- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
До всички вие, които "какви са тея гевезелъци": виждала съм рокля, купена от малък град за 100 и нещо лева стотици пъти по-хубава от тези, които можеше да се намерят във Варна за 400. А и ако си я правиш в някакво малко шивашко ателиенце шансът да е прецакат с нещо е много голям. 700-800 и аз не бих дала .. ддз .. още повече над хиляда. Роклята ми в началото беше най-скъпата от класа, после се оказа, че излиза най-евтино. Защото чантата ми беше подарък, нямаше главоболия, не си плащах допълнително за това да е с моите размери или за това да я преправят ако са я осрали и беше точно както я исках. Нямах никакви главоболия с тях.![]()
Идеята на поста ми беше, че цената на роклята не е фактор за качеството и.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Набори,честити празници!
Пожелавам Ви всичко най,най- хубаво!Снежни човеци,любов,пари,мечти,здр аве,купони,мъже,жени,коли,р зврат....от всичко по много! И най-важното: през август 2013 всички да си вземем дипломите в ръце и да се бием на опашките за записвания в университетите!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не. Не мога да се сдържа! ;д Ей това е моят фаворит след тази, с която бях аз на бала. Значииииии страхотна е , само че твърде много хора има с такива, затова не исках.. Но мисля за сватбата (someday) да си я поръчам в бяло.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Че тая рокля в бяло хич няма да е същата. Слага ужасно много обем. В първия момент си помислих, че момичето е пълно, а тя всъщност е мегакльощава.
Я покажи твоята рокля.
Тая рокля не изглежда особено удобна... тва в дискотеката... не си представям...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кой е казал, че е за дискотекаНие в дискотеките бяхме със съвсем различни дрехи, не знам при вас как е. С нещо съвсем леко и дискотечно бяхме. Моятааааааа нямам нито една хубава снимка с нея .. ще сложа някаква, ама ... няма да добиете много представа. Иначе съм все още ужасно влюбена в нея <3
Просто беше такъв цирк това добиране от нас до хотела, че хиляда пъти щях да изкормя околните ;д само някакви папарашки снимки, нямах време да застана да ме снимат с роклята и прическата и всичкото му.
Иначе съветвам ви за дискотеката да си предвидите отделен тоалет. Не мога да си се представя с роклята в дискотека .. ще я полея с нещо , после трябва да се стрелям.
Пък за зеленатааа .. не знам как ще стои бяла, но ми се върти в главата .. След като Николета реши да сложи другия ми вариант за сватбена рокля рязко се отказах от неяПросто е такава ... прекраснеста
Пък за тая година мисля, че по-свободно падащите ще са модерни, тип древноримска богина![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А къде ги тъпчете роклите за дискотека в тия миниатюрни чантички :д
Рокличката е симпатична,само не ми харесва отворена обувка с чорап... и като цяло,мисля ,че е щяло да е по-добре да си без чорапи. Но разни хора,разни вкусове. Аз мисля да съм с нещо дълго, може би именно тип римска богиня,ама не е сигурно. Всякакви идеи са ми в главата.
maDamn
Искаш да кажеш древногръцка богиня ,предполагам?
А колко см ти бяха токчетата с балната рокля?![]()
Jollie92, кефи ме роклята ти, много. Аз бих я съчетала с други обувки, ама това си е въпрос на вкус.
Ами аз не съм се преобличала в дискотеката, всъщност от класа ми (26 момичета) се преоблякоха само 2, защото роклите им бяха задушаващи направо. Та кавалерите им донесоха други някакви роклета. Иначе ние си бяхме от ресторанта директно пеша до дискотеката и такам...
И аз не исках чорапи, но майка ми отказа да ме пусне от къщата без такива. Тя в началото държеше да сложа чорапогащник!!!!!!!![]()
Не знам за миниатюрните чантички, ние с по един сак багаж пристигнахме в хотела. После по стаите, пооправихме се, вечеря, програма (съкс) после дискотекиКоито са наблизо до хотела. Преди дискотеките се оправяхме по стаите и те така .. що да трябва да я мъкна с мене?
