- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
мисля да си правя маска с кисело мляко,жълтък и бадемово масло,въпросът ми е дали жълтъкът изсушава косата,защото съм го гледала в маски,както за суха,така и за мазна коса.Моята коса си е доста суха,за това,ако изсушава по-добре да не слагам.
Подхранва.Всяка коса има нужда от подхранване - и сухата, и мазната.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Hякой да ми каже как да си разширя обувките за бала,поне лявата? Дясната пасва идеално на крака ми,но лявата ме стяга много и ми стиска малкия пръст... не знам как да ги разгазвам в нас вече-лявата е просто ужассс...
след като се измие косата колко бадемово масло се слага,за да не ми стои мазна,че ме е страх да не се улея
^ Защо след? Аз слагам от 30 минути до час преди да се измия. Ако слагаш след измиване трябва да е най-много една-две капки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хора, имам адаски гаден проблем. Никога не съм си бръснала краката, винаги съм ги махала с кола маска или епилатор. Последните 2 години обаче кожата седи на точки, такива едни като петънца. Ексфолирам вече всеки ден, след епилация мажа с розова вода или бебешко олио понякога. Стават ми червени точки, ама би трябвало да изчезнат после, а моите крака постоянно са като току-що епилирани. Смених епилатора и същата работа. Някой има ли подобен проблем и как могат да се махнат тея гадни петънца, ужасно грозно е, идва лято (вече дойде направо) и не знам как ще ходя така като обрината?!?!? :/
florescentia
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, като почернееш не се вижда, но аз съм много бяла и като сложа нещо по-късо всичките ми приятелки ме питат "оле, какво ти има на кожата", майка ми също каза, че е грозно и даже каза да ги бръсна, което няма да стане категоричноМного е гадно, най-много са над глезените, нагоре към колената и отзад не се виждат толкова, даже на места няма, обаче долната част на краката е ....
florescentia
Въобще не се вижда чак толкова, особено ако бях мъж - те не забелязват.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моята кожа на краката винаги е била такава без значение дали съм ги бръснала или съм се епилирала...
Моята на ръцете пък е обратно - кожата ми е тъмна и е на малко по-светли точки. Но това абсурд някой да го забележи :Д и става по-силно когато хвана тен пък .. но не ми пука![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
и мойте са така,ама май само аз си ги виждам![]()
споко:Д
Оф, ужасно е, и аз съм така. Само че на мен лявата ми пасва идеално, а на дясната, понеже са с отворени пръсти отпред, не могат да влязат докрай сякаш. Натъпкала съм един дебел термо чорап в отвора за пръстите и малко се поотпуснаха. Ноо просто не знам как ще изкарам на тези обувки дори един час![]()
По принцип е нормално левите да са ви неудобни, тъй като в магазините винаги дават десния за проба и е по-разтъпкан.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой да знае къде продават шоколадов чипс?Трябва ми за готвене, а е трудно и отнема много време да чупя шоколада на малки парченца.![]()
Почти във всеки хранителен магазин, в кауфланд го има, мисля че в билата също. Ама аз не го харесвам. :/
Някаква алтернатива на металните пили?Някой пробвал ли е онея електрическите с накрайниците? Дали са толкова вредни за ноктите?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
xagonyx, имам същия проблем, само че моите бедра стават в пъпчици, а не долната част на краката. Ужасно наистина. А някой може ли да ми препоръча хубав ексфолиант? Някой много жесток, за да мога да ги изтъркам всички тези неприятни точици.![]()
Hold on to me. Never let me go. (h)
Какво мислите за продуктите на Clean and Clear за почистване на лице ? (ексфолианти, лосиони, гелове, абе всичко)
Ползвала съм преди 5 години един ексфолиант, но не помня дали ми харесваше.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^Ползвала съм много от техните продукти, за мазна кожа предимно и съм супер доволна.
Най-много от http://makeupandbeauty.com/wp-conten...-and-clear.jpg зеленото.
А за суха кожа имат ли ? Искам да не ми я изсушава още повече..![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно