- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
![]()
уникален е <3
Humans need fantasy to be human.
Така,да ви информирам набързо за BB крема,когото взех от ДМ.
Подходящ е за лятото,според мен и за млада кожа,с тук-там някоя пъпкаЛекичък,мекичък,седи добре,харесва ми. Препоръчвам го.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
^ Хубава ли е? Моята свършва и трябва да си купя нова, но повечето ми миришат много изкуствено и неприятно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За 2ри път си я купувам и съм доволна. Не съм използвала на други марки не но мога да сравня. Аромата в началото беше силен,не че сега не е,но свикнах. Кожата ми е чувствителна и водата не ми прави никакви проблеми![]()
Аз това лято съм в много ванилово насторение. Взех си балсам за устни с кола и ванилия последно,след малко отивам до Yves Rocher да пробвам ваниловата тоалетна вода..освен,че мирише яко,помагало и за концентрацията..пък моята както хич я няма.![]()
Believe in yourself.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз си взех такива превръзки...със зелената кутийка.
Не ca кой знае какви козметични похождения, но... :Д
Преди известно време и аз си бях взела такава кутийка,беше подарък към 2 пакета Либрес,по памет.Обаче много бързо се прецака(разхлаби се) отварянето-затварянето и въпреки,че все още си пазя кутийката,често се отваря.
Няма как да не споделя за тази нощна,хидратираща маска на Клиник http://coquelicotta.com/?p=7712
Последно редактирано от Missky : 05-02-2013 на 13:56
Много съм доволна! Взех го за 7лв,а този, който е 200ml беше на 7,40лв![]()
Believe in yourself.
и аз обожавам ароматни свещи, пръчки, масла, течности, всичко :Д само че преди си вземах ароматизирани свещи, които бяха доста по-скъпи, а сега си вземам така както ти казах - обикновени чаени по 20 стотинки и масло за 80ст - 1лв , което стига за доста повече свещи и мирише наистина по-силно от готовите ароматни свещи.. тях ги усещам само ако си навра носа в тях като не са запалени :Д
тея на ив рош и аз съм ги гледала и много съм им се чудила ... на какво мирише?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5