- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
бал утреее, ляляля <3
радвам се, че сте си изкарали добре! ^_^
PROM DAY, my darlingS.
Страхотно изкарване ви желая, да си спретнете супер купон и да се кефите на живота!
maDamn
аз бях вчера и мина ок,без особени изцепки
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Чудесно си изкарах. Неочаквано прекрасно! И неразбираемо за повечето народища около мен, но съм много щастлива.
Много искам да те видя като аборигентка! Пусни снимчици. Ще чакам и от Ивета,ама държа и теб да те видя![]()
maDamn
Тъкмо приключих с разглеждането и триенето на размазаните. 2GB снимки. Доста има. Сега ще избирам любими и ще кача скоро ^-^
Айде аз пък да се покажа![]()
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...07091035_n.jpg
Косата ми се развали, роклята ми се намокри, но като цяло си изкарах прекрасно ^^
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Изкарахме си хубаво, всичко беше перфектно, бяхме по-задружни от всякога... но не знам защо дори не се усмихвам, като си мисля за бала. Обхванала ме е апатия.
always late but worth the wait!
Аз пък реших и в неделя вечерта да празнувам отново (сега ми се е паднало) и ходих с абитуриентите от ПМГ.![]()
^ Хич никъде не те видях. Ама аз толкова и се оглеждах, де...
Ето една снимка от мен, точно в центъра съм (до човека с фотоапарата) и крещя като обезумяла:
![]()
Днес ли се очакват резултатите от първата матура? Или ще ги качат направо всички?
До 10-ти е различно от "след 10-ти"![]()
Много е късно бе да еба..
Как сте, бе? Да не би да учите за изпити![]()
Само аз ли все още се чувствам като труп?![]()
Цял ден си релаксирам. Още не съм се адаптирала към свободното време, с което разполагам.
XTREMEFREERIDE, в екстрим бях на 2-етаж на централното сепаре.Празнувахме абитуриентската на една приятелка.
Нещо много тих ми се струва класа ти. Само ти викаш.
![]()
Мани, мани. Според Иво Сиромахов значи съм най-пропадналата простакеса, пък за нашите да не говорим. Плам знае.![]()