- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
И на мен нереално ми се струваше, обаче след като го коментирах с едни момчета взех, че повярвах. То реално това е най-важното, защото както и с всяко друго нещо, ако не вярваш, че можеш да го направиш, няма и да стане. + това като малка ми се беше случило веднъж да сънувам, че си лягам да спя и си спомням как в съня си мислех "Как може да си лягам, след като вече спя?". :Д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Както казах, аз ще си спестявам :Д само дано да я има в БГ))))
“I used to drive around at night and listen to music, ‘cause I couldn’t sleep. And I was driving around, and I was wishing so badly that I had someone to talk to, a friend, someone. And I didn’t. And I saw this magazine stand, an outdoor magazine stand, and I saw myself on the cover of Rolling Stone magazine, and it said something like ‘Winona Ryder the luckiest girl in the world’… And it broke my heart. Because, there I was y’know in so much pain, feeling so confused, feeling so lost in my life. I wasn’t allowed to complain because I was so lucky, y’know? I was so blessed, I made a lot of money, my problems weren’t real problems. I’m as nauseated as the next person when actors complain about their lives, y’know we are blessed, we are lucky. But the stuff I was going through was difficult.”
|:
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И на мен ми се е случвало да сънувам някаква ситуация, която просто няма как да е реална, спирам се и си казвам 'Абе яяяяяяяяяяяяяяя (в превод: това няма как да стане)', но малко след това се събуждам. Влюбих се в една рокля на Дженифър Лорънс, поне горната й част, защото няма снимки в цял ръст.![]()
Момичета, и на мен ми се е случвало да осъзнавам,че сънувам :Д В самия сън разбирам,че не е реално това,което ми се случва и чакам да се събудя :Д
To infinity and beyond.
Аз съм сънувала,че оставам гола пред детската градина..и после "ууф добре че беше само сън" Обаче го осъзнавах в съня
Ако има някой в лошо настроение check out this song
Who knows what could happen
Do what you do, just keep on laughin
One thing is true. There's always a brand new day
I'm gonna live today like is my last day
Find yourself cuz I cant find you
Be yourself, who are you?
офейквам към фитнесО след малко.
днес ще е надявам се хубав ден. имам да си прочета отново есето по английски (страшно доволна останах от него), да напиша едно по шведски, и да си преговарям по пр. история/бизнес
много е хубаво времето тук, слънчевичко :333
добро утро и на вас и приятен ден!
Добър дееен!:}
Денят ми започна страхотно, супер вкусната закуска си направих ом ном ном. 2 белтъка и 1 жълтък, бъркани и 2 препечени филийки пълнозърнест хляб + кафе. Ох за обед пък пържолка ще си хапна и гледайте какво ще направя във фитнеса. Вчера ми беше крайно некомфортно, още на 10тата минута на пътеката ме заболя корема, пък аз така или иначе бях планирала да тичам по-малко... боли, не боли, обаче си изтичах колкото трябваше. tough runner съм все пак :Д
След малко мисля да взимам учебниците по биология и да започвам с ученето, защото като знам, че имам да уча толкова много и не мога да се отпусна...
Добър ден!
Времето днес не ми харесва,пък!![]()
До сега си ''готвих''Хапвам и тръгвам към фитнеса.
Трябва да мина и през личната лекарка за 2 направления. Леко нагла,хаха,ама ми се налага.![]()
Добор утро момичета
Навън е студено а аз тепърва ще ходя на работа добре, че на работата имм ПС и готини колеги :P![]()
Тоя гипс вееч ми омръзна но няма как трябав да го търпя
Но пък за сметак на това остават още 4 дена и ще съм с приятелят си вече <3
http://petel.bg/KREHKATA-BLONDINKA-L...O-PETNO__35865 А по-надолу където се пише кои са тримата, които са снимали клипчето...единият е Нуни Нунев и го познавам....
Последно редактирано от Franzellka : 04-03-2013 на 08:12
^ Смятай как са я наяли с бонбони... то не, че не си личеше и по начина, по който се държеше.
Рийд е мега як - искам сериал само за него :д може ли :д
Цял ден до късния следобед ще се отдам на гледане на сериала... правя си маска на косата, после на кожата, после ще има вана... чуден ден![]()
На мен Хоч повееч ми харесваНякъв моного сериозен е и т.н
Мимс ти на кой сезон си ?
7 почнах преди малко хихи
Хоч наистина е сериозен... мъж :д
Аз като че ли си падам по момчета - Рийд ми е адски секси и прическите му ме кефят
http://www.google.gr/imgres?q=Matthe...20&tx=67&ty=19
http://www.google.gr/imgres?q=Matthe...22&tx=61&ty=21
http://www.google.gr/imgres?q=Matthe...0&tx=175&ty=43
за пръв път ми харесва такъв човек, чак аз се изненадвам от себе си... по принцип типажа ми е съвсем друг, ама явно в тоя случай просто нещата не са по калъп хихи
Аз преди малко се върнах от фитнеса, обаче не успях да си направя цялата тренировка, защото дойде някакъв отбор и ми стана прекалено пренаселено и затова сега ще правя упражнения вкъщи.
Оф , трябва да уча..всичко друго ми се прави сега, само не и това ; д
Гласче за Рийд! Мегааа як е! :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Мимс 7 сезон е много хубав стават все по заплетени и брутални случаите им
Афф а Хоч много сериозен почти не се усмихва и гледа лошо :P :d
Рийд ми е много миличък и забавен![]()
Ето ги хората![]()
http://www.slusham.com/img/prestypni_namereniq_6.jpg
Забравих да кажа, че адски се забавлявам с Гарсия. Такива лафове, такива чудесии :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
^ Ъъм, как се казва сериала?![]()