.
Затворена тема
Страница 70 от 102 ПървиПърви ... 206066676869707172737480 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2539
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от DukeSolinus Виж мнението
    pifiella, Миналата година учех Предприемачество и за края на годината трябваше да направим бизнес план и да го представим. Върху него не бе годишната оценка.
    А теорията на нас са ни 20 теми от счетоводството само.
    Е те и моите теми не са 30,а май 25,ама аз си закръглявам.
    Бизнес планът е за оценка на държавния изпит, тя не се води годишна, а за целия курс на обучение - 4 години.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Бизнес планът е за оценка на държавния изпит, тя не се води годишна, а за целия курс на обучение - 4 години.
    При нас само ние, който сме счетоводна специалност НЕ правим бизнес план. На нас ни са няколко казуса с по 20-25 страници най-малко, задача по темата и документи. След това правим презентация по съответния казус и го защитаваме. Изпитите ни са на 4 и 10 юни.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Боже, с тия бизнес планове...ужас
    по свят и личност с тоя моя проект имах финансовата част и реших да правя бизнес план..съсипах си нервите, а и част от него я изтрих,че не знаех какво да пиша и кого да питам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мацки, много се радвам като ви гледам как си праскате бизнеспланове !
    Аз имам да уча по физика, ама после ще е , мързи ме в червата. Имам 6 по история днес осъзнах ,че масово хората не си знаят дори най-важните дати от историята. Чак яд ме хваща, щото не са от най-засуканите битки и събития. Деа...
    Бях неотразима по История и БЕЛ днес,та чак крилца ми поникнаха!
    maDamn

тва Свят и личност ми е супер забутано и ние имаме проекти да правим и въобще не ми се занимава .

Има ли значение дали решавам тестовете от книжката на УНСС от 2007 или трябва да си купя новата от тая година?
    Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!

На нас по целият философски цикъл ни се падна една госпожа, която...на кратко стоим по 5-6 човека (редуваме се) за да не пише отсъствия. Смятайте сами! Въпреки, че преди 1 месец имаше едни събития в училище, след който изведнъж всички започнахме да влизаме в часа. Определено съм чувал, че има интересни неща по тези предмети, които сме изпускали, но такова е. Един предмет по-малко, по който учим.
    А мен утре ме очаква изпитване по Статистика. Госпожата ни се връща от един дълъг болничен и така ни казва "Здравейте!".

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от DukeSolinus Виж мнението
    А мен утре ме очаква изпитване по Статистика

Честито!
    Аз днеска правих контролно на решаване на мода и медиана,а отделно ме изпитва устно за алгебричните величини, коефициенти на корелация и други гадости....Беше шокиращо трудно. Нищо не разбирам, а и 100 пъти и повторих, че това няма да ми трябва никога в живота. Но тя си държи на своето - " Статистиката е от изключително значение в живота ни", да бе , ама в мечтите ти!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Beyond reality
    " Статистиката е от изключително значение в живота ни"
    Като онази преподавателка във Великотърносвкия .... майкоооо
    maDamn

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    " Статистиката е от изключително значение в живота ни"
    Като онази преподавателка във Великотърносвкия .... майкоооо
    Тя и моята е учила във Велико Търново.Може и приятелки да са.

Град
    Beyond reality
    УЖс.

Нямам желание да уча,ама нъц...
    maDamn

Град
    Шоколадовия град
    УЖс.

Нямам желание да уча,ама нъц...
    А аз алтавата,ако знаех какво ме чака в 10,11 и 12 клас,щях да си вляза в една езикова и да си гледам кефа. Ама на,добре ще избутах вече.

Град
    Beyond reality
    Аз също щях да съм в ЕГ Пловдив,ама мама рече и отсече...сега ме е яд,ама квото е.
    maDamn

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Ние днес попълвахме заявления за матурите. Избрах география и икономика (готвя се от средата на 10 клас). В четвъртък имаме пробна по география, а на пробната по БЕЛ изкарах 5.08, като г-жата каза,че даже ни е ощетила в оценките,за да не мислим,че знаем много. От 100 точки-77 са мой добре е,като се има на предвид,че не съм пипала почти...

Град
    Beyond reality
    На нас не са ни ги давали още, дано вече ги раздават,щото само ни бавят и се дразня.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Аз също щях да съм в ЕГ Пловдив,ама мама рече и отсече...сега ме е яд,ама квото е.
    Никак не е готино тук... Вие поне правите нещо, ние само присъстваме в часовете с малки изключения.

Град
    Beyond reality
    Не знам аз много се бях навила , заради английския и немския. Ама ,какво да се прави. Да ти кажа и ние освен по БЕЛ нищоправим.
    По история и английски горе долу се готвя сама, по другото...не ме касае толкова. Само ненужни уроци и тъпи контролни.
    Поне по БЕЛ съм сигурна ,че матурата ми ще е с над 5и50 , просто директорката ни ни вдига яко под пара.
    maDamn

Аз днеска правих контролно на решаване на мода и медиана,а отделно ме изпитва устно за алгебричните величини, коефициенти на корелация и други гадости....
    За добро или за лошо не знам, но тази година ми се падна госпожа (която ми е преподавала икономика преди) при която учим САМО теория. :Х Уроците ни ги диктува и всеки е с по 4-5 страници. Когато се опитваме да учим не можем нищо да разберем. Миналата година по Статистика ми бе друга госпожа при която решавахме задачи повече и тогава се справяхме по-добре. Поне се радвам, че мина! Бяхме на 2 групи. Едните да пишат единия урок, другите - другият. Утре ме очаква отново изпитване по фирмено счетоводство и банково счетоводство. Там поне не може да ме пипне човек.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Ние днес попълвахме заявления за матурите. Избрах география и икономика (готвя се от средата на 10 клас). В четвъртък имаме пробна по география, а на пробната по БЕЛ изкарах 5.08, като г-жата каза,че даже ни е ощетила в оценките,за да не мислим,че знаем много. От 100 точки-77 са мой добре е,като се има на предвид,че не съм пипала почти...
    А в матурата по география какво влиза като материал ? Всичко от 10ти клас насам ли ...? Нещо по точно?

Град
    Шоколадовия град
    !!!ВАЖНО!!!
    Излезли са разпределенията за изпитите в СУ.
    Аз съм в Ректората - северно крило.Добре,че не са ме забутали на майната си.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Всичко от 9 клас насам. Главно материал за гео на България, но има въпроси и от гео света.

Мега фен Аватара на SurfSky
    И колко точки примерно са за 3ка? Ся решаваш тука матурата от 2012-та ...

!!!ВАЖНО!!!
    Излезли са разпределенията за изпитите в СУ.
    Аз съм в Ректората - северно крило.Добре,че не са ме забутали на майната си.
    Успехчета на тези, които ще се мъчат в неделя, бъдещи колеги.

Успехчета и на всички останали де!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Успехчета на тези, които ще се мъчат в неделя, бъдещи колеги.

Успехчета и на всички останали де!
    Кой е казал,че ще се мъчим.Просто отиваме и ги отвяваме
    А дано,колежке! :Р

Кой е казал,че ще се мъчим.Просто отиваме и ги отвяваме
    А дано,колежке! :Р
    Така, така! То мъчителното е само дългото чакане на устния изпит. Иначе другото не е трудно. Пожелавам ви интересна тема... няма как да не е като се имат предвид събитията в последно време!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си