.
Отговор в тема
Страница 46 от 103 ПървиПърви ... 364243444546474849505696 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, до ген си е. Но, както казах - могат да се махнат, мазнини са, решението на "проблема" се нарича отслабване. Всеки сам си преценява дали е склонен да плати с цената на здравето си
    Това не е най-важното нещо. Не отиваш на състезание за културизъм, за да искаш да си идеално изчистена.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Да, до ген си е. Но, както казах - могат да се махнат, мазнини са, решението на "проблема" се нарича отслабване. Всеки сам си преценява дали е склонен да плати с цената на здравето си
    Това не е най-важното нещо. Не отиваш на състезание за културизъм, за да искаш да си идеално изчистена.
    Е, предполагам може да се изчистиш до толкова, че да изчезнат, без да си навредиш ?

Е, аз ти казвам от личен опит какво стана - спря ми МЦ и косата ми почна да пада. Ако тръгваш по тоя път, поне имай едно на ум за това какво може би те очаква. Не казвам, че е задължително и при теб да стане, но предполагам структурата ти е такава, каквато е и моята, и колкото и глупаво и "оправдаващо се" да звучи - винаги ще изглеждаш така. Това са мазнини, а те не се "стягат" от упражнения.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Много се дразня значи! Вече не съм малко момиче, се водя голяма и отговорна жена. И сега живеем заедно с моя хубавец и трябва да готвя и за двамата. Той анатемоса всичко диетично, а аз нямам времето и средствата да готвя две различни манджи всеки ден. За сега съм безработна и наблягам на фитнеса. Но само спорт не е печеливш метод при мен лично. Не знам какво да правя-знам че трябва да намаля много въглехидратите, но той обожава картофите и ориза. А и нямаме средства да си купувам всеки ден пилешко, риба и яйчица. Сега съм се запалила по Зумбата. Хора, страхотно е! Не съм се потила така от векове. Ходех всеки ден на фитнес по около час и половина и си мислех че нищо няма да ми стане след Зумбата. Малееее едва се движа. Инструкторката е невероятна, зарежда ни с яко позитивизъм и най- важното е че вече няма да е толкова яд,че навремето се отказах от танците. За съжаление се чувствам най- пълната сред групата от тракащи кокали, но ме похвалиха, че съм най- бързо усвоилата стъпките и най- кръшна в ханша и рамената. Явно опитът по чалготеките все пак ми е от полза.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Е, аз ти казвам от личен опит какво стана - спря ми МЦ и косата ми почна да пада. Ако тръгваш по тоя път, поне имай едно на ум за това какво може би те очаква. Не казвам, че е задължително и при теб да стане, но предполагам структурата ти е такава, каквато е и моята, и колкото и глупаво и "оправдаващо се" да звучи - винаги ще изглеждаш така. Това са мазнини, а те не се "стягат" от упражнения.

Гладуваше ли за да отслабнеш толкова ?

Супер фен Аватара на tonssy
    Cloud9, гледай поне винаги във вас да има някакви плодове и зеленчуци, кисело мляко, овесени трици/ ядки.. Те не изискват време за готвене, а ако не искаш да ядеш някоя манджа и малко да се ограничиш, можеш просто да си вземеш нещо такова.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Всяка сутрин закусвам овесени трици и малко прясно мляко. Вече ми се гади като си помисля даже че идва ред за закуска, но знам че са страшно полезни. Сега ям киви, портокали и ябълки и понякога си ги правя на фрешчета. Винаги ям салата. Така съм свикнала от малка. Не може манджа без домати, краставици, зеле, мариля и т.н. Прегрешавам само с черен шоколад заради проблемите ми с кръвното. Внимавам, но е сложно. Поне утре съм на зумба

За какво са полезни овесените трици ?

За какво са полезни? Да нямаш холестерол да сваляш, или е полезно да ти остъргват червата? Мхм...

