.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, да кажем, че си българка и отиваш в чужбина. Отказват ти работа, защото си българка, не си намираш приятели, защото си българка, бият те, защото си българка. Ти излизаш на протест, че българите сте дискриминирани. Мнението на обществото за теб е, че нямат нищо против тебе, просто да не разправяш, че си от България и да не раждаш деца, щото ще са отритнати от обществото. Щото твоите протести в крайна сметка са само за да изтъкнеш, че си от някъде си, за което на никого не му пука.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Добре, да кажем, че си българка и отиваш в чужбина. Отказват ти работа, защото си българка, не си намираш приятели, защото си българка, бият те, защото си българка. Ти излизаш на протест, че българите сте дискриминирани. Мнението на обществото за теб е, че нямат нищо против тебе, просто да не разправяш, че си от България и да не раждаш деца, щото ще са отритнати от обществото. Щото твоите протести в крайна сметка са само за да изтъкнеш, че си от някъде си, за което на никого не му пука.

Няма как да дадеш по-точен пример..
    Хората не излизат на улицата за да се показват само.Те излизат,защото искат нещо.Когато драга ми Violeza започнат да те отхвърлят всеки ден заради това с кой спиш и кой обичаш,тогава ми говори толкова уверено
    Колко коментари съм чела,как хомосексуалността е болест.Как дори някой може да си помисли такова нещо ? Това е нещо нормално още от дълбока древност просто малко хора го осъзнават и приемат. Някъви ограничени и нездравомислещи хора ще ми казват как едва ли не съм болна защото съм влюбена в жена?!?! Думи нямам. Честно казано не мога да повярвам,че има хора които са толкова ограничени,че не приемат нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си