- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
Абсолютно нищо не съм отворила цяла ваканция :Д Направо се срамувам от себе си, ама то нямаше и по какво да уча. За класните отделно ще чета и ще пиша, ваканцията си ми беше пълен релакс + излизания. На всичкото отгоре седмицата преди това също си бях вкъщи (не че беше приятно, де), а пропускам понеделник и вторник, заради БрюкселКеф.
блазе ви на вас :Д
аз имам месец и 3 седмици до началото на изпитите ми, налягам си парцалките да почна да преговарям материала по история, бизнес и биология.
супер доволно ми е. да минават тия изпити и да си идвам в БГ
успех утре като първи учебен ден :Д
на мен класните не са ми проблем, повече ме притеснява изведената практика, че тя влиза като отделна годишна оценка :д
и за поредна година се очертава по всичко, освен математика да имам 6 за годината, чудничко.. ще изпусна тая стипендия от по 50лв на месец, ама и на 35 съм доволна, стига наай-накрая да ни ги дадат :Д
успех на всички утре![]()
И аз не отворих учебник, в повечето време спах. ;д телефона ми се прецака и не знам тази седмица дали имаме контролни. Сега да мине понеделник и всичко е наред ^^
up![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
тая седмица ни спукаха от контролни и изпитвания, при вас как е?
Напрежението при мен е в границите на нормалното тази седмица. :Д
Някой, записан на 'Любословие'?
Тази седмица е една от леките,ама другата ще ни го върнат тъпкано.Те така обичат да ги редуват :Д През май съм на екскурзияяЩе записвате ли шофьорските курсове?
По БЕЛ сме на Яворов-Градушка,а по математика стереометрията не се оказа чак толкова ужасна,колкото ни я представят!
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
аз вече карам, 10 час съм... А това "Любословие" какво представлява
По български, не включва литература. Тест с няколко свободни отговора. Ходих миналата година, не останах кой знае колко впечатлена, защото отидох с други очаквания, предвид казаното ми преди това, но няма значение. Тази година пак ще се пробвам. Щом е нещо по български - ходя, пък каквото стане. :Д
За курсовете - аз ги почнах.
ейй какво става бе ;д
как върви?
ние треа да знаем всички анализи от разказите на Елин Пелин за матурата за класното + май още нещо ама не помня кво ;д
охх да се свършва вече
Аз на 12ти юни свършвам, на 14ти се прибирам. Кеф ми е :Д
Имам едни изпити, които почват от 21-ви май, но преговарям си материала и не се притеснявам.
*завижд* :Д
аз свършвам едииин месец по-късно някъде ;д
Сега пиша ЛИС на Яворов./мисля,че сме доста назад../ Дебелянов тази година ли трябва да се учи?Защото се очертава средата на юни в жегите да го вземем...Другите предмети съм ги зарязала само за контролни си уча.И доста се вълнувам покрай изпращането/бала на нашите абитуренти
![]()
утре контролно по философия и геодезия, вторник по английски, на 8ми май класно по бел, на 27ми по мат.. добре ли е?
пфф полудявам :Д
На нас класната по БЕЛ ни е утре, така че стискайте палци.
Петък пък разцепих контролната по Математика. :Д
Жегите идват. Кога си отиде зимата? ;/
Много рано са ви класните, бе
При мен все още всички предстоят. Притеснявам се малко, но мисля, че ще се справя с всичко. Няма друг начин :Д
Мен класното ми по математика мина, по български ми е на 8. Вече официално сме във ваканция нищо, че днес пропуснах училище![]()
Аз да попитам има ли някой, който ще държи матура по история и по какви помагала се подготвя?