- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за връзката между жена и жена ?
Нормално или не, тяхно право си е. А и това е протест против гей браковете, а не против самите тях, има разлика.
Чачо, през всичко това, с изключение на този така обсъждан бой (шансът да изнасилят сама жена вечер е доста по-голям от това да пребият гей, ама хайде, щом така натъртвате на това конкретно), съм минала.Квартира са ми отказвали, защото съм българка, нищо че кожата ми е доста по-бяла от на средната италианка, че и косата ми е светлоруса. Колеги също тактично са ме избягвали, защото съм българка. Питали са ме как така съм толкова бяла, нали моите сънародници били все черни. Знаеш ли какво им е мнението за нас? Че сме всичките цигани престъпници, те това са видели от нас, няма какво друго да си мислят. Та, не е като да не съм се чувствала дискриминирана по един или друг начин в чуждо общество. Само дето не рева наляво и надясно колко е несправедлив света към мен и не бързам първата ми дума, запознавайки се с някого, да е "здравей, аз съм българка, да знаеш!!!".
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Този в Сърбия, за който споменах, а и в много други страни е именно против тях
Иначе и ти сама го каза.Не можеш да слагаш всички под общ знаменател и да съдиш от няколко човека за всички,за цели нации(както доста хора го правят) или пък за хора с различна сексулана от общовъзприетата за нормална ориентация.
Иначе ти като се запознаеш с някой може и въобще да не споменаваш,че си българка,че даже и да излъжеш,че си италианка или поне да натъртиш,че такава се чувстваш.Въпрос на избор е все пак.Едни се гордеят,че са българи и не изпускат да споменат навсякъде държавата ,че даже и родният си град.Пък други се срамуват от мястото където са са се родили и хората, с който са отраснали и предпочитат по възможност да избегнат тези въпроси![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ама както едните могат да си търсят правата, така другите имат правото да протестират срещу това, ако не са съгласни и особено ако смятат, че това ще повлияе по някакъв начин.
Утре и педофилите ще тръгнат да си търсят правата, и тях ли ще защитавате, 'щото са различни, онеправдани и отхвърлени от обществото?
Супер малоумното е това. Не понасям такива хора. Никога не ме е било срам, че съм българка, никога не съм го крила, никога не бих и го крила. Въпросът беше, че си казвам ако ме питат, а не натъртвам на това без да са ме питали дори.
Както и да е, това си е отклонение от темата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."