.
Отговор в тема
Страница 22 от 81 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 2018
    Пфф .. утре е олимпиадата и пожелавам ви късмет на всички , дано минем на 2-ри кръг !

Повече от фен
    Как мина? Аз не реших само 23, и съм абсолютно сигурна, че съм сбъркала 1ва. Иначе мисля, че ще мина във втори кръг.

И аз не реших задача 23
    Засега съм сигурна , че имам 1 грешна и тя е 3-та ;д
    Пък .. не знам .. не съм сигурна дали ще мина ;д
    Ти какво получи на 21 - а , б и в
    и на 24 какво получи
    ако ги помниш де д;

Повече от фен
    Аз си ги писах на листа.
    21- а-6 б-8 в-6
    24 4 пъти по-голямо; 2 и три осми
    а на б - 22.5 90 и 67.5
    Знаеш ли кога ще излязат резултатите ?

Повече от фен
    А на 22 какво получи ?

И аз уж всичко реших без 23, ама не знам дали са ми верни. На 22 аз лично получих на а) контролен номер - 5 б) У-ще: 128, 11б клас, 15 номер в класа, момче в) от 7клас

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    И аз уж всичко реших без 23, ама не знам дали са ми верни. На 22 аз лично получих на а) контролен номер - 5 б) У-ще: 128, 11б клас, 15 номер в класа, момче в) от 7клас
    На 22 същото получих. Днес на курса решихме 23 не е чак толкова трудна, само трябвало да се сетим нещо и сега ме е яд.

По математика ли олимпиада ? -_-

Повече от фен
    да

Какво трябваше да се сетиш?

Повече от фен
    Ами нали всяко от онези, не знам как да ги нарека, числителите и знаменателите са формула и се получава умножение и едно от числата, което участва в умножението в числителя е същото като едно от числата, което участва в множеството на знаменателя на следващото.И така се съкращават и се получава нататък.
    Доста ми е трудно да го обясня.

Ами на онази със учениците (21)
    а - получих 6
    б - не мога да се сетя , но май написах пак 6 ;д
    в - 6
    Иначе на 24 - 4 пъти по - голямо , 8 игрек ( така го кръстих второто число ) ама трябваше да напиша само 8 , защото игрек се съкращава :/
    иначе на б) получих 6,125 , че ми е алфа или .. абе не я довърших , че не бях сигурна :ДД
    Иначе резултатите не знам .. доколкото знам ги проверяват учителите по математика във всяко училище , затова питай вашата госпожа

Голям фен Аватара на Elli *
    Аз искам да ви попитам нещо. Такам нали съм се насочила към езикова, но сега започвам да усещам колко много ме влече биологията, особено при растенията. В кои гимназии след 7ми клас се учи биология, но не се учи математика :Д
    Смисъл мен ме влечат некомбинуеми неща, като биология и литература :/

Ми в НПМГ ... мисля , че може да има паралелка без математика само с биология иначе :Дд
    Във втора немска ( аз нея също нещо я харесвам и почвам да се замислям за нея ;дд)
    има трети профилираш профил предмет биология но другаде .. не знам :s

О да ето ти какви паралелки има в НПМГ -
    Математика и информатика с английски език;
    Математика и информатика с немски език;
    Физика с английски език;
    Химия с английски език;
    Биология с английски език;
    Биология с немски език;
    География с английски език;
    Химия и биология с английски език.

Имаш късмет .. ) точно биология с език :Д
    Намерих информацията в сайта им - http://npmg.org/

2АЕГ имат паралелка с профилиращ трети и четвърти предмет Химия и Биология. ))))

Голям фен Аватара на Elli *
    Ау, благодаря ви много ^^
    На нас олимпиадата ни беше днес / директорката така е решила/
    Не можах да реша само 24та задача, другите ги написах :Д

Как така е била днес о.о .. то винаги е в един ден за всички и е строго регламентирано

anonymous895156
    Guest
    Грешиш - всяка община/област си определя дата, на която да направи олимпиадата. Например по история трябва да я направят между 15 декември и 5 януари. Иначе във всяка област са различни задачите.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Нашата олимпиада също беше днес

е то така не е честно, защото може да видиш отговорите. Мисля, че не е възможно, все пак това е Олимпиада в цяла България. Все едно изпита да е във всяко даскало в различен ден :/

Хора ако си чужденец вярно ли е,че можеш да влезеш в 91 НЕГ без никакав бал просто,защото си от друга страна ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    е то така не е честно, защото може да видиш отговорите. Мисля, че не е възможно, все пак това е Олимпиада в цяла България. Все едно изпита да е във всяко даскало в различен ден :/
    Спокойно, не сме откраднали отговорите на седмокласниците от софия, просто защото темата за всяка област е различна.

Питах един Инсу, който учи там и той ми каза, че е така..

Цитирай Първоначално написано от (-_-) Виж мнението
    Хора ако си чужденец вярно ли е,че можеш да влезеш в 91 НЕГ без никакав бал просто,защото си от друга страна ?
    мисля, че не. Една приятелка учи 3 години в Франция, знае перфектно френски и сега 7кл. се върна в Бг. Ще държи приравнителен изпит и ще си кадидатства във френската, но като нормално българско дете. Това, че е живяла в Франция или че знае френски не и помага при влизането Всъщност това няма много общо с твоя въпрос, но не мисля, че е възможно да влезнеш някъде само, защото си от друга страна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си