- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Повече от отличнов момента си почивам а по-късно ще съм навън с моите прекрсници <3
И съм щастлива <3 защото мойчкият ще си дойде досат по рано от очакваното и вече мога да броя дните <3само още 1 седмица<3
Вече съм в по-добро настроение, въпреки че не ми се е обадил. Не че искам...и не, че аз ще го направя. Жалко, че живеем под един покрив![]()
Още ми е кофти за ухото, не се оправя, а по кофти че приятелят ми май много много не му пука. Или може би като е там, не му пука толкова...или не по начинът по който аз бих искала..Толкова искам мил и грижовен мъж,че направо се побърквам до лудост... Просто в момента имам нужда ... Не че неговото държание е гадно,но е някак си студено и на мен ми става гадно. Няма значение... Поредна нощ не мога да се наспя,защото спя само на едната страна заради пустото ухо, за да не ме боли на сутринта. Но за сметка на това ме боли вратаНезнам нещо,като цяло ми е кофти. Това е положението
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Лошо ми е нещо.
Боли ме глава, глезена също.
Объркана съм, доста при това.
Обаче няма и да седна да мисля, каквото стане, това.....
Трябва да седна и да уча правилника, наистина.
Вместо това ми е някак.. артистично :Д. Спи ми се, но съм мотивирана да творя, което никога не се получава. Хубаво е чувството, нищо че вероятно няма да има краен продукт (:
тъжно ми е
искам някой да ме гушне
http://25.media.tumblr.com/779bf30eb...f4cro1_500.gif
Да си имам късмета, честно!
Ако всеки път когато не ме оставят да спя ми се извиняват с шоколадова торта само за мен - могат да си правят колкото си щат секс!![]()
Иначе страхотно време ни е подкарало тази седмица, топло, слънчево, чудесно! Оползотворих го днес добре, похарчих малко пари, купих си някой и друг парцал, въпреки че не намерих това, за което излязох основно :Д Но пак е нещо.
Отрязаха ме от онова място, ама к'во да се прави, да се бях сетила да им пиша по-рано. Наесен пак ще пробвам.
Сега стягам багажи, чакат ме десет дни почивка - гости, алкохол, дискотеки, кръчми, екскурзии - самозавиждам си.
Ако не ме болеше коремът, щеше да ми е идеално.
Днес съм в настроение спеше ми се,но си станах навреме,за малко да закъснея,оказа се че съм се притеснявал напразно и за глупости
Последно редактирано от Tuesday : 03-29-2013 на 19:43
Ядосвам му се на него. Същевременно ми се гали егото.
maDamn
някой да каже нещо за ухо, което не включва зехтин, пъдпъдъча мас и сок от праз. благодаря!:Д
направо ми се умира от тая болка. (
Загрей парче плат с ютия и притискай до ухото
maDamn
Покрай това спане по 4-5ч. май се чувствам като зомби.
Днес беше хубаво и топло. Успяхме да се видим по скайп, а с кучо се разхождахме и правих(ме) снимки
Магнолията ми най-после цъфна http://25.media.tumblr.com/4acca3f1e...lu1yo1_500.jpg
Като малка на мен ми помагаше,дано стане.
maDamn
Като изключим това колко непродуктивен и мързелив ден беше, всичко останало е повече от страхотно. След този тежък и отвратителен месец, пълен с толкова неочаквани и неприятни изненади, супер много се радвам, че отново сме тук само двамата с него.
Утре денят определено ще е по-динамичен.
Съжалявам само, че неговите планове за предстоящата седмица се развалиха... Всъщност дори не съжалявам чак толкова, радвам се, че е тук. ^^
И спря да се върти за миг земята..
Супер,за утре съм подготвила слада изненада на моя човек :п ииииии чакам Понеделник с нетърпениееееее-имам Рд и супер много се вълнувам :Д като някво лапе на близалка :Д
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щастлива и не толкова едновременно.. Скоро ще се прибере и пак ще сме си заедно както преди и това ме кара да летя, но ни чакат и страшно много проблеми.. Не, че ми пука, свикнах да не ми пука.. Но веднъж да се реши всичко и така ще ми олекнеее..
Growing up sucks.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пак се наложи да влизам в ролята на Цербер. Не ми пука.
Във ваканция съъъм! Заминавам след два часа и ще се размажа. Казах!
Весела седмица на всички. Ще се видим след десетина дни.![]()
Квартири, квартири, квартири, карвитир, ввадс, двсавкоап, !#&!#!*(!№)**$@$@..................
Ако претроша някой брокер, колко ли време ще го лежа? Дали щото е брокер, ще ми дадат по-лека присъда? Би трябвало.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хаха и аз така, чакам да стане време само
заслужавам малко релакс
както каза shmatarok ще се видим след 10-тина дни, може и по-малко
ООО вчера беше мега якият ден а сега уикенда ще е размазвация. Сега се сборя с едан презентация , но после дим ад ме нямa
. и Вече нямам търпение да дойде другата Неделя и да си намачкам и настискам и на целувам и всичко подобно <3 <3