- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Честито, но ще съжаляваш след известно време![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На снимката изглежда доста боядисаното :д иначе са само крайчетата и винаги го има варианта с ножицата. :д Със сигурност няма да ми омръзне скоро (от супер много време искам цветна коса). Сега остава да си купя хубава маска за боядисана коса и да и се радвам :д :зз
Момичета, колко време седите с купените маски и има ли проблем ако първо си сложа маската и после си измия косата с шампоан?
аз стоя 8-10 минути. Не виждам проблем, но защо?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Защото си слагам маската 10 - 15 мин преди да вляза да се къпя... просто ми е по - удобно, мога да си правя нещо, докато след като съм в банята, някак си имам чувството, че не я държа достатъчно.
И на мен ми мина през ума, че нещо такова правя ;ДД И реших да питам ;д Карай, беше тестер и без това ;д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Попринцип функцията на шампоана е да почисти косъма , след което той е готов да поеме в дълбочина маската за по -добър ефект. Затова по-добре е първо да се измиеш с шампоана.
Добре де, май само аз не схванах - слагаш маската, после слагаш шампоан и отмиваш?Така нали и маската се измива?Не разбирам смисъла.
момичета, аз съм с каре, отзад по-късо и напред става по-дълго, искам да се къдря с ролки, виждала съм клипчета, но някоя от вас пробвала ли е и с какви точно?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
домашната маска също се отмива...
малко или много косъма си е поел от купената маска... да,другия вариант определено е по-добър,но аз лесно примерно се разболявам и ако влезна в банята,стоя 20 мин.,наклепам се с маската и излезна за 10-15 мин. ( щото иначе в банята 2 минути с маска,без да правиш нищо са ти като 10) и пак да вляза и после пак да изляза ми идва мн зле за организма
за тези,които имат спрея на лакме и тези,които са се отказали да го вземат,защото е мазен !!!
това е супер хубавия спрей... хванах му цаката на нанасянето и споделям,за да пробвате.. аз правя така: разделям си косата на 2: (1) и (2) ( на път) и пръскам от около 20см. 2 пъти от едната страна ( външната) и 1 път от вътрешната страна на (1),същите пръскания правя на (2)
и после около 2-3-4 минути ( докато попие) прекарвам пръсти през косата... постоянно,съвсем леко.... след около 2-3-4 мин. мазното почти го няма,а като си оставя косата да попие съвсем изчезва и имам мека,блестяща и защитена коса !!!
п.с. забравих... по принцип краищата са ми по-сухи от останалата коса... момичетата с дълга ще разберат какво имам предвид,а и всички от темата предполагам ... като напръскам със спрея краищата ми стават също толкова меки колкото дължината ( а дължината е станала по-мека от преди и изведнъж се изравнява о.О ) даже кристали не слагам
Последно редактирано от FuCKkK13 : 06-06-2013 на 15:49
Здравейте!
Как да постигна тези къдрички на косата? Стоят адски сладко и нежно.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...34342678_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...24507609_n.jpg
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ъх... или ретро преса без да слагаш лак,или плитки - големи и разпуснати
Витамини,добавки,бирена мая и подобни някой от тук пие ли?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз пия Герикапс.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Предполагам не ги взимате цяла година или ..?
Видим ефект има ли?
Намислила съм и аз да си взимам една опаковка тези дни-витамини от група Б + аминокиселини и екстракти с бирена мая.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не знам,но от бирената мая се пълнее ужасно много.