- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Неспокойна.
Безсилна да правя каквото и било.
Нещо странно ме кара отново да искам да се върна при приятелят, с който аз се разделих..
Още със ставането ми се скарах с майка ми. Заболя ме главата. Сега си представям в колко прекрасно настроение ще съм, след като сутринта ми започна така.
бахти скапания ден се очертава още от сега
някои хора изобщо никво чувство за усещане, просто...
толкова ми е нервно, че ако всички продължават да ме дразнят някой ще го изяде много сериозно и изобщо не ме интересува кой ще ми се разсърди и кой не
http://ask.fm/iwwkaa
Къде това?
Първо. Аз не може да съм казал НИКОЯ жена поради простата причина,че не ме кефи общият знаменател нито за жените,нито за мъжете.Мога да кажа например "често жените" или повечето жени". И да на много не им стиска не само поради причина страх, а и защото се заблуждават колко много са влюбени и как това е единствената и неповторима любов на живота им и т.н. Иначе естествено,че трябва да го направят.
При брак и деца нещата са малко по сложни.И в моето семейство е имало такъв период който си беше истински ад около 98ма година и ако не бяхме ние майка ми и баща ми може би отдавна да са забравили,че някога са били заедно.Отгоре на това и баща ми е от хората,който обичат да доминират напълно в отношенията, а и с времето нервите са му се пизострили и това е довеждало и до доста повече от скандали.Времената обаче се проомениха.Скандалите отново си ги има понякога,даже и между мен и него или понякога и брат ми само че вече има кой да го възпира ако реши да премине от скандал към нещо друго.
Последно редактирано от Niakoitam : 05-21-2013 на 07:53
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
4/11. Доволна съм засега.
Нямам търпение да се свърши. 3 седмици дооо вкъщи.
Ох, мале, тая шибана жега ме изморява.
Тамън почнах да чистя и ме хвана мързела.
Така де, то това се очаква, нищо не ми се върши по време на сесия.
Не е като да се претоварвам само с един изпит, но все е нещо.
Мечтая си за кафеее.
След малкооо.
Не е като да ми липсва желание, просто не разполагам със съответните възможности за момента. Чак на есен като отида да студентствам (надявам се).
По темата: разцепих тая матура, сега съм се отдала на заслужена почивка. После може и да си полегна мъничко.
Днес не искам никакви дразнители да ми нарушават спокойствието.
Последно редактирано от bloodfrozen : 05-21-2013 на 10:23
You are broken, I can fix you...
Хубавичко ми
Готина беше матурата
Сега си почивам заслужено
Оф, моля ти се, отговаряй ми в 2 реда, не ми се чете.
Не помня как се казваше темата, ама помня как точно ти ми обясняваше КОНКРЕТНО на мен как нямало да зарежа мъжа си ако ме удари. Айде да видим дали няма. После обясняваше пак тия глупости за семейството и децата, твърдейки, че на жените не им стиска да го направят.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Някойтам - У такива жени или момичета се насажда едно чувство за вина и комплекси . Получава се така наречения Стокхолмски синдром . Не е до това на коя колко й стиска въпросът е че повечето си повтаряме че след поредният шамар няма да има повече докато не се стига до пребиване и болници . Аз лично изхождайки от личният си опит съм твърдо зад думите си че след първият шамар винаги ще последва и втори и колкото по рано се избяга от такъв човек толкова по добре вместо да се въртим в омъгъосън кръг .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-21-2013 на 12:55
Щяло да отнеме между 3 и 6 месеца да ми доставят новия паспорт, те пеша ли ще го носят от България?
Ама то се видя, че и това лято няма да си идвам, както и да е, ще го преживея някак си![]()
Едно такова никакво... Не мога да повярвам, че след толкова време пак се върнах в самото начало и всичките ми усилия отидоха по дяволите. Ебаси.
Опитвам се обаче да дишам дълбоко и да си припомням, че емоциите са временни, вредни и не бива да им се поддавам, независимо колко силен е подсъзнателният ми стремеж към саморазрушение.![]()
Искам промяна, искам нещо различно, нещо ново, дръзко е да кажа, че ако се махна оттук всичките ми проблеми ще се разрешат, но наистина много ме стяга шапката... Имам нужда от някаква провокация, нещо, което да ме заинтригува, че ми е много скучно, пък като ми е скучно стигам до най-различни крайности.
Ох,почивкаааааааааа
Доволна съм от матурите, да видим какви резултати ще изкарат гнидите мръсни![]()
maDamn
малко по-удовлетворена от очакваното , което внася известно притеснение :д
Отмениха ми единия изпит по математика; 5 минах и 5 остават.
Скарах им се малко, ама то... Трябваше им.
почивкааа, ляляля.
и хубава книжка.
дам.
Апф пак антибиотици . Пак сме болни
Става прекалено вече . Сега и голямата ако се разболее ще се побъркам.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-21-2013 на 21:35
Няма да откажа малко любов и нежност...И пак е 3 и половина,а аз пак буден,после защо се успивам....
![]()
>>DjBelev<<
До онзи ден исках жега...ами ето, трябва да внимавам какво си пожелавам. 29 градуса, 72% влажност на въздуха, а е вече 10 часа вечерта, едвам дишам вечеама пак по-добре жега, отколкото студ
ще ходим днес да му взимаме риза и вратовръзка
мегащастливото ми е.
и толковатолковатолкова го обичам.
пък сега тръгвам на мисия да го събудя...някак.![]()
Е нямаше как да не ми се съсипе настроението от вчерашната матура, което беше супер by the way..
Е, вече не е..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
От вчера официално сме (моя випуск) 12-токласници :Д Кеф, тцъ.
Задачите по математика поне ми се получават, и ми остават 4 изпита![]()
Много, много, много рядко се кефя на излизания по женски, безкрайно обикаляне по магазини и харчене на пари за всякакви глезотии. Е, днес ми е такъв ден... Купих си поне 10 нови лака за нокти и съм мега доволна. Имам около милион идеи в главата, обаче точно сега ме мързи да реализирам дори 1 от тях. Ще си слушам музика, ще го чакам да се събуди, може и някой филм да изгледам през това време... Супер щастливо, доволно. уютно и спокойно ми е.
И спря да се върти за миг земята..