- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Я кажете за хумата /понеже видях неволите на Щрудел в една друга тема/ да я смесвам ли с оцет? После да минавам ли с шампоан?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ На предната страница написаха поне две.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
НЕ! Аз с оцет я смесих и докато я разбърквах все едно бърках някаква вещерска смес, шуптеше направо, НЕ ЗНАМ защо си го сложих това на главата.. Като я измих сложих и маска (която си обожавам!) и въпреки това беше страаашно суха, хвърчаща и дори когато изсъхваше стоеше като.. спластена и имам чувството, че ако не я бях измила втори път, на сутринта щях да съм като извадено коте от шахта, което е лизано от теле.. абе направо ужас..
И макар че я измих в неделя, сега още не е започнала да се омазнява (а обикновено започва).. може би това е търсения ефект, НОО косата ми беше ужасна първоначално и добре, че като забелязах я измих пак (с шампоан и пак с маска)..
Ако пък наистина смяташ, че имаш нужда, я нанеси само в корените и не стой много време..
Едит: Седа се сетих, че седмица преди тоя гаф пак си бях слагала хума, но смесена с кисело мляко.. по-добре пробвай така..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
калпазанка, аз ползвам хумата в смес с жълтък и оцет и не изсушава прекалено.
оххх влюбена съм в тая маска .. уникална е !
Аз тъкмо си измих косата с новия ми шампоан на ТианДе.Само ще кажа, че мирише уникално приятно.Само това за сега мога да кажа. :Д
момичета стимуланта за коса на Икаров в корена ли се маже или по дължината
и двете
Аз си правя маска с хума, жълтък, зехтин, трябва да се слага сока на един лимон, но аз до сега не съм слагала, разреждам с малко вода, защото става доста гъсто, и нанасям на влажна коса. След това измивам два пъти. Не ми е ставала суха косата от тази маска.
ух,аз моята косичка съвсем съм я занемарила
много цъфти и е гадна,а и не и помагам много като я изправям често,
но няма как.ваканцията ще гледам да се постарая за нея
Направих си маска с мед, жълтък, бадемово масло, кисело мляко и лимонов сок. И понеже утре не съм на училище, стоях няколко часа.
нещо странно.. като че ли с термопродукта по трудно ми се поддава косата на обработка или си въобразявам
http://www.youtube.com/watch?v=NxfllJNdqxQ Как не съм се сетила досега?Ще го пробвам това задължително! ;д
И аз трябва да пробвам,много интересно изглежда!
Аз в спамо-чата писах,ама и тук да кажа :Д
Ходих да се подстригвам. Казах на фризъорката да ми вземе само върховете и да не отнема много от дължината.
За моя изненада,най-ниските етажи били пораснали доста и ми се изравни косата и остана още малко да доизрастат и другите,за да ми е напълно равна![]()
Моята фризъорка я нямаше,но въпреки това останах много доволна и от фризъорските умения на една друга,макар че честно казано, очаквах да стане нещо трагично,щом моята не беше там. Скоро пускам снимки![]()
Моля ви, хора..препоръчайте наистина хубав шампоан, не издържам вече...Постоянно си купувам нови шампоани, косата ми все не е наред. Само един от Лидл дето е 3,4 лв. ми действа добре, което е адски странно. Ще дам повече пари, но поне да е хубав - за чувствителен скалп ми трябва, нямам пърхот, но сякаш тези за пърхот ми действат добре... Мислех си да пробвам на Виши - Деркос или на Тианде, а може и Лакме.. Не знам, препоръчайте...От всичко скалпа ме сърби, с тая моята кожа - алергии, глупости...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Трябва да си пооправя фотоапарата обаче,че му е пълна паметта :Д