.
Затворена тема
Страница 26 от 155 ПървиПърви ... 162223242526272829303676126 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 3873
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Моля?Изгодно ли?60 мл. за 11 и 65 май беше.Това не е никак изгодно.По-добре си вземи от по-големите опаковки.Аз си взех това, защото исках и други неща, а нямаше да ми стигнат парите. Като съм нетърпелива...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ами и аз съм си набелязала други неща затова казах изгодно . Обикновенно аз не ползвам много от продуктите или не на често ,така че мисля,че ме устройва.А пък и ако не ми хареса ,няма толкова да съжалявам ;д

Не казвам, че не е хубаво, но просто е по-изгодно да си взимаш по-големите опаковки.Иначе както решиш.Ще го харесаш 100 % !

http://vbox7.com/play:cf40cb6a35 :O О, БОЖЕ ГОСПОДИ... Не давайте на малки деца да си играят с уредите :Х
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ами само веднъж съм го ползвала моето.Сложих си на лицето преди да легна, защото ми се белеше кожата и беше много суха на места.Не съм слагала на цялото лице де.И на миглите мацнах малко. И на връхчетата съвсеееем малко.Мирише БОЖЕСТВЕНО!Обаче мисля, че още е рано да кажа дали има ефект, но според мен всички истински масла ще имат ефект. :Д
    Оф и на мен лицето ми се бели така, много гадно и то не цялото ами на места ;х Ти използваш ли нещо (крем, гел) знам ли , много се нервя така ;д много грозно ;д :/ Аз си направих маска с авокадо и кокосово масло ^^

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    http://vbox7.com/play:cf40cb6a35 :O О, БОЖЕ ГОСПОДИ... Не давайте на малки деца да си играят с уредите :Х
    Точно на предната страница някоя постна това видео и го обсъждахме.

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Оф и на мен лицето ми се бели така, много гадно и то не цялото ами на места ;х Ти използваш ли нещо (крем, гел) знам ли , много се нервя така ;д много грозно ;д :/ Аз си направих маска с авокадо и кокосово масло ^^
    Не смея вече да слагам никакви кремове.Страх ме е, защото в Т зоната ми е мазна и не искам да стане по-мазна.Иначе имам кремове за мазна и смесена кожа.Ползвам ги 2-3 пъти и ги оставям. :Д Кокосовото масло го слагам само където е сухо и се бели.Добре ми подейства.Става и за тяло.За устни също. :Д

Точно на предната страница някоя постна това видео и го обсъждахме.
    Да, видях сега, съжалявам за повтарянето. ;дд Гледах две пародии сега на този клип и много се смях. Аз съм лош човек.
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Оооо къде ? В някой верига магазини или ..? Защото ако го има в нашия град и аз ще бързам да си го взема.
    Ами не помня името на магазина,помня само,че пише отпред ''Био храни и нещо-си''
    Моля?Изгодно ли?60 мл. за 11 и 65 май беше.Това не е никак изгодно.По-добре си вземи от по-големите опаковки.Аз си взех това, защото исках и други неща, а нямаше да ми стигнат парите. Като съм нетърпелива...
    И аз съм така. Нямам особено голямо търпение що се отнася до купуване на нещо. Ще отида са го взема на момента,дори и да не ми трябва и след 2-3 седмици ще го пуснат на промоция. Винаги така става и много се дразня

Да, видях сега, съжалявам за повтарянето. ;дд Гледах две пародии сега на този клип и много се смях. Аз съм лош човек.
    И аз се смях много. Ако се случи на някоя от нас няма да ни е много смешно, но ... Даже в youtube някой беше писал коментар - so you are gonna finish the tutorial or what?

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И аз съм така. Нямам особено голямо търпение що се отнася до купуване на нещо. Ще отида са го взема на момента,дори и да не ми трябва и след 2-3 седмици ще го пуснат на промоция. Винаги така става и много се дразня
    Същата съм.Вместо да изчакам да си събера повече пари и да си поръчам всичко, което искам, поръчвам веднага, защото иначе ще избягaт тия неща.

