- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
поне един,абе човек изобщо няма математика във всички специалности...
Тва са си некви твои лични извращения математика,та математика
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На вас сървъра може и да ви е unavailable,ама при мен сайтът отвори и ИЗНЕНАДАААА:
НЕМА НИЩО
maDamn
???
Математиката не е необходима в политическите науки ,примерно, затова и я няма.
maDamn
смотани са всички :Д
Математиката я ненавиждам! Не знам даже и таблицата като хората, замислям се бая преди да отговоря колко е 9.7 примерно :O![]()
За това се и насочих към журналистиката..
Ама,ако ще сравняваме специалности,казвай.
Между морското и су(например) има голяма разлика.На тебе като ти е кеф ходи си в морския - с висшата математика,аз ще си ходя в су - с журналистика и готово.Всеки има право да избира,затова има й такива,й такива специалности,а ти не си критерий да оценяваш коя си струва и коя не!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Дай ми пример моля те.
Европеистиката има икономическа насоченост - няма математика, същото е с Международните, Правото - няма математика. Кажи ми как тея специалности не са добри? За мен е безсмислено на уча математика,като не ми върви и не ми харесва.
maDamn
пълни тъпанари... заспалоци ..
Ние можем да учим по 1000 предмета в училище и проекти и какво ли не и допълнително за две матури и за балове и всичко това на куп.. те едни отговори не могат да качат в тъпия си сайт, който е пълна разхвърлящтина и безредица..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Без правителство е така, поне бяха лесни матурите по БЕЛ и английски.
на всякъде има! И я мразя... морското е яко.. ама искат математика, защо ли ? Щото развива мисленето ддз.
горско стопанство... защо до миналата се влизаше само с математика?
климатроник,ама ти си знаеш само своето и това е!
А и като гледам, то горското е един елит,та грее!
Каква е била скалата миналата година ?
Мамицата им, писва ми от тях. Не мога да се кротна. Мисля,че яко съм се осрала обаче...не знам,хваща ме параноята вече
maDamn
В правото също няма висша Математика
100 % първо ще качат матурата по География
Слаб 2 до 22,5 т. вкл.
Среден 3 (3,00-3,49) 23 т. – 40,5 т. вкл.
Добър 4 (3,50-4,49) 41 т. – 58,5 т. вкл.
Много добър (4,50-5,49) 59 т. – 76,5 т. вкл.
Отличен (5,50-5,99) 77 т. – 94,5 т. вкл.
Отличен 6 95 т. – 100 т.
А как я променят? В смисъл скалата знае ли някой как е била предните години?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.