.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3873

Hybrid View

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    какви странични ефекти ?
    Имам приятелки, на които им се е появявало акне, от което не можеха да се отърват дълго време. А по форуми съм чела, че някои пък доста напълняват. Но майка пие редовно, на нея и влияе уникално. Кожата й е чиста и свежа, косата й е много здрава, ноктите не й се чупят. Тя е кожа и кости, иска да напълнее, но не и се получава.
    На всеки човек му действа различно, както всеки един продукт.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Имам приятелки, на които им се е появявало акне, от което не можеха да се отърват дълго време. А по форуми съм чела, че някои пък доста напълняват. Но майка пие редовно, на нея и влияе уникално. Кожата й е чиста и свежа, косата й е много здрава, ноктите не й се чупят. Тя е кожа и кости, иска да напълнее, но не и се получава.
    На всеки човек му действа различно, както всеки един продукт.
    ъх,тя е точно за обратното.. някак си ми е трудно да повярвам след като това са просто витамини...
    за напълняването вече казах и пак ще повторя - не се пълнее от самата бирена мая.. тя просто повишава апетита,ако ти си решил,че няма да ядеш много просто няма да ядеш.. и без бирена мая може да ти се прияде нещо много и пак ти решаваш дали да поддадеш или да изтърпиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си