Сега планирам да си поръчам пак от Зоя.бг натурална амла и шикакай на прах и да си мия косата с тях.Ама по-добре да изчакам да ми свърши сегашния шампоан.

http://www.youtube.com/watch?v=_Ad7Y31ATlw WEEEE

Аз много внимавам като си изправям или къдря косата ;д Дано не се случи на никоя! Иначе това момиче на клипа ми се вижда малко ... И е с рядка тънка коса, изрусена е, къдри се и на всичкото отгоре чака супер много... Че и на място, на което косата е по-тънка.. И толкова близо до скалпа... Че и tutorial прави А иначе трябва да си снимам косата, когато мога и да постна снимка...
    Момиче ^^

Мале, смях се до сълзи.Чак корема ме заболя от смях. :X Благодаря, че сподели този клип. Изгледах го целия.

Banned Мега фен
    стига бе хора,не е смешно ... на мен ако ми се случи ще ревна сигурно вие тука се смеете

И аз много се смях, плаках направо Гледах още 1 пародия, но тази ми харесва повече сякаш

Иначе и на мен ако ми се случи, че откача, няма да излизам с месеци от нас, ще се депресирам и т.н. Но аз внимавам ужасно много, а и косата ми не е толкова тънка ;д Да не дава Господ ! ;д
    Момиче ^^

Същата съм.Вместо да изчакам да си събера повече пари и да си поръчам всичко, което искам, поръчвам веднага, защото иначе ще избягaт тия неща.

Сега планирам да си поръчам пак от Зоя.бг натурална амла и шикакай на прах и да си мия косата с тях.Ама по-добре да изчакам да ми свърши сегашния шампоан.
    Тези неща шикакай и амла как се използват? :Д
    И други неща ли си харесала от Зоя-та? Моля те,сподели кои ,че ми е интересно
    Иначе и аз те съветвам да ти свърши сегашния шампоан,защото пак много измиващи продукти ще ти се насъберат.. :Д Онези останалите шампоани изхаби ли ги вече или имаш още?

О,Господи..

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Тези неща шикакай и амла как се използват? :Д
    И други неща ли си харесала от Зоя-та? Моля те,сподели кои ,че ми е интересно
    Иначе и аз те съветвам да ти свърши сегашния шампоан,защото пак много измиващи продукти ще ти се насъберат.. :Д Онези останалите шампоани изхаби ли ги вече или имаш още?
    Изхабих ги.Сега съм си само с този на Наши.А и си взех малко от него - само 200 мл. :Д А за амлата и шакакай на прах ето как се използват.Прочети по-долу. http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%8...%B0%D1%85.1269
    http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%8...%B0%D1%85.1270

Иначе друго за поръчване съм избрала един почистващ лосион за лице и насипна киноа (това е за ядене :Д ).Ще ми излиза доста по-евтино киноа от там, защото от био магазина я купих за повече.5 лева ми беше малката кутийка, която е за 2 порции точно.Малко се отклоних...

Тая киноа с какво се готви?

А за амла и шикакай ще си помисля и аз,ама ако ще си поръчвам ще е по-късно,защото имам още много от шампоана си. :Д

Ами просто се вари във вода, ако това питаш.За 15 мин. :Д Ако искаш, като е сварена, може да слагаш доматен сос, броколи, моpкови.Има доста рецепти в и-нет. А за амла и шикакай на мен ми звучи много добре и лесно за приготвяне. :Д Ще се пробва.
    Последно редактирано от strawberry88 : 02-23-2013 на 12:44

Аха,мерси.
    Ииии да,определено и аз ще пробвам апла и шикакай!

Супер.Дано и при двете да има ефект.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    На мен са ми рязали изродите от нашия клас кичур от милата ми косица.. Не е чак толкова страшно. (Може би малко)

Да, много са хубави тези.
    Добре, а колко време да си слагам?

Сдобих се с маслотооо!
    Ягодке,благодаря ти,че ме съвета да си го купя! Наистина ухае страхотно! На косата още не съм сложила,но си сложиш около очите,на миглите и на устните и ми направи много мекичка кожата. Йееей!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си