.
Отговор в тема
Страница 21 от 25 ПървиПърви ... 11171819202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 611
    Супер фен Аватара на tonssy
    Защо си избрала историята? Питам, защото и аз по едно време обмислях, като се има предвид, че е от най-силните ми предмети и уча много здраво. НО- взех да страня повече към английски за матура.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Защото повече ми се отдават хуманитарните предмети. По география подготовката ни е... лоша, защото се отделя повече внимание на сип-а, който води госпожата и няма нищо общо с географията. По английски не мога да държа, защото оценката ми е балообразуваща и не искам да я развалям. И остава историята, която ми любим предмет и ми се отдава.

Да, затова те попитах, ясно.
    Ами, в такъв случай, добър избор. Аз се отказах точно заради това- ще ми трябва оценката и не се знае как може да я прецакам, въпреки всичко. Не мога да ти дам съвети за определени помагала обаче. Защо не попиташ учителя/ката си?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Класната кажа, че на всеки желаещ ще даде помощни материали, но исках да направя сверка как е другаде
    Трябва да уча по български, история и английски и честно казано страх ме е.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    'що ви е страх?
    На мен атм само историята и математика мъничко ме притесняват ^^

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Че няма да ме приемат, че ще имам ниски резултати на изпита и матурите и ще разочаровам майка ми, която единствена ме подкрепя в избора ми на специалност.

Град
    София, България
    Нав, споко.
    Учи си тинтири минтирите и не се затормозявай с глупости. Ще влезеш Ко искаш да учиш?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Японистика

Град
    София, България
    Еее, успех :Д ще ти трябва.
    Хубаво е!

Голям фен Аватара на joannalof
    ъП
    айде не остава много : D
    ходя си на уроци и скоро почвам шофьорските но и преди съм карала и не се притеснявам
    в у-ще учителите са ни зарязали,всеки както може се подготвя
    класната ни по БЕЛ ще е на Славейков и Яворов,пада се едно тяхно произведение и пишем ;//
    имам да пиша реферат по историяа въобще не знам как
    изпращаме 12кл. следващата седмица и се вълнувам :/ следващите сме ние!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Dagichka
    следващите сме ние уааа, още не мога да осъзная кога излетя тва време :Д
    класното ми по лит беше томбола между славейков/яворов/пелин, падна се "Раздвоението на личността в "Маска"", имам 5,50 - доволно :Д
    зипове за другата година записахме - есте пак насила г-жата ни накара да пишем Математика, другият ще ми е Регулации и вертикално планиране, ще видим ква мъка ще е :Д
    още си нямам и наидея къде искам да кандидатствам, чудничкоо :Д

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    следващите сме ние уааа, още не мога да осъзная кога излетя тва време :Д
    Абсолютно, хах.
    На мен класното по БЕЛ ми е на 7 юни /////////// трябваше да е по-скоро.
    ЗИПът ми догодина ще е история.

Град
    София, България
    Ох, и аз не мога да повярвам, че скоро сме 12-ти клас :/

Аз от 20ти май до 27-ми (5 учебни дни) имам 11 изпита, всеки по 2 часа - общо 22 часа :Д

3 по история
    2 по математика
    2 по бизнес
    2 по шведски
    1 по английски
    1 по биология

И имам 2-3 изпита на ден :Д ужас. ще се самоизям. Ама след това нямам нищо, на 12ти юни свършвам, на 14ти си идвам и кееф лято :Д

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Честито Аз ще си клатя краката поне още 1 седмица

Ще учите ли през лятото?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Dagichka
    лятото няма да се ходи на почивка, имам практика до 15 юли, после надявам се и работа да си уредя.. но иначе да, сериозно ще гледам да наблегна на английския за евентуален изпит догодина, другите предмети не мисля да ги пипам :ДД

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Лятото ще уча, няма как.
    Ей, гледат ме като зомби като им кажа на тия от класа, че няма да изкарвам книжка....фу

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Почивайте сега,че догодина дупе да ви е яко
    Още две седмици ми остават и ще изпуша вече!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Лятото ще уча, няма как.
    Ей, гледат ме като зомби като им кажа на тия от класа, че няма да изкарвам книжка....фу
    И аз няма да изкарвам, ама съм и 96, така че..

pifiella, успех! Междудругото, често чета вашата тема :Д
    Последно редактирано от tonssy : 05-12-2013 на 19:01

Град
    София, България
    ^Йее, наборке :Д
    и аз ще уча лятото.

и аз ще уча на ден по 1-2 часа примерно,но ще съчетам и с приятни занимания много е трудно в жегите да се концентрираш,ама по-добре от рано да си почна
    да се похваля,че вече си имаме запазена дата за бала догодина! много бързат тия наще учители

Мега фен Аватара на Colouring
    И аз ще уча.
    Ох, а направо не искам да си помислям за тоя бал. Много негативно мнение имам, така че по-добре да не споделям. Хич не ми се занимава с това нещо догодина. Ужас. Такава много шум за една вечер с хора, които не харесвам; място, което не се знае какво е; музика, от която да ти кървят ушите... Остай. :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Моето негативно мнение за бала идва от класа ми. Половината не ща да ги виждам повече. Тия супер яки 'пичуе и пички' ей сега, юни месец ще почнат да искат да отидем някъде. Ще мрънкат да се отиде на вила с басейн, ще имат 358757985632478 претенции, а накрая няма да си спомнят нищо, защото ще са се насвяткали. Тъпото е, че с тия очи дето все са обиждали, подигравали и говорили за останалата част от класа, ей с тези очи сега ще питат 'Ама защо не искате да дойдете?', 'Защо се делите?' и всякакви такива. Адски ми е лицемерно да си се е*абавал 3 години подред с човек и в същия момент да питаш защо същия не иска да излиза с тебе и да обвиняваш него, че ДЕЛЯЛ класа. *поставя мега псувня*
    Аз на бала си ще отида, заради приятелите си, които са били с мен през тези 4 години в добро и лошо. Останалите, както се казва, кучета ги яли.

Мега фен Аватара на Colouring
    ^И нашият клас сега иска да ходи на хижа. Като им кажеш, че няма да ходиш, се почва един разпит, все едно си убил някого. Абе не искам и това е, какъв им е проблемът? Ние никога не сме се обиждали и т.н, даже си ни харесвам като клас, но не ритам да ги виждам (освен приятелите ми) някъде извън училище. Иначе се подкрепяме.

Аз вече съм започнала курсовете, даже на 20.05. съм на листовки... малко ме притеснява, че точно сега в тия месеци ще трябва да отсъствам, но като се престраших късно да ги запиша курсовете кой ми е виновен. Трябва да започна да ходя на уроци по математика, а и искам да си намеря работа. Очертава се малко по-ангажирано лято отколкото до сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си