- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Едвам гледам просто. 7 часа сън не са ми достатъчни явно. Поне не е голям студ навън и стигането до университета ще бъде лесна работа. Охх, само да ми минат тези изпити! После ще съм най-щастливият човек на света.
Бях забравил колко яко е да се събудиш и да осъзнаеш че нямаш някакви ясно предначертани задачи за деня и да се изпънеш доволно в леглото.
Нямам търпение днес да си я видя.
Последно редактирано от Sh@d0w : 12-10-2012 на 07:23
Лошо ми е, две не виждам. Два часа сън определено не са ми достатъчни и днес ще бъда гадна и крива цял ден или поне докато не ми свършат лекциите и не се прибера и легна да си отспя. Отделно май съм изстинала, толкова ми е схванато всичко.
Поне свърших с проекта, трябва само да го предам. И ако на някой не му харесва, майната му!
Бррръъм. Само тази седмица, един тест по история, и другата си идвам в БГ.
Хубаво ми е, мда!
Пак яко мъчения рано сутрин, дано поне падне някой лев ! ! !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ИСКАМ СЕКС
и да се виждаме по-често.
нищо,че сме в един клас.
дам
Единственото нещо, което мразя повече от Свети Валентин, са понеделниците. Но този е някак по-различен. Спах само 4 часа, а се събудих с усмивка, без някаква обяснима причина. Това ми харесва. Тази и другата седмица до 18-и са очертават малко тежки, но съм прекалено празнично настроена и мисля, че това ще ми помогне да се справя. Утре едно приятелче пристига в София и нямам търпение да се видим, да ходим да гледаме "Хобитът" и после да пием горещ шоколад, и да си се смеем! <3
Защо винаги се вживявам за глупости, не мога да разбера...
И то за някакъв близнак, който се държи неадекватно. Може би щото имам вяра в него.
Айде пак на драмите.. Топли, топли! Като банички.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Добре че търсачката работи, иначе не знам к'во щях да правя...
едит - някога ще оправите ли функциите на шибания сайт ? Нищо не работи !. Освен че няма търсачка, не вади всички теми, а показва че има 40к теми в раздела, странно.
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 12-10-2012 на 08:39
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Оф. миииии ,слънчево е ,което е добре, вече почтине съм болна ,което е добре. Той обаче е далеч, само още 14 дни,което не е добре,ама ще се напъна да не откачам. Имам да правя презентация, което ми е все тая и ми писна от разни бележкари. Просто мразя такива хора. Имам 6 на класната по БЕЛ и имам знанията за 6, но дори и да беше по-малко аз си знам, колко ми е капацитетът,а разни хора,които имат по- малко знание от макак ми претендират на много знаещи. Изкарват ме извън нерви, Като си тъп като 150 градусов ъгъл , стой си на гъза,крий се в някой ъгъл и не изказвай безмозъчно мнение.
maDamn
Странно ми е като се гледах по тв-то днес,смисъл........личи ми че съм притеснена,аз иначе не говоря по този начин,ама като ти насочат една камера и като ти сложат микрофон и онемяваш...За желаещите да ми видят училището,а може и мен:
http://bnt.bg/bg/productions/126/edi..._dekemvri_2012
Аз съм от 01:23
Последно редактирано от Sisito941 : 12-10-2012 на 12:37
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
без телефон съм и е ужасно, а не знам кога ще успея да си купя нов...
и като цяло всичко ми се прееба наведнъж и всичко трябва да си купя сама, не знам как ще стане
ще се наям с бирени фъстъци, ще науча по физика и френски и ще си пусна филм
бирени фъстъци RULz...ядат се по всяко време!
maDamn
Най-щастливият човек! Това съм аз!! Утепах се от работа днес! Грохнал съм! Буквално бях премръзнах и даже още не си чувствам пръстите на краката!Пиян съм или поне се напивам! Горница съм с парите за две седмици напред! Доволен съхм от себе си и обичам всички! И да не ми обясняват, че образованието прави всичко, защото то не е нищо!! Важено е колко си упорит, колко късмет и обич носиш в сърцето си! И да вярваш! Кур за вас и обичам ви! Да ви еба! Ирти скоро заминава!
![]()
Последно редактирано от Irti : 12-10-2012 на 14:00
Кур за тебе и ние те обичаме!
maDamn
Много си мил днес, по какъв повод ? ;д
Случи ми се нещо невероятно този уикенд..нещо, което ще промени живота ми. Щастливо ми е. Сега довършвам с готвенето за довечера и излизам да си го посрещна и прибера.
мамка му, никога не ме бяха хващали да преписвам.. особено на класна работа - до днес ;/
само дето се занимавах да вадя толкова хубава тема /интерпретативно съчинение/, успях да я препиша само до по-малко от половината
и все пак тая 'госпожа' е много проста не ни е обяснила кво е тва - класна работа правим върху него, само текста бяхме чели.. и да ми беше анулирала работата, тя ми вика да съм приберяла листа.. тцтц
но пък съм супер щастлива за утре, дано пак да не с обърка нещо :3333
http://ask.fm/iwwkaa
Искам да се застрелям наистина. Това е най-ужасният ми ден. Не мога да си намеря място. Защо трябваше да става така, защо съм толкова отвеяна. Казват, че с времето всичко отшумява, ноо аз няма да забравя и другите няма да ми позволят. Някой да ме убие моляяя!!!
Как се чувствам ли ? Ами загубила желание за всичко и вече седмица така..нищо не ми се прави, с никого не ми се говори, никъде не ми се ходи, с никого не ми се излиза,а не ми се стои и в къщи, защото не спирам да мисля, а не трябва ...става още по-зле, започвам да си припомням да съжалявам, а връщане на зад няма, нищо не може да се направи...загубена кауза. Трябва да се примиря, няма как... Дори идващите празници не ме вълнуват, не ги очаквам, не им се радвам ... Нищо. Странно е за мен не съм такава.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Едва днес се върнах от Банско , а утре имаме купон по финанси.Нищо , поне се разбихме доволно