- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
цял ден нищо съществено не свърших. само почетох и отметнах един театър.
не искам да сядам и да мисля, че се вкарвам в разни настроения така.
слушам Рейчъл Ямагата<3 мхм)
Въй, не ! Лягам си, 'щото продължавам да се дразня на абсолютно всичко.. че и цигарите ми свършиха на всичкото отгоре. Бахти празната вечер, а до към 6-7 всичко беше толкова хубаво.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
мързи ме да уча,а трябва
утре пак няма да мога да стана преди 11,а трябва
не искам да си лягам и да заспивам,а трябва
В момента е 02:19, следователно уча по мед.физика от 2 часа и 49 минути. До към 14:00 утре трябва да съм привършил, дотогава няма да мърдам. Още само около 11 часа четене и писане. Сериозно обмислям харакири.
Днеска беше много лош ден за мен след като си тръгнах от работа катастрофирах колата тотал щета на мене слава богу нищо ми няма взеха ми книжката а преди малко се прибрах умрял от студ и на право ми иде да...... незнам кво да права а и не ми се и спи некои ако има идеи да дава
След 7 часа лекции и 5 часа висене в библиотеката и губене на време, най-после доживях да се прибера.
Липсва ми. Уж успявам да си запълня ежедневието така, че да не го усещам, но невинаги успявам.
Направо ми идва да се гръмна сутринта - ненаспала се, тъмно като в ... дупе, аз - самичка - воля върсъс топличкото. Нямам търпение да дойде уикендът.
И дано да се оправя на тая контролна, чее... няма да е весело иначе никак.
06:34, уча по *абсолютно всяка псувня, за която се сещам* мед.физика вече 7 часа. Чудя се колко ли взимат работниците в "Чистота"?
И така,контролно по ИСТ,Презентация по физика и контролно по ММИ...за тва по ИСТ не съм се готвил,презентацията едвам я довърших снощи,още не съм я научил и за контролното по ММИ вообще не съм учил,защото вчера ме убедиха че имаме ММИ във вторник а не в сряда и аз си мисля че контролното е другата седмица...и ся ще им скъсам ушите...А,на всичкото отгоре не съм спал цяла нощ,ама вообще...просто...ще откача...
>>DjBelev<<
:Д :Д :Д Не знам колко взимат,ама напоследък гледам са им взели някакви зарибени машинки и се разхождат с тях важно, важно из центъра;д
Иначе ми е идилично тази сутрин. Пия си кафето,слушам си музика,обаче след малко ще ми се наложи да взема и да поуча най-после,че нещата не вървят към добре.
оф, много мразя да става така
искам всичко да е както преди ;/
http://ask.fm/iwwkaa
Курвенски истории. "Който търси - намира", ама ебало си е макЯта пък всеки път да намирам. Не се дразня, не се ядосвам, не ми е тъжно дори. Абсолютно все тая ми е.Свикнах, да речем. Единственото тъжно е, че даже не си прикрива жалките следи, което го прави още по-жалък. Ще последвам мъдрия съвет на мамето да го изтрая още известно време, маааксимум месец(ако съм тотален мазохист), колкото да ми доопротивее съвсем и после ще го пращам по по живо, по здраво да забива чуждо, с тая разлика, че мене вече няма да ме има.
Хахахаха, то поне да флиртуваше с по-хубави девойки от мен, а то едни ми ти крокозъбели... Бягаай
п.п.-
Ахахахаха, оправи ми деня. Успех с ученето и не се отчайвай.
за първи път искам някой да свърши със задачките вместо мен!
сериозно. уморена съм много.
ще се справя! да!
Ммм силно и доста голямо кафенце с шоколадови сладкиКой кат мене
Днеска отивам аз на уни, и ми казват, тръгвай си, ебати циркаАма какво ли се учудвам последните 2 седмици на семестъра винаги са така. Само язък дето се дигнах толкос рано, ама аре, ще го преживееме. Чакам едно аверче да се обади за кафенце, ама като го гледам или пак са му стоварили една камара работа, или пак се е забил в залата да тренира. Ще си покисна още малко в нас и ще излитам, да си видя мъжа как е и какво прави.
Та като цяло днеска пак ми е айляк![]()
Притеснена и несигурна. Много гаден месец се очертава, поне февруари си се прибирам за седмица и кусур, това ме крепи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Като цяло окей.
Само после да си набарам лекарката, че вчера малко напразно се разкарах.
Ии да, другата седмица се очертава офанзивна.
Поне дано да ми оправят лаптопа навреме.
Което ме съмнява, имайки предвид, че още не съм го дала..
Честно казано като споделяше някой готини неща благородно ти завиждах за това,което имаш и ми се искаше и аз някога да може се чувствам така..Но вече ми се струва,че това е било просто видяно през твоята призма и изобщо не ти завиждам.Изглежда ми сякаш си се захванала като удавник за сламка за тоя младеж и не искаш да се пуснеш каквото и да става.Подсеща ме за тази песен:
http://vbox7.com/play:65cfbeee76
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
NambyPamby, for real?
Изглеждахте ми ( в моментите, в които не се карахте?) супер влюбени...ако е направил такова нещо - да си гледа работата.Не приличаш (от това което съм чела) на жена ,която ще го търпи. Успех!
Аргх,обичам ! олимпиадата мина лесно, с тъпия лаптоп се надявам скоро да се оправят нещата , а иначе ми е уморено,но спокойно.
maDamn