- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Виена. След по-малко от 3 часа - Стокхолм. Супер щастливо ми е, ще си я и видя, защото ще ни чака![]()
нямам търпение. Брррр!!
Честит имен ден на всички празнуващи, бъдете много здрави, обичани и щастливи !
Иначе ми е малко изморено. На работа и после на тренировка. Искам да го гушна ама това ще стане чак довечера.
Честит Имен Ден на всички именици.
Иначе все ще завали сняг точно,когато почти няма кой да ми помага в чистенето.Преди малко наблюдавах една случка,дето последните седмици става доста често. Котето на братовчедите се качва по търбата на лозницата на терасата и започва да мяука до прозореца.Нашият котарак го вижда и заставайки от другата страна на прозореца започва да мяйука и да тича насам натам,по някое време удряйки с лапи и драскайки безуспешно.Някак странно ми прилича на мен в тази ситуация.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
(hug) на мен и мама ми не ми се обади... получих един единствен смс от Миш <3
Да ти се обадя?
Вчера спах 4 часа и половина, събудих се към 3:30 и започнах да си мисля за едно човече ии не успях да заспя повече... :3 <3
Днес пак спах 4 часа и половина, събудих се този път в 1:59 и пак започнах да си мисля за едно човече ии не успях да заспя пак... след час и 20 минути въртене в леглото станах... :3 <3
Ии сега толкова много ми се спиииии... а чакам един човек да дойде да ми донесе копие от един договор за едни ниви... ии трябва да седя буден докато дойде, понеже не знам точно кога ще дойде... :3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
честит имен ден на всички именници, живи и здрави
прекарах много хубави няколко дни и съм доволна. Хубаво ми е вътрешно, макар че тази сутрин не се наспах добре и снегът ме изненада доста. В момента всичко се развива добре и спокойно и ми липсва само едно нещо, но смятам, че и то ще дойде някога.
Хубав ден/нощ на всички.![]()
Ох, прецаках си мощно режима, лягам в 2 и нещщо,ставам в 6 и 30 и съм зомби. А сега ставам от сладък сън от 3 до 6, нека ми е злеВиждам тая нощ как ще будувам отново . Ъгх.
Той ми липсва , искам да си го нагушкам!!!! И го чакам да се сети да и се обади,че никакъв го няма!
maDamn
Не искам да идва утре. Като знам колко много работа ни чака след пародията на изпит.
Започват да ми възлагат все повече и повече задължения, включително и нов проект, който ще си бъде само моя отговорност. Харесва ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Невдяваща. Как е възможно в това чудо на чудесата "Чичовци" да няма никакво действие, ако изключим последните 3 глави? Кой умник е включил ТОВА в матурата и изобщо в учебния план?! Захващам да чета анализи, белким схвана нещо.
Хаха, абсолютно.
Честито на всички именници, да сте живи и здрави, щастливи и влюбени!
Неска ни върнаха класните по математика- имам 5,50 и скачам от радост, щото всъщност си мислех, че ще имам 4-ка... По история мисля, че трябва също да хвана 6-ца, утре друго класно и тн и тнПолучих.. признание, което допълнително ме зарадва. Само малко се дразня на егоистичните ми прояви, трябва да бъда по- добра с някои хора, поне с тези, които го заслужават.
Кока,който си направих не мръдна цял ден ! Много съм доволна,а ме валя сняг,имаше много силен вятър и тнЕстествено се прецаках и отидох на училище,а то пак 'бомба'...Поне имам нови ботуши,но НИКОГА повече (надявам се) няма да си купувам такива за зимата.Не са лоши на външен вид,обаче нито топлят,нито са устойчиви.Замръзнаха ми краката и щях да се пребия на няколко пъти ,щото се хлъзгат яко...за 50 лв?!
Сдобих се с христоматия,доволна съм...Абе като цяло съм доволна от днес,имам си и нови слушалки .![]()
Изнервена.
Инат с инат сблъска ли се.... лошо. Единствената разлика, че аз в случая съм по-големия инат, а конткрено днес бях и напълно права в решенията и исканията си. Нямам нерви обаче да продължавам да го доказвам.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
някво гадно ... и винаги като пиша в тая тема ми е сдухано |(
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
много краъшки ден бе кога ще стане нещо хубаво и интересно -.- чакам с нетърпение
мега якото настроение за разлика от снощи, пфт толкова съм популярен.
Супербодра ?!
А трябва да се спи.
Дойдох си, напушиха ме, и веднага цъфнах в приятелкитеобичааааам ги!!
+ палачинки в 01:00 хаха <33
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 01-07-2013 на 22:19
След 4 дена имам изпит,не искам да идва :Д.... искам да си остана завинаги вкъщи. :д Пак си мрънкам тука,усещането е странно. :Д
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Знаех си, че ходене на имед ден преди изпит не е добра идея...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Имения ден мина добре. И другото нещо и то се нареди, доста добре беше вчерашният ден. Да видим днес какво ме очаква![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Липсва ми.Колкото повече си общуваме толкова по-често започва да ми липсва. Наскоро прочетох едни много мили думи.
Ако забравя за всичко,което знам и се съсредоточа само върху държанието спрямо мен вероятността да са писани точно за мен е голяма,но пък знам ли.
Иначе за емоционални личности като мен самоконтролът е много важен и полезен.В някои ситуации се справям доста успешно. Само да не започна да си припявам скоро: "Губя контрол,когато теб те няма."![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
оооооо обичам да ми подаряват парфюмиии <3
и мама обичам ^^
и ми е яко, и малко нервно, и се нуждая от мини съветче, амаааааа кат' ги знам всички никой не може да ми помогне по въпроса.. пфпф
http://ask.fm/iwwkaa
Ох някво тъпо...вс се омазва и нищо не е наред.Задава ми въпроси,на които нямам отговор и никога няма да намеря и това ме дразни,защото мразя нерешени проблеми да си висят във въздуха! Всички класни и изпитвания ще ми стоварят на главата наведнъж и се съмнявам,че ще се справя. И с наще не се разбирам изобщо напоследък. Нямам търпение да го видя утре,едно е да говорим по скайп,а съвсем друго на 4 очи да се обсъжда всичко важно и всичко,което го тормози. Очаквам информация защо не е трабвало да ми се казва,че се познава с тва момиче дори и да не се помнят един друг??? ОБЪРКАНА СЪМ,МАМКА МУ!
Тя е прекрасна. Не е истина колко я обичам. Когато намеря достатъчно време, ще й отида на гости. За сега ще се задоволя само да се потапям в нейния свят, когато имам възможност. Днес изпитвам нуждата да го направя.
Най-накрая успях да си уредя нещата и да се "преместя" в новия фейсбук профил.
Добавих си няма и пет човека и си заключих профила, за да не мога да получавам покани от никой. Спокойно и уютничко ми е вече. В стария профил бях насъбрала стотици същества, които ми пълнеха профила с простотия, комплекси и плиткоумие.
Най-накрая започвам да ползвам сайта по начина, по който искам!
И спря да се върти за миг земята..