- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Пробвай с по-малко повторения, прави си ги с твое темпо и както ти е добре. Ще свикнеш след няколко дена...ще ти стане една идея по-лесно![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Айде днеска е 3 ден. Реших днеска да разнообразя и да направя тая програма: http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w Какво мислите?
Shh...<3
^Супер е програмката! Мен много ме изтощава.![]()
Queen of the Damned
Аз е сега я почвам тъкмо няма да се мъча с тея гирички![]()
Shh...<3
Здравейте момичета! Най-накрая се реших да пиша... вие ме мотивирахте и вдъхновихте да започна да рапотя върху тялото си, за което съм благодарна)) първо ходих един месец по три пъти на седмица на фитнес като се натоварвах доста..от шест дни си правя 30 day shred и днес даже започнах и нейната програма http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI и реших сутрин да си правя шред-а, а вечер тази програма като съм ги съчетала със здравословно хранене... сутрин ям по-обилно на обяд по-малко и вечер най-малко, но за сега не виждам никакъв прогрес и малко съм се демотивирала
![]()
^ продължавай ,не се отказвай !
аз съм по-сериозна от 3-4 месеца и все още не съм видяла някакви гигантски резултати,
но си казвам,че хубавите неща стават бавно ;д
Ако си начинаеща все още може би просто се претоварваш.7-8 км. са си доста добро кардио за деня
и ако непосредствено след това правиш упражненията на Джилиан просто се преуморяваш
и затова не можеш да ги свършиш.Разпредели си дните ,например : понеделник,сряда,петък - бягане +
както каза,че си правиш там коремни преси и скачане на въже ; вторник,четвъртък,събота - упр. на Джилиан
и ако не те натоварват достатъчно добави и друго кардио.Неделя си остави почивка.(само нагледно ти
давам,може да си ги подредиш по друг начин)
Айде днеска ми е 8-ми ден ама правя упражненията от другото клипче а не от шреда...някакси по - изморяващи са ми и по-добре ги изпълнявам... А и от първо ниво доста бързо ми омръзнаха. Скоро ще видя и 2-ро. Айде пишете![]()
Shh...<3
Днес ми е 9ти ден...тренировките сякаш ми стават по-лесни..нещо ме е страх, че ще почвам второто :Д ям кисели млека, овесени ядки и салати , надявам се да има резултати
Аз днес направих 3 ден от 2 ниво+малко други упражнения, че тези не са ми достатъчни+повътрях малко обръч=общо около 50-60 минути(не засичах)...Искам нещо по-дълго, но няма да е утре, че имам класна...
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Шреда го зарязах че ми стана много скучен...ама все пак да не правя нова тема че само ще ме джавкат я дайте мнение: Ако тичам 3 пъти в седмица по час - час и половина а другите дни карам колело и естествено здравословно хранене кво мислите ще се получи ли стягане и ако да за колко време?![]()
Shh...<3
би трябвало да има ефект...въпреки, че и аз вече не знам... 18 дни направих на шреда иии не виждам страшно голяма разлика...не знам 3 сантиметра от корема добре ли е според вас?
Тотално ги отказах. За целия период, в който се бях хванала да правя упражненията, така и не завърших първо ниво по различни причини и започвах все отначало. Намирам време да тичам, макар и не всеки ден и определено виждам ефект.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Трябва и аз да ги започна. Доколкото видях са по 30-40 минутки. И имам у нас крос тренажор, мога да се качвам и на него след това, за да ги направя 1 час някъде. Упражненията са идеални за с домашна обстановка нали? Някой споделил ли е резултати? Гледах снимките в началото на темата и в Гугул, доста добри са.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
А може ли да ми помогнете, за да си изградя здравословни навици. Ям си доста салатки и плодове. Имам предвид предястия, основни, десерти пак, междинни хранения. Може ли да ми дадете разни примерни за ястия, сайтове..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Тренировката е супер,аз я правя всеки ден.
Тъй като не мога да тичам,защото ми става лошо, си правя тази.Първоначално я правех стриктно,но сега един ден правя 3-то ниво,друг ден 1-во ..Зависи от това как се чувствам.Никога не съм имала наднормено тегло,но тази тренировка ми помогна да се стегна.Бих се похвалила със стегнато коремче и крака.Адски съм доволна.В началото на юли ще ходя на море,затова в момента продължавам да се поддържам с нея.Допълнително си правя по 50-60 коремни преси и имам едно календарче с клякания/30 days squat challenge /.Успех на всички,които имат няколко излишни килограма!
Пробвайте и Turbofire <3 ,аз я правя и съм на 3-я ден.. Мисля и по 2-3 пъти в седмицата да скачам и на въже..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
^ питах за нея в друга тема, но не ми отговориха. За какво е, останах с впечатлението, че е някакво кардио и няма кой знае какъв прогрес от нее.
Аз я почвам от начало, защото първият път не я довърших, гледам да съчетавам с интервално кардио на кростренажора и 30 day crunches/squats challenge. Дано успея да я завърша този път. А какво мислите за тези упражнения- http://youtu.be/q5nyrD4eM64 ?
И аз да се включа, вчера почнах шреда.
Не ми се стори трудна, а не съм тренирала нещо сериозно преди това. Но имам мускулна от вчера, днес сякаш мина по-бързо и лесно ;д
Преди правех Firm Flat Abs Fast на списание Self , че ми ги бяха препоръчали + 30-45 минути велоаргометър (когато не ме мързи), но реших да разнообразя, че започнаха да ми омръзват.
Нямам много за сваляне, 4-5 кг макс, но трябва доста да се стегна и се надявам да стане с тези упражнения.
http://piratebayalternative.me/torre...dy_-_TurboFire
Заповядай ,Поли!Освен упражненията ще намериш и някакъв режим и различни други работи...Дерзай,готини са упражненията и поне на мен вече категорично заявявам,че не са ми толкоз скучни като Джилиян,Инсанити и Хип хоп абс![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
^ а като трудност как са, сравнени с Джилиан или Инсанити (Хип Хоп абс не съм ги гледала/правила)?