.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    В началото ми беше трудно,но аз така или иначе не мога да ям доста неща заради алергиите ми. Затова избрах този начин на живот. Не пия. Пушех,но спрях защото ми пречеше на тренировките и така. когато човек иска нещо ,намира начин.
    Точно. Евалата правя на такива хора като теб. Без оправдания, имаш си цел- постигаш я.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Точно. Евалата правя на такива хора като теб. Без оправдания, имаш си цел- постигаш я.
    Точно на нея пък едва ли трябва да правиш евала. Всяко постижение идва с цена. Вероятна ще е страхотна на републиканското, но след години здравето й ще е съсипано.

marrcandy, а нали знаеш, че след тренировка, през която си изгорила мазнините, започват да се топят мускулите и това се предотвратява, като дадеш на организма бърз въглехидрат - някой шоколадов бонбон, например?

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно на нея пък едва ли трябва да правиш евала. Всяко постижение идва с цена. Вероятна ще е страхотна на републиканското, но след години здравето й ще е съсипано.
    Трябва, защото е постигнала и продължава да постига това, което иска. Точно това ми беше мисълта. Мое мнение.

А само не разбирам защо тия теми се превръщат в нападки към другите. Като знаете кое е най- доброто за вас, си яжте и правете квото сте си правили и до сега.
    Последно редактирано от tonssy : 01-10-2013 на 16:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си