- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Мацки, много се радвам като ви гледам как си праскате бизнеспланове !
Аз имам да уча по физика, ама после ще е , мързи ме в червата. Имам 6 по история днес осъзнах ,че масово хората не си знаят дори най-важните дати от историята. Чак яд ме хваща, щото не са от най-засуканите битки и събития. Деа...
Бях неотразима по История и БЕЛ днес,та чак крилца ми поникнаха!
maDamn
тва Свят и личност ми е супер забутано и ние имаме проекти да правими въобще не ми се занимава .
Има ли значение дали решавам тестовете от книжката на УНСС от 2007 или трябва да си купя новата от тая година?
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
На нас по целият философски цикъл ни се падна една госпожа, която...на кратко стоим по 5-6 човека (редуваме се) за да не пише отсъствия. Смятайте сами! Въпреки, че преди 1 месец имаше едни събития в училище, след който изведнъж всички започнахме да влизаме в часа. Определено съм чувал, че има интересни неща по тези предмети, които сме изпускали, но такова е.Един предмет по-малко, по който учим.
А мен утре ме очаква изпитване по Статистика.Госпожата ни се връща от един дълъг болничен и така ни казва "Здравейте!".
![]()
Честито!
Аз днеска правих контролно на решаване на мода и медиана,а отделно ме изпитва устно за алгебричните величини, коефициенти на корелация и други гадости....Беше шокиращо трудно. Нищо не разбирам, а и 100 пъти и повторих, че това няма да ми трябва никога в живота. Но тя си държи на своето - " Статистиката е от изключително значение в живота ни", да бе , ама в мечтите ти!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
" Статистиката е от изключително значение в живота ни"
Като онази преподавателка във Великотърносвкия .... майкоооо![]()
maDamn
УЖс.
Нямам желание да уча,ама нъц...
maDamn
Аз също щях да съм в ЕГ Пловдив,ама мама рече и отсече...сега ме е яд,ама квото е.
maDamn
Ние днес попълвахме заявления за матурите. Избрах география и икономика (готвя се от средата на 10 клас). В четвъртък имаме пробна по география, а на пробната по БЕЛ изкарах 5.08, като г-жата каза,че даже ни е ощетила в оценките,за да не мислим,че знаем много.От 100 точки-77 са мой
добре е,като се има на предвид,че не съм пипала почти...
На нас не са ни ги давали още, дано вече ги раздават,щото само ни бавят и се дразня.
maDamn
Не знам аз много се бях навила , заради английския и немския. Ама ,какво да се прави. Да ти кажа и ние освен по БЕЛ нищоправим.
По история и английски горе долу се готвя сама, по другото...не ме касае толкова. Само ненужни уроци и тъпи контролни.
Поне по БЕЛ съм сигурна ,че матурата ми ще е с над 5и50 , просто директорката ни ни вдига яко под пара.
maDamn
За добро или за лошо не знам, но тази година ми се падна госпожа (която ми е преподавала икономика преди) при която учим САМО теория. :Х Уроците ни ги диктува и всеки е с по 4-5 страници. Когато се опитваме да учим не можем нищо да разберем.Миналата година по Статистика ми бе друга госпожа при която решавахме задачи повече и тогава се справяхме по-добре.
Поне се радвам, че мина!
Бяхме на 2 групи. Едните да пишат единия урок, другите - другият.
Утре ме очаква отново изпитване по фирмено счетоводство и банково счетоводство.
Там поне не може да ме пипне човек.
![]()
![]()
![]()
!!!ВАЖНО!!!
Излезли са разпределенията за изпитите в СУ.
Аз съм в Ректората - северно крило.Добре,че не са ме забутали на майната си.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Всичко от 9 клас насам. Главно материал за гео на България, но има въпроси и от гео света.![]()
И колко точки примерно са за 3ка? Ся решаваш тука матурата от 2012-та ...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5