- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тяло от книги. Не от клетки.
Напълно ясно те разбирам. И все пак, в даскало не мога да заявя това на тези, които ме оценяват. В допълнение, аз не ревнувам книга. Искам да я докосват, искам да я четат. Затова е и направена. Затова и когато я завърша, бързам да я разкажа на приятелка, на дневника си, на разходката си в парка. За мен няма значение колко време отделям върху една книга, а какво изграждам през това време заедно с нея. Всички сме егоисти. Важното е да не оставим това наше качество да ни обвие напълно.
Обръщам цялото си внимание върху нея, докато я чета. Междувременно, има стотици други неща, на които обръщам внимание и от които не мога напълно да се откъсна, дори и да искам - драскотина върху пода, прашинка, крива мебел, звука на вятъра, цвета на небето, цвета на моите чувства.
Игрите на глада не съм чела, но гледах филма. Очаквах повече екшън. Не бях особено очарована. Ще видим сега втората част как ще се представи.
Ох, Никълъс Спаркс ми идва прекалено сладникъв. Особено смешна ми е онази снимка от 9гаг, където всичките му книжки са с еднакви корици.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...43995_700b.jpg
:Д Аз искам цинимизми, болка, несправедлив и реален край.