.
Затворена тема
Страница 73 от 155 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 3873
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Я кажете за хумата /понеже видях неволите на Щрудел в една друга тема/ да я смесвам ли с оцет? После да минавам ли с шампоан?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Я кажете за хумата /понеже видях неволите на Щрудел в една друга тема/ да я смесвам ли с оцет? После да минавам ли с шампоан?
    Може да я смесиш с много неща.Няма правила за домашните маски.Стига да не сложиш прекалено изсушаващи съставки, ако косата ти е суха и обратното.Може и с оцет да я смесиш, да.

Някаква маска за мазна коса?

П Е Т Ъ Р

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ На предната страница написаха поне две.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Може да я смесиш с много неща.Няма правила за домашните маски.Стига да не сложиш прекалено изсушаващи съставки, ако косата ти е суха и обратното.Може и с оцет да я смесиш, да.
    Мазна е, затова и съм се наточила на хумата. Обаче Щруд ме уплаши в другата тема.
    Да мацам ли шампоан след хумата или само да изплакна?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    НЕ! Аз с оцет я смесих и докато я разбърквах все едно бърках някаква вещерска смес, шуптеше направо, НЕ ЗНАМ защо си го сложих това на главата.. Като я измих сложих и маска (която си обожавам!) и въпреки това беше страаашно суха, хвърчаща и дори когато изсъхваше стоеше като.. спластена и имам чувството, че ако не я бях измила втори път, на сутринта щях да съм като извадено коте от шахта, което е лизано от теле.. абе направо ужас..
    И макар че я измих в неделя, сега още не е започнала да се омазнява (а обикновено започва).. може би това е търсения ефект, НОО косата ми беше ужасна първоначално и добре, че като забелязах я измих пак (с шампоан и пак с маска)..

Ако пък наистина смяташ, че имаш нужда, я нанеси само в корените и не стой много време..

Едит: Седа се сетих, че седмица преди тоя гаф пак си бях слагала хума, но смесена с кисело мляко.. по-добре пробвай така..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Мазна е, затова и съм се наточила на хумата. Обаче Щруд ме уплаши в другата тема.
    Да мацам ли шампоан след хумата или само да изплакна?
    дам,мини с шампоан после.. и може да сложиш оцет

Супер фен Аватара на Deadlock
    калпазанка, аз ползвам хумата в смес с жълтък и оцет и не изсушава прекалено.

Banned Мега фен
    оххх влюбена съм в тая маска .. уникална е !

Аз тъкмо си измих косата с новия ми шампоан на ТианДе.Само ще кажа, че мирише уникално приятно. Само това за сега мога да кажа. :Д

момичета стимуланта за коса на Икаров в корена ли се маже или по дължината

Banned Мега фен
    и двете

Супер фен Аватара на girl91
    Аз си правя маска с хума, жълтък, зехтин, трябва да се слага сока на един лимон, но аз до сега не съм слагала, разреждам с малко вода, защото става доста гъсто, и нанасям на влажна коса. След това измивам два пъти. Не ми е ставала суха косата от тази маска.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ух,аз моята косичка съвсем съм я занемарила
    много цъфти и е гадна,а и не и помагам много като я изправям често,
    но няма как.ваканцията ще гледам да се постарая за нея

Направих си маска с мед, жълтък, бадемово масло, кисело мляко и лимонов сок. И понеже утре не съм на училище , стоях няколко часа.

Banned Мега фен
    нещо странно.. като че ли с термопродукта по трудно ми се поддава косата на обработка или си въобразявам

http://www.youtube.com/watch?v=NxfllJNdqxQ Как не съм се сетила досега?Ще го пробвам това задължително! ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    Направих си маска с мед, жълтък, бадемово масло, кисело мляко и лимонов сок. И понеже утре не съм на училище , стоях няколко часа.
    Бая изсушаващо ми се вижда...
    Аз напоследък само със стимуланта се плескам.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=NxfllJNdqxQ Как не съм се сетила досега?Ще го пробвам това задължително! ;д
    И аз трябва да пробвам,много интересно изглежда!

Аз в спамо-чата писах,ама и тук да кажа :Д
    Ходих да се подстригвам. Казах на фризъорката да ми вземе само върховете и да не отнема много от дължината.
    За моя изненада,най-ниските етажи били пораснали доста и ми се изравни косата и остана още малко да доизрастат и другите,за да ми е напълно равна
    Моята фризъорка я нямаше,но въпреки това останах много доволна и от фризъорските умения на една друга,макар че честно казано, очаквах да стане нещо трагично,щом моята не беше там. Скоро пускам снимки

Честито!Ще чакам!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Моля ви, хора..препоръчайте наистина хубав шампоан, не издържам вече...Постоянно си купувам нови шампоани, косата ми все не е наред. Само един от Лидл дето е 3,4 лв. ми действа добре, което е адски странно. Ще дам повече пари, но поне да е хубав - за чувствителен скалп ми трябва, нямам пърхот, но сякаш тези за пърхот ми действат добре... Мислех си да пробвам на Виши - Деркос или на Тианде, а може и Лакме.. Не знам, препоръчайте...От всичко скалпа ме сърби, с тая моята кожа - алергии, глупости...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Трябва да си пооправя фотоапарата обаче,че му е пълна паметта :Д

Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Моля ви, хора..препоръчайте наистина хубав шампоан, не издържам вече...Постоянно си купувам нови шампоани, косата ми все не е наред. Само един от Лидл дето е 3,4 лв. ми действа добре, което е адски странно. Ще дам повече пари, но поне да е хубав - за чувствителен скалп ми трябва, нямам пърхот, но сякаш тези за пърхот ми действат добре... Мислех си да пробвам на Виши - Деркос или на Тианде, а може и Лакме.. Не знам, препоръчайте...От всичко скалпа ме сърби, с тая моята кожа - алергии, глупости...
    TianDe!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бая изсушаващо ми се вижда...
    Аз напоследък само със стимуланта се плескам.
    И аз се чудя защо ми е суха. Какво да слагам да за хидратиране?

Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    И аз се чудя защо ми е суха. Какво да слагам да за хидратиране?
    Масла/зехтин!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си