- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Има ли някакъв продукт, по дяволите, който да ми задържи косата изправена, ако няколко капки вода я докоснат? Ходя в дъждовното време с чадър, косата ми е уж недокосната от водата, но точно тогава се накъдря, а пресата ми е добра.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А, забравих да ви кажа - откакто съм боядисана косата ми се омазнява много по-бавно.![]()
![]()
Каква ти е пресата?С моята се получава, а моята коса хич не е от стоящите прави по принцип..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
добрем,благодаря
И моята преса е добра, също с йонизиращ ефект, но и аз като ledenakrasota...като сложа качулка и след като я махна в краищата косата ми е начупена след това...
охи аз в момента съм в чуденка много ... но ако е само за изправяне бих ти препоръчала http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...-smooth-150-ml .. иначе аз съм ползвала един спрей на алфапарф ( но моята коса по принцип си стои както я направя) и още някакви,но е било доста отдавна и не ги помня .. а иначе има ужасно добри отзиви за това : http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...nd-wrap-251-ml дори и аз се чудя дали него да взема ... или едно на лореал ( на предната страница бях питала за него - това без фиксацията само че )
Нали правеше косата твърда?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
След като си боядисах корените пак отстрани съм нацапала кожата :\ Иначе само аз ли забелязвам, че когато си я изправям докато суша държи повече отколкото да я суша и после да я изправям?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
2ри опит: Когато си суша и изправям косата едновременно с гребен ми издържа повече отколкото когато я изсуша и изправя. ;д
Аз я изправям първо със сешоар и кръгла четка, после с преса - така стои повече, особено ако сешоарът ми беше по-хубав. Ако само я изсуша във всички посоки, после изправянето е малко по-сложно :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^^ Естествено, че има логика. Все пак ти си изсушила косъма, така че да е почти или напълно прав. Нормално да се задържа повече време права косата.
Надявам се да си ме разбрала...
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
И аз я изправям със сешоар и кръгла четка в 1, но после не ползвам преса /аз и затова почнах така да се суша/. И има съвсем малко нацъфтяло![]()
^ какъв ти е сешоара?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
http://prodavalnik.com/prodavam-sesh...kosa-i18814187 малко по - различен, но с абсолютно същите приставки.
aмии пише,че обявата е изтекла
p.s: дааа, видях го:Д
Последно редактирано от POLLINA : 04-08-2013 на 08:23
дааа, видях![]()