- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Моля?Изгодно ли?60 мл. за 11 и 65 май беше.Това не е никак изгодно.По-добре си вземи от по-големите опаковки.Аз си взех това, защото исках и други неща, а нямаше да ми стигнат парите.Като съм нетърпелива...
Ами и аз съм си набелязала други неща затова казах изгодно .Обикновенно аз не ползвам много от продуктите или не на често ,така че мисля,че ме устройва.А пък и ако не ми хареса ,няма толкова да съжалявам ;д
Не казвам, че не е хубаво, но просто е по-изгодно да си взимаш по-големите опаковки.Иначе както решиш.Ще го харесаш 100 % !![]()
![]()
http://vbox7.com/play:cf40cb6a35 :O О, БОЖЕ ГОСПОДИ... Не давайте на малки деца да си играят с уредите :Х
Момиче ^^
Не смея вече да слагам никакви кремове.Страх ме е, защото в Т зоната ми е мазна и не искам да стане по-мазна.Иначе имам кремове за мазна и смесена кожа.Ползвам ги 2-3 пъти и ги оставям. :Д Кокосовото масло го слагам само където е сухо и се бели.Добре ми подейства.Става и за тяло.За устни също. :Д![]()
Ами не помня името на магазина,помня само,че пише отпред ''Био храни и нещо-си''
И аз съм така. Нямам особено голямо търпение що се отнася до купуване на нещо. Ще отида са го взема на момента,дори и да не ми трябва и след 2-3 седмици ще го пуснат на промоция. Винаги така става и много се дразня![]()
Същата съм.Вместо да изчакам да си събера повече пари и да си поръчам всичко, което искам, поръчвам веднага, защото иначе ще избягaт тия неща.![]()
Сега планирам да си поръчам пак от Зоя.бг натурална амла и шикакай на прах и да си мия косата с тях.Ама по-добре да изчакам да ми свърши сегашния шампоан.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_Ad7Y31ATlwWEEEE
Аз много внимавам като си изправям или къдря косата ;д Дано не се случи на никоя! Иначе това момиче на клипа ми се вижда малко ... И е с рядка тънка коса, изрусена е, къдри се и на всичкото отгоре чака супер много... Че и на място, на което косата е по-тънка.. И толкова близо до скалпа... Че и tutorial правиА иначе трябва да си снимам косата, когато мога и да постна снимка...
Момиче ^^
стига бе хора,не е смешно... на мен ако ми се случи ще ревна сигурно вие тука се смеете
![]()
И аз много се смях, плаках направоГледах още 1 пародия, но тази ми харесва повече сякаш
![]()
Иначе и на мен ако ми се случи, че откача, няма да излизам с месеци от нас, ще се депресирам и т.н.Но аз внимавам ужасно много, а и косата ми не е толкова тънка ;д Да не дава Господ ! ;д
Момиче ^^
Тези неща шикакай и амла как се използват? :Д
И други неща ли си харесала от Зоя-та? Моля те,сподели кои ,че ми е интересно
Иначе и аз те съветвам да ти свърши сегашния шампоан,защото пак много измиващи продукти ще ти се насъберат.. :Д Онези останалите шампоани изхаби ли ги вече или имаш още?![]()
Изхабих ги.Сега съм си само с този на Наши.А и си взех малко от него - само 200 мл. :Д А за амлата и шакакай на прах ето как се използват.Прочети по-долу. http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%8...%B0%D1%85.1269
http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%8...%B0%D1%85.1270
Иначе друго за поръчване съм избрала един почистващ лосион за лице и насипна киноа (това е за ядене :Д ).Ще ми излиза доста по-евтино киноа от там, защото от био магазина я купих за повече.5 лева ми беше малката кутийка, която е за 2 порции точно.Малко се отклоних...![]()
Тая киноа с какво се готви?![]()
А за амла и шикакай ще си помисля и аз,ама ако ще си поръчвам ще е по-късно,защото имам още много от шампоана си. :Д
Ами просто се вари във вода, ако това питаш.За 15 мин. :Д Ако искаш, като е сварена, може да слагаш доматен сос, броколи, моpкови.Има доста рецепти в и-нет.А за амла и шикакай на мен ми звучи много добре и лесно за приготвяне. :Д Ще се пробва.
Последно редактирано от strawberry88 : 02-23-2013 на 12:44
Аха,мерси.
Ииии да,определено и аз ще пробвам апла и шикакай!![]()
На мен са ми рязали изродите от нашия клас кичур от милата ми косица.. Не е чак толкова страшно. (Може би малко)
Сдобих се с маслотооо!
Ягодке,благодаря ти,че ме съвета да си го купя!Наистина ухае страхотно! На косата още не съм сложила,но си сложиш около очите,на миглите и на устните и ми направи много мекичка кожата. Йееей!