- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато стане въпрос за ядене?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пикая на етиката!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ем, я съм си прасенце и си хапвам доволно от всичко. Мир и любов да има, с най-добри чувства го казвам,без да заяждам. Темата стана ужасТяващо неприятна.
maDamn
Простатата ли, бе, Чачи?
Пропуснала съм любими храни като тиквата, сладките родни плодове, бананите, портокалите, мандарините, ананасът /от който се подувам все едно съм си слагала филъри в устните, но важното е, че ми е кеф да го ям/, грис-халвата, домашната лютеница, домашната пица, домашната пита на баба, тиквеник.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Продуктово позициониране! Много Фнимавай!
Засега лекарката ми каза да не пия никви хапчета, само алкохол и секс, и ше се оправа. Алкохолът ми излиза скъпо, та гледам да компенсирам.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Затва ли си вечно възбуден в кухнята?![]()
В момента убивам за една мазна пицичка...
ама в тая жега ме мързи мегамного са си направя.
maDamn
Спагетите не могло да се ядат със сирене.
Коя си ти да кажеш, бе, италианката?
Ще ям спагетите и с макарони , ако ми е вкусно.
Не било правилно. Че откога вкусът се дели на правилен и неправилен?
Баща ми яде макароните със сирене, кашкавал и захар. Така му е вкусно, така си ги прави. И кво? Простак ли е?
Предпочитам пицата с дебела основа и много плънка отгоре. Не подметка по милиметър тестото и по два плънката.
Явно съм ''грешна''.
А пък и забележката за ''правописа'' отново беше напълно не на място. Говорим за кухня, спориш за кухня, но правиш от мухата слон за буква и запетайка, примерно. Както обикновено, де, какво ли се учудвам.
Не ти ли идва на акъла, че има стандарти в храненето? И че за нормално хранещите се хора спагети със сирене е нещо безвкусно. За пореден път ти казвам точно на теб - отнасяй се с уважение към хората, за да се отнасят и те с теб така. Аз се отнасям с уважение към теб, защото съм възпитана така. Особено за дама е много грозно да бъде нагла.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз не съм имала възможност да ям по образец на Денди от бебешка възраст.
8 години основно ме е гледала баба ми и съм яла компот с хляб,филии с лютеница,макарони със захар и сирене,попара с хляб и чай......и о,чудо аз съм на 19 и съм оживяла.
Когато нямаш кво да ядеш и на циганска баница ще се радваш(баба така казва).
Последно редактирано от pifiella : 05-03-2013 на 21:57
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Иве,ти май имаш рожден ден!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Като дете съм научена на етикеция на хранена и т.н .Но пък никога не съм си позволявала да критикувам някой заради това как се храни .
О, аз обожавам лютеница и компоти, лятото с баба ги правя на село :Д Точно аз казах по-горе, че това "не ям манджи" звучи превзето. Това, че знам как да се храня и как се съчетават храните не значи, че съм сноб.И Денди е много готин, ако искаш да знайш, просто хората не му влизат в хумора.
Аз не критикувах никого, някой започна да критикува мен в началото. Просто му отговорих.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Никой не те е наричал сноб просто трябваше да си наясно че не на всеки му дреме как се храни
А кой е този Денди?това онзи леко женственният ли е
Наясно съм. Споделих, за да го оценят тези, на които както мен им дреме.И беше оценено преди да бъде осрано от невежеството.
Денди е супер екстравагантен индивид, заради което го харесвам. И не е простак. :Д И по принцип не е гей, за разлика от Миро, Спиро и тем подобните им.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На някой едва ли му дреме че ти тука водиш лекци за правилон хранене![]()
Сега се сещам кой е на мен им е женствен не харесва подобин подобия на мъже
хахаха на мен ми е забавен като капка цвят в сивото ежедневие, не съм казала, че го харесвам като мъж
И не беше лекция.Беше споделяне.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more