- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предизвикателства
Нещо напоследък се дразня на себе си с тия шоколади в нас. Да, натурални, да, черни, ама от утре ги намалявам. Разрешавам си макс по 4 парченца на ден![]()
По-добре си вземи Вита
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
О, аз домашен кекс и бисквитена торта си хапвах, отделно лимонов фреш със захар! Захар е условно събирателно на шоколади, вафли и всичките производни !
Добре,значи съм спокойна![]()
Месец и 7 дни без сладко :Д (не броя, хъм, общо 3те реда черен шоколад и малко мед)![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
еее,аз си пия кафето с мед:Д
Ооооо:Д
Това дори не искам да го опитвам. Звучи ми много .. странно :Д:Д
Кафето го пия чисто, поняяякога сипвам мляко, но рядко ;д
На мнение съм, че, ако човек иска да пие нещо сладко, нека си вземе шоколад/какао/чай, а не кафе :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ама то не е сладко:Д аз не мога да пия сладко кафе, пия го чисто.Кафе с мляко мразя:Д
слагам съъъвсем малко,заместител на захар
Чудя се дали окончателно да не се отгранича и откъм захар. Или просто да я заместя с кафява?! Чух по телевизията, че солта и захарта били най-големите отрови, за солта съм съгласна донякъде, но за захарта така и не се обосноваха защо! Ако е така, махам я и нея.
Пп: Определено вече мога да кажа, че между всичките тия шоколадови лакомства и пъпките има някаква зависимост. Като изминали 3 месеца, вече мога да констатирам резултат - чувствително по-малко пъпчици, зачервявания, и белезите от акне, които имах, ги няма.
Да, сладкото по принцип на никой не е нужно ;д
За захарта- ако не можеш да я откажеш напълно, поне наистина я замени с кафява- знае се, че има някакви останали полезни свойства, които при рафинираната (бялата) се губят.
Аз отдавна съм заменила бялата захар с кафява.А на който му е интересно и иска да разбере повече за захарта, гледайте филма - Sugar - the bitter truth. :Д
И аз се опитвам да издържа без сладко, но издържам 3 дни най-много след което на вечерта изяждам няколко вафли, или шоколад, или нещо такова.
Ако чувството на пушачите когато отказват цигарите е такова, както е при мен когато се опитвам да не ям сладко вече ги разбирам.. трябва да имаш най-най-най силната воля на света за да издържиш.![]()
Като спра сладкото и имам чувството, че между носа и мозъка ми е заседнала няк'ва шоколадова вафла и ме мъчи, ако не си я набавя през устата си остава там завинаги
Днес уж пак съм без сладко цял ден, ама да видим докога.. без тестени неща също не мога, ама там е по-лесно.
Ето, заявявам тук, че до 24.03.2013 НЯМА ДА БЛИЗНА СЛАДКО ИЛИ БЯЛО ТЕСТО!![]()
^ Ама няма смисъл това да продължи 1 ден, нали знаеш.
Е, много ясно! Но важно е да се направи първата крачка..
Добре де, разни сладки плодове не ви ли убиват желанието за сладко?
Everything changes, but beauty remains ...
За да ъпна темата, ще се похваля, че 4/5 дни съм без сладко ( като изключим 2 бисквити, един шоколадов бонбон и малко домашен кекс), а мед си ям.
Аз не мога да спра сладкото напълно.Опитах, но издържах само 2 седмици.Ям само домашни неща, но пак си е сладко.
Какво да направя, като ми е хоби да правя кейкове, мъфини, торти, бисквити и т.н.
:/