.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Аз спазвам този режим от 7 месеца и нямам проблем със разболяване,приемам купища витамини на хапчета. Искам да ти кажа че от 1 портокал приемаш 10 път по-малко витамини от колкото от едно хапче. А извинявай излъгах те. Не закусвам мюсли а 50грама бадеми,сурови и имам още едно ядене. И КАК ПО ТОЧНО КАРДИОТО Е ПОЛЕЗНО,ЗА ТЕБЕ Е ВСЕ ТАЯ ДАЛ ЩЕ ПРАВИШС. ЩЕ ТИ ГО ОБЯСНЯ ЗАЩО. КОГАТО ТИЧАШ ИЗВАЖДАШ ВОДАТА ОТ ТЯЛОТО А НЕ МАЗНИНИТЕ! А ТАЗИ ВОДА КОЯТО СИ ИЗВАДИЛА Я НАВАКСВАШ СЪС ШИШЕНЦЕТО КОЕТО ИЗПИВАШ СЛЕД ПТРЕНИРОВКА. Сега разбра ли защо кардиото е безполесно?
    АЗ съм правила кардио и виждам ефекта от него след 5-6 кирливи тренировки.
    Я ми кажи, ядеш ли сладко след тренировка?

DownloadVirus, ще пропусна, наистина нямам нерви. А и не виждам как ще преброя калориите в една купичка домашна леща, не знам.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    DownloadVirus, ще пропусна, наистина нямам нерви. А и не виждам как ще преброя калориите в една купичка домашна леща, не знам.
    Ама супер бързо се свиква ;д
    Меря милилитрите супа, преценявам колко мазнина съм използвала и пресмятам. Има доста сайтове с калории (има и такива с грешки де), докато свикнеш, улесняват доста.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    АЗ съм правила кардио и виждам ефекта от него след 5-6 кирливи тренировки.
    Я ми кажи, ядеш ли сладко след тренировка?

Не не ям сладко . Никакво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си