.
Отговор в тема
Страница 20 от 68 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Нужно ли е да спазваш и хранителен режим за да има ефект,тази програма?
    В смисъл аз не искам да съм на диета,а просто да се стегна и да сваля,ако е възможно някакви сантиметри,ще успея ли,ако си ям нормално(не се тъпча) и правя програмата?
    ?????

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Какво значи 'ям нормално'? Хранителен режим за мен е да редуцираш тестените изделия(особено бял хляб), въглехидратите до някаква степен и боклуците от рода на чипсове, Макдоналдс и тн.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Какво значи 'ям нормално'? Хранителен режим за мен е да редуцираш тестените изделия(особено бял хляб), въглехидратите до някаква степен и боклуците от рода на чипсове, Макдоналдс и тн.
    Ами значи,че да си ям готвено,1,2 филии хляб , да си пия кафе и сокове.Това значи нормално.
    За мен нормално не е тъпчене с фест фууд. O_o
    И въпроса ми е , нужно ли е да спазвам диета и да не ям нормлани готвени и пържени ястия за да има ефект?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    1-2 филии бял хляб, сокове от кутия и манджите на мама не са към здравословното хранене, пък ти квото искаш си мисли. И никой не говори за тъпчене. Яж по 4-5 пъти на ден, на малки и разнообразни порции, повече чайове, фрешове, водичка и така.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    1-2 филии бял хляб, сокове от кутия и манджите на мама не са към здравословното хранене, пък ти квото искаш си мисли. И никой не говори за тъпчене. Яж по 4-5 пъти на ден, на малки и разнообразни порции, повече чайове, фрешове, водичка и така.
    И къде написах здравословно хранене???
    Казах нормално хранене и ще ме извинявате,но не ви питам вие какво мислите,че е здравословно и какво не е.Питам нужно ли е да спазвам диета за да се стегна с упражненията?!Защото аз не искам да свалям килограми,а да се стегна.
    И няма как да знаеш "манджите на мама" какви са ми.
    От месеци ям ориз с пилешко,салати,задушена сьомга,месото гледам да го ям (особено ако е свинско) само със салата,а не с картофи и ориз(те гледам да са самостоятелни).Не ям мазни манджи,за мен това е нормалното ядене.
    Та ако някой може да ми отговори дали за да имат ефект тези упражнение е нужно да спазвам диета,да го направи с "да" и "не".
    Последно редактирано от BamBamBo : 03-20-2013 на 10:53

Град
    у нас...
    Какво ще стягаш - мускули ли? Еми пак си трябва хранителен режим, избягвай кардиото като не искаш да сваляш килограми. Иначе ако имаш мазнини, някъде ти е меко, виси и т.н. няма как да го стегнеш, преди да си го махнала/разградила/стопила.
    За манджите на мама ставаше въпрос примерно, че лука се запържва и т.н. което не е здравословно. Както много хора казват също е грешно месо с картофи/ориз да се яде и така.
    Какво смяташ за нормално ти? За количество ли говориш? Аз пак казвам гледай да имаш 4-5 хранения на ден, а не едно и то да има въглехидрати, протеини, мазнини и квото се сетиш различно.
    Диета-хранителен режим. И не, не е фатално ако не спазваш и правиш упражненията - пак ще имат ефект, но да речем минимален.

Винаги, когато упражненията се съчетават с диета, резултатите са по-добри и по-бързи.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Аз точно за него говорех Но се мъча колкото мога,не се отказвам,въпреки че имам чувството,че ръцете ще ми се откъснат от раменете
    Точно. Умира ми се :д
    Затова и се прави с гирички, а не с лигави бутилки от минерална вода. Моите са 3 кг, изкушавах се да си купя от 1 специално за това упражнение, ама реших да не шикалкавя.
    Започвам последен ден от Level 1! *party*

Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Аз също съм 12 клас,подготвям се за тойфел и сат , и за състезание по бодифитнес,даже ходя и на даскало и работя 10 дена в месеца. Тренирам всеки ден. Просто да тренирате не ви е приоритет,това е.
    Радвам се, че имаш време, аз лично имам 2 свободни часа (вечер най-често) и предпочитам да изляза с приятели, отколкото да ходя на фитнес. Химията и биологията са ми приеритет, не тренировките.

