- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Зле... чудя се, как може някой да ми липсва толкова... просто се чудя, защо въобще го срещнах..)
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Как да не му омръзне на човек да спори с хора, които настойчиво си държат на тяхното?
Мрънкаш, ама без действия.
Аман.
Раздразнена !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако ми го прави на пук ще му се случи случка!
maDamn
Незнам какво да направя с момчето, което е лудо влюбено в мен, а моите чувства не са същите!!! ;/ ;(
SMOOKE SOME WEED , MAN !
Same shit here![]()
Липсва ми много, много, тооооооооолкова много, че съм прекалено малка да поберa толкова тягостно чувство в мен.
Щом, дори на пияна глава пак ми липсва многомногомного и въпреки всички останали на опашката ми липсва многомногомного, значи положението е многомного зле като цяло.
Искам просто да си признае, че и с него е така. Знам, че е така. Не може всичко да е било за тоя, който духа. Знам, че нещата, които каза, са били истина, както и знам, че му липсвам, защото кой нормален човек пази материалните спомени за друг без да го е еня за него? И кой нормален човек е наранен от мисълта, че другият продължава живота си и след него, щом привидно не го интересува? Не е възможно такава история да завърши по толкова нелеп начин. Не и когато са замесени такива чувства, не и когато е имало толкова любов. Отказвам да повярвам.
Не е възможно след толкова нови срещи, след толкова много други неща, след толкова много професионални ангажименти и пътувания, след толкова изпит алкохол, след толкова цигари, след толкова купони и толкова мъже един-единствен да продължи да заема същото място в сърцето ти без причина.
Само дето ми омръзна да се надявам и да чакам. И имам нужда от знак, наистина сериозен и смислен знак, който дори и песимист като мен не може да пренебрегне, за да разбера дали историята ми ще има щастлив край, или просто край.
Много ме дразни днеска. Мразя аз да му говоря сериозни неща, а той да се държи като 14 годишният ми брат и да превръща всичко в шега. Но най-много ме дразни именно това, че колкото и да се опитвам не мога да му се разсърдя. Освен това ми липсва, но все някак ще избутам следващите 3 месеца
принципно знам, ама... в същото време ми е мега странно, аз съм свикнала да се жалвам само тука и винаги се изненадвам, като се почнат филми и на живо и то за такива глупости.
Сняг? wtf? Времето ме шокира тези седмици, спор няма. Тук все още е следвоенна обстановка и освен да се занимавам с глупости и скайп, май друго няма да правя.![]()
Разни хора, разни начини да изразят себе си (в случая психозите си).![]()
Аз днес се насладих на мартенското време и красивата планинска гледка. За 1 следобед валя 2 пъти и после на 2 пъти пак изгряваше слънце (втория път даже имаше и двойна дъга). Ненапразно е женски месеца, доста често си мени настроенията.![]()
Welcome to the Jungle...
изморена и раздразнена
лягам,че утре ме чака изморителен ден
Казах каквото трябваше, на когото трябваше. В мир сЪм сЪс себе си. От тук нататЪк може да става само по-добре!
1:25 am, върша много важна работа, лежа на леглото и съм си избрала една точка на стената, която да наблюдавам, за моя голяма изненада не е мръднала от час и половина![]()
Днес някой ще го отнесе. Уморена съм, боли ме корем. Искам само него в легло и сън.
Апф.
спукана ми е работата
И още сняг.![]()
Много странно настроение ме е хванало за понеделник сутрин, амаааааа...нда. дано и лекциите минат добре.
Знам ли.Попринцип си мисля,че това май не трябва да го пиша,защото изобщо не е моя работа и не ме засяга.Но ти си типичният пример колко мазохистично може да се държи един човек и често най-вече жена спрямо себе си.И как от единият инат и вкопчване в нещо,което не и трябва може сама да проваля живота си.Напук на себе си и всичко останало.Ако искаш можеш да го преодолееш,но ти просто не искаш.Само се заблуждаваш,че искаш за да успокояваш съвестта си.Ако наистина го искаше все щеше да намериш някой в тази опашка, за която говориш,който поне малко да ти грабне вниманието.Миналото си е минало и понякога е по-добре дори и сама да останеш отколкото да се самонараняваш постоянно заради страха да сложиш най-накрая една голя точка и да продължиш живота си вместо запетая и да продължаваш да дълбаеш в миналото,което никога няма да се върне, просто поради една голяма нерешителност да направиш правилната крачка и да погледнеш в друга посока.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
По- ведро, не се отчайвайте! Радвайте се на малките неща!
Животът е гаден и все пак имаме само един шанс да изживеем най-хубавите си години и да им се насладим . Не губете време, бъдете щастливи! Много усмивки днес!!!)))
----------------
http://www.facebook.com/pages/%D0%91...34121423392000
СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!
И права мога да заспя, умирам за сън. Ако сега си позволя това удоволствие, довечера пак ще зяпам в стената до 1-2. Никак няма да е лошо да си направя едно кафе и да изляза малко на терасата с котката.
Мисля си за него. От два дни не съм го чувала и започвам да се притеснявам. Ако не заспя, ще му се обадя.
Чувствам се добре иначе. Постигам поставени цели и се гордея със себе си. Пу, пу, дано цяла седмица да ми е така.
И спря да се върти за миг земята..
На три метра над небето съм !
въпреки ужасния ден и проклинането на скапания живот
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Боли ме глава. Иначе нещата се наредиха чудесно. Дано си дойде рано, че да се разтикаме по магазините за форми за мъфини. <3
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
толкова изморена никога не съм била.
искам легло. сън.
Ново хоби. Да видим докъде ще стигна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^Отказа ли цигарите, пич?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!