- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Дали ще ме приемат в 91 НЕГ ?
Леле, ебаси к'ва паника сте.![]()
Спамите през 5 минути. На 26ти ще ви излязат резултатите и ще видите къде сте приети. К'во сте товарите излишно.![]()
@dimitar., - С такъв бал мисля, че можеш да влезеш абсолютно навсякъде, единствено би се затруднил в природоматематическия профил с немски език в СМГ. Иначе навсякъде другаде влизаш без проблем, поне според мен.
@Ramona - Споко е мацка, бъди оптимист, хич не ти е нисък балът! Да не мислиш, че другите са с много висок? От моето училище, примерно, съм в топ 5, говоря и сред момичета, и сред момчета, а балът ми е 33.622, ти имаш повече от една единица над мен, тъй че не си мисли, че заради лесния изпит оценките са много високи.
Умирам просто, майка ми се държи се едно съм се провалила напълно.
Аве вие сте от ебахти и изродските семейства. Тия кво искат от вас, 37 бал направо?![]()
Майка ти трябва да се гордее, че си изкарала такъв бал.Много малко са местата където изискват по-висок. Ако аз имах такъв бал, щях да вдигна купон
![]()
имам 4 по математика и 5 по бел...кефя се като цигане на баничка![]()
според мен бала ти е МНООГО хубав..
![]()
Оффф балът ми е точно 33,00 по БЕЛ-5.415, а по Математика - 5.085 .. Супер, мега, адски много ме е яд ..... Трябва да се сбогувам с 2АЕГ
Аз съм с 5,45 по български :@@ (в момента бълвам огън от гняв за тази оценка! Ама, нищо не мога да променя така. )
по мат. съм с 4,53
Последно редактирано от ~The Smile~ : 06-04-2013 на 18:32
Еми мисля, че не. Днеска направо ми гръмна главата от оценки и числа, един се радва, друг реве, простооо не знам .. Иначе вече и аз забравих колко е бала във 2АЕГ, смисъл мисля, че 33 няма да ми е достатъчен, дори и в минималната паралелка с руски или немски .. Ама ще го пиша на 1во желание, ще отида на 2ро класиране ако трябва, адски много искам да влезна в тая гимназия и много се надявам да не вдигнат баловете
знам че е малко..и като гледам че се мръщите на 34 бал.......Принципно съм се насочила към езикови у-ща..бях си харесала 133 ама няма да влезна ...ако има някакви г/д добри у-ща с бал до 27 моля кажете ми
![]()
7 и 18 ^
Виж в справочника.
Вие какво мислите, че ще ги вдигнат баловете или тази годин ще са по-ниски?
Къде мога да вляза с бал 33,450?
:* :* :*
Аз пък съм си доволнаЗнам , че и яд да ме е .. нищо няма да променя . А и аз и 33 и нещо си очаквах , толкова си имам , нямам грижи
Спокойно .. всички имате наистина много добри балове
ПС : Към BornToDie с 27 можеш да влезеш в 127 . Доста са си го харесали нещо . Мисля , че можеш и в 18-то ( което е добро) . В много можеш , купи справочник и виж
![]()