- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Пфф .. утре е олимпиадата и пожелавам ви късмет на всички , дано минем на 2-ри кръг!
Как мина? Аз не реших само 23, и съм абсолютно сигурна, че съм сбъркала 1ва. Иначе мисля, че ще мина във втори кръг.
И аз не реших задача 23
Засега съм сигурна , че имам 1 грешна и тя е 3-та ;д
Пък .. не знам .. не съм сигурна дали ще мина ;д
Ти какво получи на 21 - а , б и в
и на 24 какво получи
ако ги помниш де д;
Аз си ги писах на листа.
21- а-6 б-8 в-6
24 4 пъти по-голямо; 2 и три осми
а на б - 22.5 90 и 67.5
Знаеш ли кога ще излязат резултатите ?
А на 22 какво получи ?
И аз уж всичко реших без 23, ама не знам дали са ми верни. На 22 аз лично получих на а) контролен номер - 5 б) У-ще: 128, 11б клас, 15 номер в класа, момче в) от 7клас![]()
да
Какво трябваше да се сетиш?
Ами нали всяко от онези, не знам как да ги нарека, числителите и знаменателите са формула и се получава умножение и едно от числата, което участва в умножението в числителя е същото като едно от числата, което участва в множеството на знаменателя на следващото.И така се съкращават и се получава нататък.
Доста ми е трудно да го обясня.
Ами на онази със учениците (21)
а - получих 6
б - не мога да се сетя , но май написах пак 6 ;д
в - 6
Иначе на 24 - 4 пъти по - голямо , 8 игрек ( така го кръстих второто число ) ама трябваше да напиша само 8 , защото игрек се съкращава :/
иначе на б) получих 6,125 , че ми е алфа или .. абе не я довърших , че не бях сигурна :ДД
Иначе резултатите не знам .. доколкото знам ги проверяват учителите по математика във всяко училище , затова питай вашата госпожа![]()
Аз искам да ви попитам нещо. Такам нали съм се насочила към езикова, но сега започвам да усещам колко много ме влече биологията, особено при растенията. В кои гимназии след 7ми клас се учи биология, но не се учи математика :Д
Смисъл мен ме влечат некомбинуеми неща, като биология и литература :/
Ми в НПМГ ... мисля , че може да има паралелка без математика само с биология иначе :Дд
Във втора немска ( аз нея също нещо я харесвам и почвам да се замислям за нея ;дд)
има трети профилираш профил предмет биология но другаде .. не знам :s
О да ето ти какви паралелки има в НПМГ-
Математика и информатика с английски език;
Математика и информатика с немски език;
Физика с английски език;
Химия с английски език;
Биология с английски език;
Биология с немски език;
География с английски език;
Химия и биология с английски език.
Имаш късмет ..) точно биология с език :Д
Намерих информацията в сайта им - http://npmg.org/
2АЕГ имат паралелка с профилиращ трети и четвърти предмет Химия и Биология.))))
Ау, благодаря ви много ^^
На нас олимпиадата ни беше днес / директорката така е решила/
Не можах да реша само 24та задача, другите ги написах :Д
Как така е била днес о.о .. то винаги е в един ден за всички и е строго регламентирано![]()
Грешиш - всяка община/област си определя дата, на която да направи олимпиадата. Например по история трябва да я направят между 15 декември и 5 януари. Иначе във всяка област са различни задачите.
е то така не е честно, защото може да видиш отговорите. Мисля, че не е възможно, все пак това е Олимпиада в цяла България. Все едно изпита да е във всяко даскало в различен ден :/
Хора ако си чужденец вярно ли е,че можеш да влезеш в 91 НЕГ без никакав бал просто,защото си от друга страна ?
мисля, че не. Една приятелка учи 3 години в Франция, знае перфектно френски и сега 7кл. се върна в Бг. Ще държи приравнителен изпит и ще си кадидатства във френската, но като нормално българско дете. Това, че е живяла в Франция или че знае френски не и помага при влизанетоВсъщност това няма много общо с твоя въпрос, но не мисля, че е възможно да влезнеш някъде само, защото си от друга страна