас. Дори и типично-християнското психическо отклонение primus inter pares е налице при теб. Посредствена калинка с претенции за уникалност.разпознавате тези лицемери, лъжепоклонници
Айде измитай.