- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Попринцип ги качват в сайта на МОН, но все още не са качени.
Мисля , че добре се справихАз лично не съм много добре с тези предмети , ама вчера като преговорих не се затрудних много . И въпреки всичко сигурно ще имам няколко грешки и на трите места
![]()
И аз очаквам по 2,3 грешки.. По история и география излезнаха ли ти резултатите?
Днес, следобед ще ни излезнат (поне така каза учителката ни).
И аз много искам да видя, ама няма още. Към 16:00 ги пускат в сайта на МОН, тъй че трай още 2 часа и ще видиш. :P
Учителката по история ми каза, че съм имала пет. А по география не знам, може да ни каже учителят, който ни преподава по този предмет.
По химия само дето съм много проста на уравнението (което и изравнено правилно, изразено правилно с индекси) съм написала флуор вместо желязо...Като свърши отидох при г-жата и си говорихме с нея и всичко друго ми е вярно, не й казах тогава, защото после се сетих, че съм го сбъркала (хора сме, бъркаме). То пишеше изразете реакцията и я изравнете (предполагам се дава по 1 т за всяко от условията и щом ми е изравнено би трябвало да ми дадат 1 т.и стават 14т., а пък и тези с отворен отговор се проверяват от преподавателя) Иначе по биология и физика ми беше супер лесно (и по химия също, но оказах тъпа с много тъпа грешка)
Не се притеснявай за 1 грешка![]()
Ами човешко, но е уникално тъпо... Ама да се ядосвам и да не се ядосвам, няма значение, ще се науча един ден да го пиша.
П.С. ся като си прочетох наново написаното и звуча уникално зубърски :Д :Д
Аз бях си казала, че когато свършат изпитите, няма да си бутна учебниците, само ще си ги наглася за връщане... Но ме очакват 3 контролни и утре ще изпитват по български. Контролните са по математика, сип-бел-изходно, английски. Може да имаме и още..Няма да ни оставят
И при нас така , но мен ме освободиха тези по Бел и Математика , защото вече съм оформена . Там яко зубрух цяла година и сега не се притеснявамОстава по География , Химия , Физика и Биология да съм сигурна за хубави оценки
За жалост .. няма почивка
Наистина няма да ни оставят
![]()
При нас резултатите по история и география излязоха. Имам 18 точки по география (6-ца) и 16 точки по история (5-ца).По природните науки имам по 1 грешка и на трите места.![]()
На вас какви ви бяха прогнозираните оценки на тези 3 изпита?
не знам дали тук му е мястото да пиша, но като пишем желанията може ли да се пробваме в 2 училища като 1 желание, пък после да мислим къде да ходим, ако ни приемат пр. ... на мен проблема ми е че се колебая на две места - едното е в града, който живия, а другото извън него.. всичко зависи от много обстоятелства, но искам да се подсигуря и да не изпускам възможността, но все пак :/ Кажете някакъв вариант освен едното като 1 желание, др. като 2 или въобще има ли др вариант![]()
![]()
Тези изпити са за проверка на знанията и всеки преподавател трябва да направи прогнози за всеки един от учениците, на които преподава. И ако оценката на изпита не съответства с прогнозираната, става лошо за учителя, защото не знае възможностите на ученика, независимо дали е в положителна или отриц. посока
http://mon.bg/top_menu/general/asses..._PNE_7klas.pdf
Това е най-големият ми провал от началото на 7ми клас.![]()
МОМЧЕ