- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
момичета,извинявайте,че не е по темата ама кои марки не тестват върху животни ? гледах брутално видео за козметиката на ейвън и спирам с каквато и да е козметика тествана върху животни.. няма значение скъпи или евтини марки - кажете,моля![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
за макдамия само не ми е ясно дали тестват![]()
мерси ако може д ами отг. на въпроса в другата тема,защото нямам време да прочета всичко,за което се извинявам и все пак 2-3 марки,които НЕ тестват ми стига да знам
Ами за Нивеа се сещам, Орифлейм, Балеа и Есенс .. Останалите - всичко възможно на Л'Ореал и на Ести Лаудер тества. Проктър и Гембъл и Юниливър тестват.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
мерси
fizzyg като те видях се сетих, Матрикс тестват. :Д За съжаление.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И нека да се направим на изненадани при факта,че са марка на Л'ореал -_- Всичко Л'ореал,всичкооо..
Момичета,препоръчайте ми някой наистина добър продукт за термозащита ?
To infinity and beyond.
За мацките, които се боядисват : при коя боя е най-сполучлива промяната от един път от по-тъмен към по-светъл цвят?
Love is everything!
Официално някои не тестват , неофициално, всички тестват най-напред в/у животни, защото не могат да си позволят някой човек да умре от алергия от някоя от съставките на продукта, понеже се касае за загуби от продажби, искове за обезщетения, съдебни дела, спад на продажба на целия асортимент от продукти и дъщерни марки. Затова е по-евтино да се разделят с няколко хамстера примерно....Пише се, че не е тестван продуктът в/у животни само на вече тестван стар продукт, с нова опаковка и нова добавена субстанция, която е доказано, че не предизвиква алергии.
Май само домашният сапун не е тестван в/у животни, защото в състава му е мазнина именно от такова![]()
http://2.bp.blogspot.com/_YPqwOZuEZ1...ruz%5B1%5D.png
тези лакове има ли ги в България?
направих си маска с 1 жълтък,2сп.л. кисело мляко,1ч.л. мас,1ч.л. мед и оцет
п.с. от всичко,което ям имам чувството,че само сирене не си слагам в маските![]()
И аз го гледах това клипче..
Имаше и снимка на една пудра, на която пишеше, че е произведена в Китай..
А помня много добре, че преди време на каталозите им (мама е дистрибутор) имаше картинка на зайче на задната корица и пишеше, че не тестват върху животни.. Сега тая картинка я няма..
Иначе си мисля, че за съжаление колкото и списъци да има в нета на производители, които уж не тестват.. пак не можеш да си 100% сигурен..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имат, първата ми поръчка я чаках седмица, но с тези 6 лева за доставка ги избягвам.
И аз първата ( и единствена засега ) поръчка я чаках седмица,чак бях забравила,че ще идва![]()
Обаче наистина тая доставка от 6лв е висока.
Много е яко, когато забравиш за нещо такова и после идва и се изненадваш и се зарадваш.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.