- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Малко път въпрос,НОоооо ...
Знаете ли кога ще излязат датите за изпитите в УНСС и СУ? Имам предвид редовните изпити .
И кога ще излязат останалите дати в УНСС за предварителните,освен тези дето са до 28 януари(до колкото помня бяха 4 предварителни) ?
И като цяло кога и къде мога да проверявам периодично за дати за предварителни и редовни изпити? Логично е в сайтовете на университетите,но е малко общо казано това и за това питам .
Много ми е спешно и ще помоля ,който знае нещо да ми каже.
Мерсаж![]()
За УНСС във форума е най-добре, (има подфорум бъдещи студенти или нещо подобно беше), защото там модераторите качват най-актуалните новини.Аз там си проверявам.
За СУ влизаш в сайта и кликаш на кандидатстудентска кампания 2013,но все още такава няма,защото е рано.Някъде след Нова година трябва да обявят датите.
На УНСС предварителните (хартиени) започват от март месец.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Далчев няма да го изтеглят, не могат да го редуват през 2 години(може и да могат,но ще се надяваме да не се падне).
Защо забравяте адашите Талев и Димов, ще ядете бой!
Аз съм с две ръце за роман, особено за "Тютюн". Пристрастна съм, защото ми е любимата българска книга, но ако се падне има много за писане. То не са падения, наранени души, унищожени съдби, изпепелени младости, абе приказка от "1001 нощ".
Също так и на "Гераците" ще се израдвам,но ако се падне другата повест в конспекта - "Чичовци" ще се гръмна.Изключително объркана ми е и безинтересна.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Оле, стига бее, Чичовци пък е адски готино. На мен ми беше приятно .
maDamn
до къде го докарахте с "любимата" физика? ние сме на лазерии, атомна физика общо взето.
Оф ,още до тъпи полупроводници и PN преход.
maDamn
кофти, ние тях ще ги пропуснем , но ще ги учиме 2рия срок, като учиме електричество. ще пропуснеме трудната астрофизика ^_^ но общо взето не ни изпитва по физика много. както и по биология и химия![]()
аз залагам на Гео Милев, Елин Пелин и Далчев/Дебелянов
в този ред подредени
мисля, че ще е някой от тях..
минаха ли ви класните?
на нас по математика мина , утре и вдругиден по БЕЛ, по АЕ в понеделник и по РЕ май след ваканцията..
оф, ужас..
Класните ми са януари.
По БЕЛ минаха, по математика е след ваканцията. По Английски беше още миналия месец.
maDamn
Нито едно класно не съм имала още (сън)
always late but worth the wait!
Днеска всичко беше супер. Правим си сравнение между "Камък" и "Две души" по БЕЛ и изведнъж звънеца бие - без да спира и какво си мислите, ами да - бомба![]()
Мислите ли,че е рано за купуване на бална рокля?
аз още се чудя дали въобще да ходя...
(+че роклята е 1000+ лв)
Според мен е рано ,а пък и във всички магазини ми казаха,че след януари ще има нова колекция
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
да и аз мисля,че е супер рано,но пък я харесах колекция 2013 с -15% ...иначе цената е стряскаща (не,че 1180 не е де -иначе е 1390....) Не,не няя смисъл и не си заслужава,но рък роклите по 700 са адски зле и като ще е скъпа,поне да ми харесва.И все пак....
офф много ми е гадно толкова пари...
гадно е да си абитуриент,а а си мислих че е пълно с позитивни емоции.
Какъв е смисълът да си купиш рокля за 1000+ лв, която ще облечеш 1 път...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Оф аз се отказвам и ще питам за помощ...Реших,че ми трябва и резервен вариант ...
Последно за да кандидатствам туризъм в УНСС,какво трябва да държа ЕПИ,или допълнителен изпит по георафия...нищо не им схванах от сайта...
Има ли някой, който ще ходи на тест ДаФ през Февруари?![]()
В УНСС няма туризъм,а Икономика на туризма,което е в Поднаправление "Икономика с чуждоезиково обучение".
Балообразуването се съставя така:
Модул 1 (Български език и езикова култура),Модул 2 (Математика - основи) и Модул 3 (Математика или География на България, или Български език и литература, или История на България, или Икономика).
Имаш и още един изпит по език: английски,френски, немски, испански или руски
Истинското балообразуване(финалното) е следното:
1.среден успех от дипломата за средно образование, умножен с коефициент 1 (едно)
2. оценката от успешно положен ЕПИ по основен предмет, умножена с коефициент 4 (четири), или оценката от ДЗИ (матура) по основен предмет, умножена с коефициент 1 (едно), и оценката по чужд език от положен приемен изпит, умножена с коефициент 1 (едно), или оценката от ДЗИ (матура) по чужд език, умножена с коефициент 0,5 (нула цяло и пет десети)
Пф, физика не съм имала от месец и нещо...Утре щеше да ми е класното,но няма да ходя на училище,защото днес последните часове някой се е обадил,че уж имало бомба и най-вероятно утре няма да се учи(24 часа трябва да минат). Всъщност и математика не съм имала от около месец. Географията...онзи ден разбрах,че са пребили госпожата ми пред блока й ,което най-вероятно значи,че едва ли ще дойде на работа на другия ден. М...а да и понеже това е 5-тото обаждане за бомба ,последните няколко пъти не сме ходили на училище в четвъртък . До сега сме правили само едно класно - по английски и по немски на половината.
Да ви кажа , че изпитите на ЮЗУ от ПКСК са пълна пародия на изпит
супер измислена схема, няма връзка чак
и през цялото време трябваше да слушам ''квесторките'' , които бяха две накифлени асистентки явно как си шушукат, хихикат и опитват да привличат внимание към себе си..
дабъл пост:
рокли за 700,1000 лева..вие чувате ли се?
рокля-макс. 250 лв
не мога да дам повече, не ми го позволява здравия ми засега разум
като почна сама да ги изкарвам тия пари може и да си купя рокля на диор и обувки лобутен
дотогава-скромна, елегантна рокля и хубави обувки
туй то.