- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
ндам.. и аз така мислих,но си взех кристали на Лакме и пише,че са годни 12 месеца след отварянето.. т.е. една година,а са 100 мл... а на мен 100 мл. кристали ( до сега съм била с кристиан оф рома) и са ми стигали за година и половина.. та ако ползвам маслото така от кристалите много ще ми остане.. ох.. и аз не знам.. а много ми се искаше да го пробвам...
Момичета, сега ще си правя маска и се чудя как да я направя. Ще сложа арганово и бадемово маслко в корените и какво друго ? А по дължината ще сложа зехтин и... ?
Аз това го разбрах, ама как масло, та и две масла в КОРЕНИТЕ?! Аз с моята суха коса никога не бих сложила готова маска или масло в корените.. Ще станеее .. ще тече олио от нея ...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е нали после ще го отмия а и питам какви изсушаващи съставки да сложа. Бадемово масло нали уж е най - мощния стимулант за израстване на нова коса ? Не виждам как това ще стане ако го сложа в краищата. Дори само бадемово масло съм слагала в корени и косата след това не се омазнява. Поне моята коса де .А, да, готови маски или балсам никога не съм слагала в корените.
Последно редактирано от wiiwa : 12-23-2012 на 08:34
а стимуланта какво е според теб ? много масла в едно... да не би да го слагаш само по дължината ? бадемовото масло пък е направено точно за корените... всичко без купена маска и балсам ( абе готови продукти) се слагат в корените.. всичко домашно се слага.. зависи каква ти е косата и от там преценяваш.. лично моята е нормална,но хиляди пъти съм слагала зехтин - като съм била при баба ми е нямало какво друго примерно и съм слагала само зехтин и то много зехтин.. отмиваш после 3 пъти с шампоан ако е много маслото и толкоз !
не се бъркайте..... само купени от магазина,готови неща не се слагат в корените.. масла и други съставки от домашната маска се слагат в зависимост от косата ( дали е мазна/суха и т.н.) .. щом отмиваш - няма проблем.. та ние след баня си слагаме по краищата масло и няма нищо,камо ли като го отмием... а иначе - жълтък ? кисело мляко ? малко ракия ? хума ако имаш ?
Стимулант не съм си слагала.![]()
Не знам, странно ми звучи това с маслото в корените.. Зехтин да, ама това арганово масло е доста мазно.. Окей, аз не мога да се престраша![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Зехтина пак си е вид масло, като бадемовото, аргановото и т.н.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
така.. тъй като има статия за такива като насhttp://www.teenproblem.net/a/6-lubop...-za-kosata-si/ ... нека да кажем по колко време отделяме за косата си на седмица
... ако искате де
![]()
просто ако по принцип отмиваш 2 пъти,сега сложи шампоан 3 пъти.. аз какво да кажа с маската с бананавие ме предупредихте,но маската е много хубава и трябваше да пробвам.. ако не се отмиваше толкова трудно бих я правила доста,доста често .. тогава отмих 3 пъти и пак имаше
![]()
Само на мен ли ми се струва, че в тая статия пише, че "нормалните" явно жени си миели всеки ден косата?? И някои не били толкова обсебени и отделяли само по няколко минутки сутрин за миенето и?? Да си измия косата за 3-4 минути? Дафък? ;д
FuCKkK13 , каква ти стана косата от този банан? Поне после е миришела мн яко![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Направих си маска и в краищата сложих и малко мас, ракия и зехтин.
Иначе в седмиците, когато съм на училище - около 2 мин за ресане по 2/3/4 пъти на ден. Когато я мия (2 пъти на седмица) около 15/20 мин и след баня да си втрия някоя ампула и да си сложа аграново масло - 10 мин. Абе да го сложим 1 час на седмица.