.
Отговор в тема
Страница 43 от 81 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 2018
    Попринцип ги качват в сайта на МОН, но все още не са качени.

Мисля , че добре се справих Аз лично не съм много добре с тези предмети , ама вчера като преговорих не се затрудних много . И въпреки всичко сигурно ще имам няколко грешки и на трите места

И аз очаквам по 2,3 грешки.. По история и география излезнаха ли ти резултатите?

При нас още не са излезли . При вас ?

Днес, следобед ще ни излезнат (поне така каза учителката ни).

И аз много искам да видя, ама няма още. Към 16:00 ги пускат в сайта на МОН, тъй че трай още 2 часа и ще видиш. :P

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Учителката по история ми каза, че съм имала пет. А по география не знам, може да ни каже учителят, който ни преподава по този предмет.

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    И аз много искам да видя, ама няма още. Към 16:00 ги пускат в сайта на МОН, тъй че трай още 2 часа и ще видиш. :P
    Като излязат, непременно да дадеш линк. :д

Голям фен Аватара на nor4eto99
    По химия само дето съм много проста на уравнението (което и изравнено правилно, изразено правилно с индекси) съм написала флуор вместо желязо...Като свърши отидох при г-жата и си говорихме с нея и всичко друго ми е вярно, не й казах тогава, защото после се сетих, че съм го сбъркала (хора сме, бъркаме). То пишеше изразете реакцията и я изравнете (предполагам се дава по 1 т за всяко от условията и щом ми е изравнено би трябвало да ми дадат 1 т.и стават 14т., а пък и тези с отворен отговор се проверяват от преподавателя) Иначе по биология и физика ми беше супер лесно (и по химия също, но оказах тъпа с много тъпа грешка)

Не се притеснявай за 1 грешка

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    По химия само дето съм много проста на уравнението (което и изравнено правилно, изразено правилно с индекси) съм написала флуор вместо желязо...Като свърши отидох при г-жата и си говорихме с нея и всичко друго ми е вярно, не й казах тогава, защото после се сетих, че съм го сбъркала (хора сме, бъркаме). То пишеше изразете реакцията и я изравнете (предполагам се дава по 1 т за всяко от условията и щом ми е изравнено би трябвало да ми дадат 1 т.и стават 14т., а пък и тези с отворен отговор се проверяват от преподавателя) Иначе по биология и физика ми беше супер лесно (и по химия също, но оказах тъпа с много тъпа грешка)
    Ооо спокойно , една грешка е . Човешко е Браво , че е само това грешката

Ти така или иначе пак ще си имаш шестицата, една грешка не е фатално.

Ами човешко, но е уникално тъпо... Ама да се ядосвам и да не се ядосвам, няма значение, ще се науча един ден да го пиша.
    П.С. ся като си прочетох наново написаното и звуча уникално зубърски :Д :Д

Ами човешко, но е уникално тъпо... Ама да се ядосвам и да не се ядосвам, няма значение, ще се науча един ден да го пиша.
    Разбира се. Нали се учим от грешките си.
    п.п. О, чак сега осъзнах, че изпитите свършиха!

Аз бях си казала, че когато свършат изпитите, няма да си бутна учебниците, само ще си ги наглася за връщане... Но ме очакват 3 контролни и утре ще изпитват по български. Контролните са по математика, сип-бел-изходно, английски. Може да имаме и още..Няма да ни оставят

И при нас така , но мен ме освободиха тези по Бел и Математика , защото вече съм оформена . Там яко зубрух цяла година и сега не се притеснявам Остава по География , Химия , Физика и Биология да съм сигурна за хубави оценки За жалост .. няма почивка Наистина няма да ни оставят

Голям фен
    При нас резултатите по история и география излязоха. Имам 18 точки по география (6-ца) и 16 точки по история (5-ца).По природните науки имам по 1 грешка и на трите места.

На вас какви ви бяха прогнозираните оценки на тези 3 изпита?

Голям фен
    На вас какви ви бяха прогнозираните оценки на тези 3 изпита?
    В смисъл?

не знам дали тук му е мястото да пиша, но като пишем желанията може ли да се пробваме в 2 училища като 1 желание, пък после да мислим къде да ходим, ако ни приемат пр. ... на мен проблема ми е че се колебая на две места - едното е в града, който живия, а другото извън него.. всичко зависи от много обстоятелства, но искам да се подсигуря и да не изпускам възможността, но все пак :/ Кажете някакъв вариант освен едното като 1 желание, др. като 2 или въобще има ли др вариант

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от *diamond* Виж мнението
    не знам дали тук му е мястото да пиша, но като пишем желанията може ли да се пробваме в 2 училища като 1 желание, пък после да мислим къде да ходим, ако ни приемат пр. ... на мен проблема ми е че се колебая на две места - едното е в града, който живия, а другото извън него.. всичко зависи от много обстоятелства, но искам да се подсигуря и да не изпускам възможността, но все пак :/ Кажете някакъв вариант освен едното като 1 желание, др. като 2 или въобще има ли др вариант
    Не. Трябва да си сигурна за желанията, защото можеш да вървиш нагоре с желанията, но не можеш да слизаш надолу.

Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    В смисъл?
    Тези изпити са за проверка на знанията и всеки преподавател трябва да направи прогнози за всеки един от учениците, на които преподава. И ако оценката на изпита не съответства с прогнозираната, става лошо за учителя, защото не знае възможностите на ученика, независимо дали е в положителна или отриц. посока

Голям фен
    Тези изпити са за проверка на знанията и всеки преподавател трябва да направи прогнози за всеки един от учениците, на които преподава. И ако оценката на изпита не съответства с прогнозираната, става лошо за учителя, защото не знае възможностите на ученика, независимо дали е в положителна или отриц. посока
    Аха. На нас такива прогнози не са ни правели.Оценката от теста, която ще изкараме, на нас ще ни я пишат годишна (с малки изключения).

Цитирай Първоначално написано от *diamond* Виж мнението
    Не може Трябва да помислиш кое искаш повече и да го пишеш на първо желание

http://mon.bg/top_menu/general/asses..._PNE_7klas.pdf

Това е най-големият ми провал от началото на 7ми клас.
    МОМЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си