Моите шишенца също са с пясък, но не знам дали тежат достатъчно за ефективна тренировка. Не че ми е много лесно с тях, де. Сега се прибирам от даскло, ще хапна и след час/час и половина ще правя 2-ри ден

florescentia

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ох много ми е кофти, че вчера не мойах да си направя първата тренировка от ниво 2 днес го почвам

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на .Wonder
    Утре започвам ниво 3, пожелайте ми силата да бъде с мен, ахах

Повече от фен Аватара на TrueStory
    5ти ден завършен Все още ме е страх да видя какво е 2ро ниво....чух,че било най-гадно.
    @.Wonder успех с третото ниво...как ти се стори второ обаче много ме вълнува

Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    @.Wonder успех с третото ниво...как ти се стори второ обаче много ме вълнува
    Първите два дни ми се стори ужасно трудно и изморително, но другите дни, особено последните, ми се стори не чак толкова зле. А и преди тренировката тичам около 20 мин и все още имам сила за нея :3

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Първите два дни ми се стори ужасно трудно и изморително, но другите дни, особено последните, ми се стори не чак толкова зле. А и преди тренировката тичам около 20 мин и все още имам сила за нея :3
    забелязваш ли някаква разлика от както ги започна ?

Цитирай Първоначално написано от PepSsS Виж мнението
    забелязваш ли някаква разлика от както ги започна ?
    Самият факт, че си повиших издръжливостта в пъти е показател. Преди, когато започнех да тичам, изпитвах трудности на първата минута и съответно се задъхвах и продължавах в ходене, докато сега издържам по много повече време, не мога да кажа с точност колко. Бедрата ми са осезаемо по-здрави и стегнати, коремът- също.
    А и вече два пъти ме попитаха дали съм отслабнала, хаха Моята цел далеч не е отслабване, всъщност, искам здраво стягане, ако отслабна съвсем ще стана на клечка. Искам да се виждам като стегнатото момиче, не като слабото.

За момичетата с разни-разнообразни извинения, ще кажа, че вчера тичах с ранено коляно, запушен нос, на 9 градуса, под дъжда, с леки болки в дясната страна на кръста, които продължават и днес
    Последно редактирано от .Wonder : 03-20-2013 на 16:11

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    А, какво да яде, бе, умнице? Мнджите на мама, както ти се изразяваш, не винаги е задължително да са с 1 тон олио, или да набива тлъсти меса, при положение, че тя може и сама да си готви да не чака все мама. Много кофти се изрази, всезнайке!
    Queen of the Damned

Град
    у нас...
    ^Да яде пълнозърнест хляб от фурна примерно.
    Отделно всякакви риби, салатаи, плодове, млечни продукти. Меса може да си яде, ама не свинско с картофи в комбинация примерно.
    Не, не съм всезнайка, ама баш за храната внимавам какво ям и съм се информирала.
    За манджите на мама, които готви знае какво има в тях и може да внимава как и колко слага. Щото примерно и пържени яйца на тефлонов тиган без мазнина става, стига ти да си ги направиш, нали и няма да плуват в мазнина.
    Самия факт че българина комбинира въглехидрати с белтъчини на едно хранене е показателен за неинформираност. Друго е, че ни е вкусно и си продължаваме така.

За темата за гиричките, моите са с такива които се добавят тежести и мога да си ги правя до 6кг едната :Д След 2 часа има тренировка, после ще ходим да играем баскет.
    Днес ядох 6 пъти, станах рано сутринта и така хихи. Майка после ме пита къде е млякото, къде са ябълките - аз и' викам и шунката свърши :Д Ядох и спанак с ориз, пих си магнезия, витамините, всичко е тип топ

Момичето точно написа, че не яде свинско с картофи или ориз, а със зеленчуци.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    у нас...
    Е, извинявам се, у нас всичко що иде от земята и не е сладко (плод) му викаме зеленчук. Почвате да се заяждате вече, честно.

Не бе, просто ти казвам, че тя написа, че НЕ го яде с ориз и картофи, а ти не си прочела не-то и от там тръгна целия спор.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    От месеци ям ориз с пилешко
    Джоли, или аз съм сляпа, или това Е месо с ориз.
    Стига сте се заяждали.

Добре де, опитах се да ги сдобря. Събрали сме се с по-висша цел!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Да бе знам, ама почва да се издребнява :Д
    Айде стига, честит ти аватар !

ЙЕЙЙЙЙЙ ^^
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Barbie47
    Днес завърших и 9-тия ден. Утре послееееедно и хайдее скачам на 2-ро ниво. Днес 40 минути скачах на въже навън, че времето беше приказка, а после и тренировката. Супер се чувствам и съм напълно амбицирана всичко да си завърша.Ако се престраша след 3-то ниво може и снимки да пусна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си