.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=JIDy2HPQLbs

Вижда ли ти се нормално 300 хиляди души да излязат да протестират срещу нещо, което ни най-малко не ги засяга ....
    Нормално или не, тяхно право си е. А и това е протест против гей браковете, а не против самите тях, има разлика.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Добре, да кажем, че си българка и отиваш в чужбина. Отказват ти работа, защото си българка, не си намираш приятели, защото си българка, бият те, защото си българка. Ти излизаш на протест, че българите сте дискриминирани. Мнението на обществото за теб е, че нямат нищо против тебе, просто да не разправяш, че си от България и да не раждаш деца, щото ще са отритнати от обществото. Щото твоите протести в крайна сметка са само за да изтъкнеш, че си от някъде си, за което на никого не му пука.
    Чачо, през всичко това, с изключение на този така обсъждан бой (шансът да изнасилят сама жена вечер е доста по-голям от това да пребият гей, ама хайде, щом така натъртвате на това конкретно), съм минала. Квартира са ми отказвали, защото съм българка, нищо че кожата ми е доста по-бяла от на средната италианка, че и косата ми е светлоруса. Колеги също тактично са ме избягвали, защото съм българка. Питали са ме как така съм толкова бяла, нали моите сънародници били все черни. Знаеш ли какво им е мнението за нас? Че сме всичките цигани престъпници, те това са видели от нас, няма какво друго да си мислят. Та, не е като да не съм се чувствала дискриминирана по един или друг начин в чуждо общество. Само дето не рева наляво и надясно колко е несправедлив света към мен и не бързам първата ми дума, запознавайки се с някого, да е "здравей, аз съм българка, да знаеш!!!".
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Нормално или не, тяхно право си е. А и това е протест против гей браковете, а не против самите тях, има разлика.

Чачо, през всичко това, с изключение на този така обсъждан бой (шансът да изнасилят сама жена вечер е доста по-голям от това да пребият гей, ама хайде, щом така натъртвате на това конкретно), съм минала. Квартира са ми отказвали, защото съм българка, нищо че кожата ми е доста по-бяла от на средната италианка, че и косата ми е светлоруса. Колеги също тактично са ме избягвали, защото съм българка. Питали са ме как така съм толкова бяла, нали моите сънародници били все черни. Знаеш ли какво им е мнението за нас? Че сме всичките цигани престъпници, те това са видели от нас, няма какво друго да си мислят. Та, не е като да не съм се чувствала дискриминирана по един или друг начин в чуждо общество. Само дето не рева наляво и надясно колко е несправедлив света към мен и не бързам първата ми дума, запознавайки се с някого, да е "здравей, аз съм българка, да знаеш!!!".
    Този в Сърбия, за който споменах, а и в много други страни е именно против тях
    Иначе и ти сама го каза.Не можеш да слагаш всички под общ знаменател и да съдиш от няколко човека за всички,за цели нации(както доста хора го правят) или пък за хора с различна сексулана от общовъзприетата за нормална ориентация.
    Иначе ти като се запознаеш с някой може и въобще да не споменаваш,че си българка,че даже и да излъжеш,че си италианка или поне да натъртиш,че такава се чувстваш.Въпрос на избор е все пак.Едни се гордеят,че са българи и не изпускат да споменат навсякъде държавата ,че даже и родният си град.Пък други се срамуват от мястото където са са се родили и хората, с който са отраснали и предпочитат по възможност да избегнат тези въпроси
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Протест против най-обикновена справедливост е това.
    Търсят си правата хората. Какво нередно би могло да има в това. От друга страна не знам да има модерна държава, в която е законно/редно/нормално една група граждани на съответната държава да изискват законова дискриминация спрямо друга такава. Грозно е просто ... нечовешко е. Като ситуацията в Б-я с циганите. С разликата, че циганите поне по закон не са в подобна ситуация.
    Ама както едните могат да си търсят правата, така другите имат правото да протестират срещу това, ако не са съгласни и особено ако смятат, че това ще повлияе по някакъв начин.
    Утре и педофилите ще тръгнат да си търсят правата, и тях ли ще защитавате, 'щото са различни, онеправдани и отхвърлени от обществото?

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Иначе ти като се запознаеш с някой може и въобще да не споменаваш,че си българка,че даже и да излъжеш,че си италианка или поне да натъртиш,че такава се чувстваш.
    Супер малоумното е това. Не понасям такива хора. Никога не ме е било срам, че съм българка, никога не съм го крила, никога не бих и го крила. Въпросът беше, че си казвам ако ме питат, а не натъртвам на това без да са ме питали дори.
    Както и да е, това си е отклонение от темата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си