- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предизвикателства
При мен проблем е понякога като се върна от училище, изключително гладна след 2425364363те часа, които имам и вкъщи тепърва започва да се прави ядене, но аз на инат започвам да ям шоколадНе мога да се отърва от този гаден навик.
А, да, освен сладкото спирам и солта.
бтв, може да си направим тема специално за това![]()
От две седмици имам в стаята две кутии с бонбони- Стоят и само мен чака. Но не се блазня изобщо. Сега изядох един банан и вече съм доволна. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз пък мисля да спирам тестеното ... Така и така сладко по принцип не обичам... Но виж умирам си за мазни банички, хамбургери и подобни работи, които са супер вредни. Хляб ям много рядко, надявам се да се справя![]()
Много интересна тема.И аз се включвам.Аз също имам кутия Рафаело в стаята си, която е подарък, но не съм я докоснала, което е много добре, защото това са ми най-любимите бонбони.![]()
Само, че не ми помага много, като я гледам и по-добре да я махна по най-бързия начин.
Вече около месец гледам да се контролирам и засега върви добре. ;д
Между другото намерих два интересни документални филма за храната.![]()
1.Food.Inc
2.Sugar:The Bitter Truth
Хапва ми се шоколадче
но стискам зъби ! :Д
^И на мен.Едвам издържам да не изям цялата кутия бонбони.
![]()
^ Ей, стига сте се лигавили! Когато ви се дояде шоколад - яжте нещо друго, така ще ви мине. Както казах по-горе, всичко е навик да дъвчеш - изяжте един плод, морков, изпийте 1 чаша мляко с какао и те така.![]()
Изядох една мандатина и всичко е окей![]()
Яденето на шоколад ми е навик, при това любим. Гледам да не ям всеки ден, защото при мен си е болестно състояние. Изяждам 100 грама за 5 минути. Буквално. И не се е случвало само веднъж. Старая се да го намаля, няма да го спирам, защото не искам. Просто трябва да се науча да разпознавам сигналите на тялото си - кога наистина е гладно и кога - просто жадно.
Ограничила съм изправянето на косата до един път седмично.
Пия си витамините всяка сутрин и всяка вечер.
Старая се да променя стила си към по-смел.
Блаб, дай примери за желаната промяна, моля.
Мислех, че съм само аз, която го прави с нормално темпо дори :д Представям си, ако се състезавам с някого.
Пфу, не съм само аз. Йес :Д
Мани, за 1 малко междучасие кога бех млада, изяждах 1 кроасан, 1 шоколад и 2 вафли. Като озверяла за сладко. :X Сега изобщо не ми се яде, йеей !Аз съм най-добрата.
Аз вафли рядко ям. Обичам чистия (по възможност и скъп :Д) шоколад, не че има разлика от какво ми се трупат сланини по корема и талията или ми излизат пъпки по физиономията.
Дамн.
От седмица и нещо съм без сладко, хляб, пържено, мазно и тестено. Махнах ориза и картофите и се чувствам страхотноНикога не преяждам, че да ме заболи корем, пия много вода и ям малки порции на често. Шоколад не обичам, в месеца веднъж-дваж ще хапна. Аз съм човек на соленото. Трудно се въздържам около препечен хляб с разтапящо се масло или картофи - пюре, пържени, на фурна. Пф. Засега успявам, ще видим как ще продължим.
Вследствие на атопичния дерматит съм развила и лактозна непоносимост.Алерголожкат ми каза,че не трябва да ям млечни продукти,шоколад,колбаси.А о това не е предизвикателство..не знам какво е.![]()
Последно редактирано от nymphadora : 01-23-2013 на 14:09
Аз млечен шоколад не ям (освен понякога Nutella). Позволявам си по 5-6 грама натурален (75 %) на ден. Понеже е горчив и някак си тежък, нямам желанието да го изям целия. 100 грама си купих преди 4-5 седмици, още го ям.
^ завиждам ти , аз бих го изяла на момента![]()
Дрийм, защо си спряла картофите?Вредни ли са?Имам предвид варени вредни ли са? ;д
И нали киноа е полезно да се яде?
Последно редактирано от strawberry88 : 01-23-2013 на 14:02
^ Така е, мъчение е. (Наследствена е, да).
И моята се отключи за малко към 18-тата година и после пак изчезна (да чукна на дърво вече 5-6 години я няма).
Къде ти се появява екземата?