.
Отговор в тема
Страница 64 от 436 ПървиПърви ... 145460616263646566676874114164 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 10898
    мисля да си правя маска с кисело мляко,жълтък и бадемово масло,въпросът ми е дали жълтъкът изсушава косата,защото съм го гледала в маски,както за суха,така и за мазна коса.Моята коса си е доста суха,за това,ако изсушава по-добре да не слагам.

Подхранва. Всяка коса има нужда от подхранване - и сухата, и мазната.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Hякой да ми каже как да си разширя обувките за бала,поне лявата? Дясната пасва идеално на крака ми,но лявата ме стяга много и ми стиска малкия пръст... не знам как да ги разгазвам в нас вече-лявата е просто ужассс...

след като се измие косата колко бадемово масло се слага,за да не ми стои мазна,че ме е страх да не се улея

^ Защо след? Аз слагам от 30 минути до час преди да се измия. Ако слагаш след измиване трябва да е най-много една-две капки.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Хора, имам адаски гаден проблем. Никога не съм си бръснала краката, винаги съм ги махала с кола маска или епилатор. Последните 2 години обаче кожата седи на точки, такива едни като петънца. Ексфолирам вече всеки ден, след епилация мажа с розова вода или бебешко олио понякога. Стават ми червени точки, ама би трябвало да изчезнат после, а моите крака постоянно са като току-що епилирани. Смених епилатора и същата работа. Някой има ли подобен проблем и как могат да се махнат тея гадни петънца, ужасно грозно е, идва лято (вече дойде направо) и не знам как ще ходя така като обрината?!?!? :/

florescentia

Цитирай Първоначално написано от xagonyx Виж мнението
    Хора, имам адаски гаден проблем. Никога не съм си бръснала краката, винаги съм ги махала с кола маска или епилатор. Последните 2 години обаче кожата седи на точки, такива едни като петънца. Ексфолирам вече всеки ден, след епилация мажа с розова вода или бебешко олио понякога. Стават ми червени точки, ама би трябвало да изчезнат после, а моите крака постоянно са като току-що епилирани. Смених епилатора и същата работа. Някой има ли подобен проблем и как могат да се махнат тея гадни петънца, ужасно грозно е, идва лято (вече дойде направо) и не знам как ще ходя така като обрината?!?!? :/
    и на една моя приятелка така и става .. според мен не се вижда чак толкова много, но тя е в ужас да си покаже голите крака някъде. Иначе казва, че като хване тен не се виждат. Ако намериш някакъв начин.. сподели да и предам и на нея :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Да, като почернееш не се вижда, но аз съм много бяла и като сложа нещо по-късо всичките ми приятелки ме питат "оле, какво ти има на кожата", майка ми също каза, че е грозно и даже каза да ги бръсна, което няма да стане категорично Много е гадно, най-много са над глезените, нагоре към колената и отзад не се виждат толкова, даже на места няма, обаче долната част на краката е ....

florescentia

Въобще не се вижда чак толкова, особено ако бях мъж - те не забелязват.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на girl91
    Моята кожа на краката винаги е била такава без значение дали съм ги бръснала или съм се епилирала...

Моята на ръцете пък е обратно - кожата ми е тъмна и е на малко по-светли точки. Но това абсурд някой да го забележи :Д и става по-силно когато хвана тен пък .. но не ми пука
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    и мойте са така,ама май само аз си ги виждам
    споко:Д

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Hякой да ми каже как да си разширя обувките за бала,поне лявата? Дясната пасва идеално на крака ми,но лявата ме стяга много и ми стиска малкия пръст... не знам как да ги разгазвам в нас вече-лявата е просто ужассс...
    Оф, ужасно е, и аз съм така. Само че на мен лявата ми пасва идеално, а на дясната, понеже са с отворени пръсти отпред, не могат да влязат докрай сякаш. Натъпкала съм един дебел термо чорап в отвора за пръстите и малко се поотпуснаха. Ноо просто не знам как ще изкарам на тези обувки дори един час

По принцип е нормално левите да са ви неудобни, тъй като в магазините винаги дават десния за проба и е по-разтъпкан.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Някой да знае къде продават шоколадов чипс?Трябва ми за готвене, а е трудно и отнема много време да чупя шоколада на малки парченца.

Почти във всеки хранителен магазин, в кауфланд го има, мисля че в билата също. Ама аз не го харесвам. :/

Цитирай Първоначално написано от Momicheto:) Виж мнението
    Почти във всеки хранителен магазин, в кауфланд го има, мисля че в билата също. Ама аз не го харесвам. :/
    Така ли? :O Как не съм го видяла.Мерси.

Някаква алтернатива на металните пили? Някой пробвал ли е онея електрическите с накрайниците? Дали са толкова вредни за ноктите?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Някаква алтернатива на металните пили?
    Стъклена.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    xagonyx, имам същия проблем, само че моите бедра стават в пъпчици, а не долната част на краката. Ужасно наистина. А някой може ли да ми препоръча хубав ексфолиант? Някой много жесток, за да мога да ги изтъркам всички тези неприятни точици.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Какво мислите за продуктите на Clean and Clear за почистване на лице ? (ексфолианти, лосиони, гелове, абе всичко)
    Ползвала съм преди 5 години един ексфолиант, но не помня дали ми харесваше.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^Ползвала съм много от техните продукти, за мазна кожа предимно и съм супер доволна.
    Най-много от http://makeupandbeauty.com/wp-conten...-and-clear.jpg зеленото.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    А за суха кожа имат ли ? Искам да не ми я изсушава още повече..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    xagonyx, имам същия проблем, само че моите бедра стават в пъпчици, а не долната част на краката. Ужасно наистина. А някой може ли да ми препоръча хубав ексфолиант? Някой много жесток, за да мога да ги изтъркам всички тези неприятни точици.
    Най-добрият ексфолиант (и най-жесток :Д) можеш да си го направиш сама. Утайка от кафе, смесена с мед и някакво масло, може и без масло де. Наистина много добър. Ноо не знам дали тия точици могат да се махнат с ексфолиант..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    А за суха кожа имат ли ? Искам да не ми я изсушава още повече..
    Не знам, честно да ти кажа никога не съм обръщала внимание, понеже винаги купувам продукти за мазна кожа. Освен да погледнеш в някой магазин, продават ги навсякъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си