А за въпроса дали съм гладувала - ми не, аз поне така си мислех. Но като си смятам калориите от поне 3 месеца наред (че всеки ден беше г/д едно и също) - ми те не са били повече от 1000. Да не говорим, че тренирах ежедневно, а супер много отслабнах и защото почнах тичане сутрин на гладно по 5+ км, а аналогично с това храната беше същата. Е как да съм здрава, да имам цикъл, да имам коса, не става братче.

Голям фен
    Аз от много години насам повече от 1300 калории не съм надвишавала. Имам си цикъл, не знам какво е противозачатъчни, косата, зъбите, ноктите са ми на мястото си и в много добро състояние. И, да, здрава съм!

И какво целиш с това хранене?

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    За какво са полезни овесените трици ?
    "Основното оръжие на овесените трици са разтворимите им влакнини. За разлика от влакнините в останалите растения и зърнени култури, тези в овесените трици попиват, задържат и залепват за себе си веществата, с които влизат в контакт."..."Влакнините и плененият от тях товар преминават през 10-12 метра тънко черво, което ще се опита, но без особен успех, да изтръгне хранителния сок. А когато достигнат дебелото черво за извличане на хранителни вещества и калории вече е трудно да се говори. По този начин калориите, пленени от алвеолите на овесените трици напускат организма. В това се състои и чудодейната им роля – роля на лепкава гъба, способна да предотвратява преминаването на част от хранителните вещества в кръвта.По отношение на свръхтеглото овесените трици действат в три наосоки:
    - като отнемат едно, макар и неголямо количество калории, те намаляват калорийното съдържание на поетата храна
    - като увеличават обема си средно 30 пъти, те засилват усещането за ситост
    - лесно се поддават на обработка и от тях могат да се направят безкрайно много здравословни и вкусни ястия и десерти."

Голям фен
    Нищо не целя, поне не отслабване....47 кг. на ръст 164см. не са малко, но не са и много....
    Просто не обичам сладко, тестено, пържено, не пия алкохол, безалхолни напитки и други източници на празни калории....Ям си нормално, не е като да гладувам.....

Какво общо имат сладко,тестено,пържено с калориите? Сиренето, кашкавала, ядките - и те имат доста калории, да не би и тях да не ядеш?

Голям фен
    Ядки и кашкавал - не. Сирене - да, но не го ям в големи количества.
    А сладкото и тестеното имат общо с калориите и то много, един хамбургер има около 700 калории, за същите калории могат да се изядат много други неща, в пъти по-полезни....домашно мляко, немазно месо, кисело мляко, салати, супи.......
    не неведнъж, разбира се...1
    Засегнах ли те с нещо, че така спорим? Аз нямам нищо против теб, напротив...

Не бе, интересно ми стана.
    Различни хора, различни цели, различни гледни точки.... няма какво да обяснявам. Аз отдавна не гледам на храната само като определен брой калории и съотношение между П:М:В.

Голям фен
    Аз не се вманиачавам, това е груба цифра, а съотношения...даже нямам идея как се изчисляват...

Я ми дайте някакъв достоверен сайт за изчисляване на ИТМ

Какъв достоверен сайт искаш, мацка? То има една единствена формула, по която се изчислява, не знам какво търсиш ти

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    5 дена пропуснах да си правя упражненията, но днес ги правих и не смятам да спирам повече за толкова време.. много тъпо се чувствам и сладко ядох,направо се мразя ;х повече няма ! дори хляба ми ще бъде пълнозърнест вече и ще се старая докато тялото ми не стане такова каквото искам !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

^А след това - пак сладко, и пак 'лебец, докато цифрата на кантара не отиде толкова нагоре, че отново да почнеш всичко отначало... затворен кръг.

Град
    В театъра
    Еми случва се..но пак ще има ефект с ден, два прегрешения.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Какво мислите за този хляб http://www.dobrudjanskihliab.com/bg/...BB%D1%8F%D0%B1 ?

Град
    В театъра
    7 дни не е ли много за срок на годност ?! Явно е пълен с консерванти и боклуци
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Какво мислите за този хляб http://www.dobrudjanskihliab.com/bg/...BB%D1%8F%D0%B1 ?
    1. Не е изцяло пълнозърнест
    2. Някакъв си "екстракт" виждам
    3. + подобрители..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си