SuNsEt 8см са тези специално.Исках по-високи в началото, но не съжалявам, че са такива. Супер инцидентно си купих всичко за тоя бал, както харесах роклята ей така като се разхождах, така бях изпаднала в УЖАС за обувките, накрая си взех някакви съвсем обикновени и им се радвам, че нежното платче се връзваше с органзата на роклята
ДревноРИМСКА казах, защото съм пристрастна към ИталияНарочно беше. И да, страхотни са. Много много яки! Но там трябва да внимаваш с цвета. Една моя приятелка миналата година беше с бяла такава. Колкото и да не ми харесваше в началото идеята за бяла бална рокля, като е в такъв стил стоеше много добре.
п.с. аз си бях харесала едни обувки затворени реплика на Лубутен невероятно яки, но майка ми (again) забрани да съм с къса рокля и затворени обувки![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Значи обувките са ти харесали,а удобни ли ти бяха? Някои момичета избират ток от 10-12 см ,според теб много ли е важно тока да е висок или е по-важно да ти е удобно ?
Според мен много добре си съчетала височината на обувките с дължината на роклята,харесва ми![]()
Аз ако ходя с токчета, ходя с 10-12Ходя рядко, но с високи. Тези просто такива си ги купих, харесах си реплики на Лубутен за бала и изпращането, баща ми каза НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ ЛУДА ЛИ СИИИИИИИИИ 500 ЛВ НЯМА ДА ДАМ ЗА ОБУВКИИИИИИ и така.
![]()
Накрая майка ми ме заведе по магазините в Шумен (във Варна не си харесах абсолютно нищо) и там си харесах тези съвсем случайно. Не бяха каквото в началото исках, но си ги харесвам и наистина нямаше грам избор. Кофтито единствено беше, че ми се лъзгаше крака заради чорапа![]()
Според мен е важно да ти е удобно, но на мен с 3-4см токче ще ми се счупят краката от болки, просто защото съм свикнала с определен наклон. Не знам как да го обясня. Важно е да са ти удобни. Много е важно! Не да си кълчиш краката като недохранено пате. Познавам момичета, които отидоха с равни или много много ниски обувки на бала си и това не им е накърнило самочувствието или тоалета по никакъв начин.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
То добре, но можеше да е по-тънък и/ли телесен цвят.
Ами, не знам вие как сте били, но при нас изобщо не е практика да се стъпва в стаите по хотела. В смисъл... събираме се 7-8 пред хотела и влизаме в залите да празнуваме, никой не ходи в стая да се преоблича и т.н. Вариантът да си нося рокля не съществува... освен да накарам моя да ми носи :д
Аз попитах дали да не е телесен, не, с черен щяло да стои по-добре.За чорапите сама си бях мислила, защото много харесвам, после тя каза за чорапогащника и някак си се споразумяхме
a little too much са, знам, типично в мой стил
И к'во , с всичко което си си донесла от вас си в ресторанта? Ужас. Ние наистина имахме супер много багаж. Няколко тоалета, козметики разни, още едни обувки, бански си носиха някои ..Абе по един сак или куфар на човек. Не може ли да накараш някого от ваште или твоя да се качи горе в стаята ти и да ти остави багажче, после след ресторанта да се качите да се пооправите и тогава на дискотека? Или предложи на другите идеята, щото ми се струва много .. невъзможно това с некачването горе ;д Спомням си събирахме се на един паркинг и баща ми там излезе от колата, връчи ми сака , а камерите снимаха ....... щях да го изнасиля с магарешки бодил! Само ми лази по нервите него ден.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Еее, то ако сте на хотел си е друго...
ние ще сме в ресторанта на хотел, но нямам намерение да имам 2 рокли, камоли да мъкна сакове и глупости и да плащам за стая в хотела, за да се преоблека
обувки и чанта-харесах си, но искам първо роклята да си купя, което искрено се надявам да е в петък <3
стискайте ми палци, мацки
избрала съм си 6 на картинка, дано поне 1 ми стои добре :Д
При нас нямаше вариант за избор.Избирахме между 1 или 2 вечери, не между със или без стая в хотела. А и нямаше как да се прибираме до Варна от Златни сутринта след дискотеката .. Тук си се прави така. Не съм чувала някой само с вечер в ресторант и после да се прибира. Но пък тук никой няма "втора вечер на морето" и екскурзиите са сравнително по-рядко. Ние нямахме.
И не мъкнах рокля аз специално, бях с панталон и прост потник, защото с роклята абсурд в нея дискотека .. То тогава и се пушеше вътре. Мале ако някой беше докоснал тая органза пухестата с цигара, щях да се опърля като пиле на грил.![]()
bloodyF Стискаме ти палци!Да споделиш после какво е станало.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more